Jump to content

Aviamotors


carcotasul
 Share

Postare recomandată

Bun dupa indelungi dezbateri cu sotia ne-am hotarat....vom achizitiona o skoda.zic hai ca intru putin pe site la aviamotors ca eram pornit...vroiam skoda neaparat.Ma uit putin prin oferte fac niste calcule vorbesc cu sotia si zic hai sa dam o fuga pana la ei.Era 16:30 vad ca inchid la 18:00.Zic hai sa dam un telefon sa nu bat jumatate de bucuresti si sa fie inchis.Sun prima data imi spune daca pot revenii in cateva minute.Ok zic nici o problema.Revin in cate minute cu alt telefon...si ma redirectioneaza spre alt operator ...imi pune putina muzica apoi ..ton de ocupat.Bun zic mai stau 10 min sun din nou.Domna de la telefon nici nu mai stia ca a vb cu mine acum 10 min in fine.imi da alt nr de telefon la care sun.....raspunde alta"domnisoara" care imi spune ca agentul de vanzari este pleacat putin daca pot revenii mai tarziu.M-am enervat si ma sui in masina cu directia avia.La 17:00 eram acolo.M-am tot invartit si m-am sucit de ziceai ca sunt invizibil.Nu m-a intrebat nimeni nimic.Ziceam ca sunt la mine acolo m-am tot plimbat am inspectat si mai rau mi-am facut.E o frumusete Octavia 2 dar pacat de retea de dealari de ***** ce avem.Poate am fost invisibil si nu m-a vazut nimeni.Vorbeau la telefon se plimbau avea treaba mereu.Sa nu mai zic ca masini de test drive cucu.Total dezamagit.Ce aveau asa mai de doamne ajuta la teste era fabia...aveau pana si fabia RS pt test-drive dar ?? sau patesc cum am patit la automobile bavaria de m-am dus intersat pt seria 1 116i cam chel asa la optiuni.Imi pun ceva optionale pe el imi mai face agentul de vanzare o reducere de 1000 si ceva de euro.Zic bun ok dar pt un mic test drive nu vreau sa alerg masina doar sa vad cum ma simt in ea ca totusi sunt banii mei .....zi omu zice pai domne e BMW cum vrei sa mearga...super bine iti zic eu .M-a bufnit rasu......i-am zis ca nu cumpar o masina fara sa merg cu ea!!!Dar sincer la relatii cu clientii stau f bine.Le dau nota 9 din 10.nici nu am coborat din masina si a iesit omu afara ...cu ce va pot ajuta!Dar faza cea mai tare ca era un mosulica care spala un seria6 cu o ditai peria cu perii ca la matura din plastic .In ochii mei au decazut f mult la patania asta....nu brandul skoda ci asa cand ma gandesc ca le voi vedea fetele "nevinovate" la fiecare revizie imi da fiori.Maine ma duc la Citroen poate o sa am mai mult noroc....daca nici astia nu sunt de treaba nu mai imi iau masina ca balata era intre skoda si citroen.Imi cer scuze pt topicul atat de lung si plictisitor dar am simtit nevoie de a ma descarca.Nu mai suport imi este rusine ca sunt roman .Numai bine

PS: sa il citez pe domnul de la automobile bavaria "domne daca bmw a pus emblema pe masina e clar ca e "belea"!!!" WOW tare rau remarca ..am placat mai mult amuzat decat nervos.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

bimmer .. sa stii ca in situatia ta oarecum am fost si eu, vroiam sa vad oarecum situatia cea mai favorabila posibil pentru achizitionare a unei fabii si am zis ca pot s-o rezolv din telefoane, foarte slabe sanse la acel moment pentru ca am patit la fel ca tine : - fara raspuns la apeluri, raspuns intr-un final .. fara informatii, etc - de aia mi-am si luat masina de la PBA, ca altfel poate era de la AVIA :))

daca stii si de RS-ul de test, atunci ai fost la A Pantelimon .. nu inteleg cum nu aveau O2 de test .. ultima oara cand am fost pe acolo era unul parcat p-afara, poate era plecat sau nu ai vorbit tu cu cine trebuia ..

iti dau pe PM niste detalii ale unui consilier de vanzari AVIA cu review bun p-aci :D, poate iti va fi de folos !

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Mergeti la Brady, acolo n-o sa patiti asa ceva, cum am intrat in magazin m-a luat in primire un domn de la vanzari si imediat mi-au fost satisfacute toate poftele :D

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Eu am trimis un e-mail la departamentul vanzari, la AVIA, la care mi-a rapuns un consilier de vanzari in cam 15 minute! M-am dus la ei direct la domnul respectiv, care m-a indrumat absolut pas cu pas. Si acum, dupa 5 saptamani de cand a venit masina, mi-a trimis un e-mail prin care ma anunta despre noile posibilitati de plata a ratelor... Nota 10 AVIA, nota 20 dl.Radu Staneasa!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Mergeti la Brady, acolo n-o sa patiti asa ceva, cum am intrat in magazin m-a luat in primire un domn de la vanzari si imediat mi-au fost satisfacute toate poftele :)

1.aici se vorbea de avia

2. Nu minti, pe mine la brady nici nu m-au bagat in seama, am stat ca lachele 10 minute acolo dupa care am plecat. :rolleyes:

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

DArtagnan & godoroja: Haideti sa nu deraiem discutia si sa pastram discutia referitor la subiectul Aviamotors, chiar daca se fac comparatii cu alti dealeri Skoda.

Pentru feed-back referitor la Brady, exista un alt topic separat.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 5 weeks later...

Am trimis azi un mail la dealer (Avia Titulesc - Andreea Stancila) sa-i intreb de termenele de livrare masina.

Si am primit:

"Masina dmneavoastra s-a platit de catre firma de leasing !

Aceasta are termen de fabricatie saptamana viitoare( intre 22-27 mai ).

De la momentul fabricarii, face pana in Romania 8 zile.

Masina va ajunge cu aproximatie in Curtici Arad - Vama in jurul datei de 5,6

iunie, moment in care vor incepe formalitatile vamale dupa plata integrala a

societatii de leasing ( le voi trimite eu cu cca.3 zile inainte instiintare

de plata ).

De la momentul sosirii in tara, trec 2 saptamani pana la receptia ei de

catre dumneavoastra.

Deci, un termen estimativ de livrare: 20 Iunie 2006.

Pe parcursul derularii va voi tine la curent cu etapele intermediare."

Trimis mail 9.32. Primit raspuns 9.47. Pina acum sunt Ok.Chiar foarte Ok din punctul meu de vedere si din ce am citit pe mail.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 2 months later...
salut,

tocmai am cumparat un sh de la avia si sunt multumit de ea.

voiam sa stiu de la dl. mihail daca se poate afla un istoric ( deoarece pe cartea de service este doar avia).

acestea fiind zise ce trebuie sa fac sa intru in posesia unui card ?

multumiri,

scriam mai demult aceste randuri si eram ... fericit de achizitia facuta.

in urma cu 2 saptamani , un nene nu a mai nimerit soseaua si s-a proprit in frumosul auto iar rezultatul ... partea stanga ... tavalita .

toate bune si frumoase ... mers la service ( altul decat skoda...ca-s aglomerati domnii in principiu si inceput demersurile pt repararea minunatiei)

la autopsie ce sa vad ... destul de mult kit pe aripa spate si stupoarte si ceva suduri pe acolo ...

asta in conditiile in care masina era luata cu "garantie avia" ca doar blazonul nu se pune la indoiala !!!

acum inteleg de ce incercarile mele de a afla istoricul masinii au ramas in aer ( asta in conditiile in care am trimis mail-uri la persoanele din vanzari care se bateau cu caramida in piept de autenticitatea datelor )

ieri am trimis inca un mail dar .... tre sa asteptam ...

singurul care mi-a raspuns a fost d-nul barbato mihail caruia ii multumesc pt. sinceritate.

la buna vedere,

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Hehe..Dl.Barbato one-man company!! :icon_redface:

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

sal ... se pare ca mail-ul a deranjat pe cineva ca...nici un raspuns...sau poate lipsa de timp este motivul :)

daca acest dealer avea "blazon" probabil proceda ca "amicul" din belgia ... din postul lui LaurentiuD "Am uitat sa precizez ca mai exista o solutie sa aflam km reali si ce s-a facut la masina, chiar daca nu vine masina cu carte service autentica. Insa acest lucru din pacate nu se poate face la toate masinile, eu am avut posibilitatea si am incercat mai mult din curiozitate, sa vad ...strainii astia (in cazul meu belgienii) sunt chiar asa corecti?

cum am facut: deoarece masina nu a avut nici o carte service cand am luat-o am cautat pe la motor, prin portbagaj, pe la usi, torpedou, etc...un stiker ceva cu numele dealer-ului care s-a ocupat de service in tara de origine. (de regula astia pun asa ceva, mai mult pt. reclama, ex. la noi - pe luneta sus vezi "midocar", "cardinal motors", etc...)

culmea!!! asa ceva era pus chiar pe portbagaj, pe exterior, sub literele cromate "BORA". scria "Bert Ternat&Cars" si semnul W.

am intrat frumusel pe www.vw.com>dealeri Europa>Belgia> si surpriza, unul din dealeri era chiar "Bert Ternat& Cars">dat clic pe site-ul lor> aparut toate datele cu locatie,poze, tel, oferte si echipa manageriala.

Mi-am luat inima in dinti ( nu aveam ce pierde) si am facut o scrisoare in franceza adresata sefului de service in care-i explicam cine sunt, de unde si cum am ajuns sa fiu proprietarul masinii respective, i-am dat toate datele masinii (model, serie motor, nr. caroserie, VIN) cu rugamintea daca poate sa-mi transmita prin mail totate interventiile facute la masina, explicandu-i ca am dovada ca masina a fost cumparata si intretinuta de ei.

Mail-ul trimis de mine catre acest individ pe la ora 22:00, a doua zi, surpriza! la ora 10:00 primisem deja raspuns. Oamenii mi-au trimis tot ce se putea trimite:

data la care s-a facut interventia

ce piesa s-a pus

cat a costat

nr. de km la momentul respectiv

nr. facturii, ... tot ce se putea trimite

cum era de asteptat (si logic), toate datele corespundeau cu ale celor de la PNB (cand am facut verificarea la ei).

Asa ca, daca cumva gasiti un nume de service, dealer,... orice prin masina , cautati-l pe google, gasiti-l si trimiteti o scrisoare la fel ca mine - poate veti fi la fel de norocosi"

La buna vedere,

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Sa inteleg ca ai facut un asemenea demers si la alti dealeri si nu te-au multumit in acest sens ?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

am comandat fabia de la Avia "Pantilimon" - Andreea Stancila. Super oki.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

sal,

de ce crezi ca tre sa ma adresezi altor dealeri daca masina am luat-o prin avia si pe cartea de service se vede doar stampila lor.

cred ca cei mai in masura sa raspunda la aceste intrebari sunt ei ... iar istoricu masinii fii sigur ca il cunosc dar probabil ca acum iesind la suprafata cateva dedesupturi ... nu le convine sa-l recunoasca.

la buna vedere,

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 2 months later...

acum a venit fabia. La 13 cica tre sa ma duc s-o iau. Pa

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 1 month later...

Mare dezamagire din partea AVIA.

Dupa ce astept aproape 2 luni sa imi vina masina (si cei care au trecut prin asta stiu ce inseamna), aflu ca masina a fost livrata din Curtici, ca a sosit la dealer. Dar ;) surprise, livrarea nu se poate face asa repede, caci au contract cu statul pentru cateva zeci de Octavia, care este prioritar.

Clientul persoana fizica trebuie sa astepte, caci el nu e prioritar. Doar suntem in :hainoroc: .

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Dragi posesori de Skode si alte masini,

Vreau sa va relatez o experienta traita de mine, in mai multe episoade:

"Domnului Daniel Balaban – Presedinte

Avia Motors

B-dul Biruintei, nr. 11, Comuna Pantelimon

Fax: 209.40.27

CC: Domnului Gheorghe Bucur – Porsche Romania - Dep. Dupa Vanzari

Domnule Balaban,

In data de 25 noiembrie 2005 am preluat in leasing de la Avia Motors o masina Skoda Fabia Elite Sedan - 1.4cmc, 16v. Exact la 4 luni, sambata 25 martie 2006, cand am vrut sa plec cu familia la plimbare, a “murit” bateria, nemaiputand porni motorul. Demarorul nu se invartea deloc si toate luminile si indicatoarele de la bord se stingeau cand puneam contactul. Acest lucru s-a intamplat in jurul orei 12 ziua. Am reusit, totusi, sa o pornesc, luand curent de la alta masina.

Am sunat imediat la operatorii Avia, cu rugamintea de a ma ajuta sa ma primeasca in aceeasi zi la service pentru a remedia situatia cat mai urgent. (Mentionez ca circul zilnic cu masina si nu ma pot dispensa de ea.) Raspunsul a fost ca ma pot primi pana la ora 13 sau sa vin luni intre 8-17 si, intre timp, sa incerc sa incarc bateria la un redresor. Tehnic vorbind, corect. Practic, insa, de neacceptat pentru mine, ca sa risc sa raman cu masina pe drum pana luni. De aceea am anuntat ca plec imediat (era ora 12,15) si am rugat sa ma astepte cineva.

Am ajuns la sediul Avia din Pantelimon la ora 13,10, venind din nordul orasului. Rezultatul a fost ca nimeni nu m-a primit, salariatii care tocmai plecau din sediu spunandu-mi ca programul s-a terminat.

Am luat hotararea sa renunt si la baterie si la garantie si sa plec cat mai repede pentru a cumpara alta baterie si sa rezolv problema in aceeasi zi.

Am ajuns la un dealer de acumulatori la ora 14,10. Vreau sa va spun ca, desi programul se terminase la ora 14, m-a primit si m-a servit si peste program, astfel reusind sa rezolv totul si sa plec multumit pana la ora 14,30.

V-am relatat toate acestea, Domule Presedinte, in ideea ca salariatii Dumneavoastra s-au comportat ca niste functionari perfecti, care respecta programul si sunt amabili “pana suna clopotelul”.

Dar tin sa va precizez foarte clar ca sunt profund nemultumit: intai am facut un efort ca sa ajung la sediul Avia, traversand tot orasul, ca apoi sa alerg pentru a rezolva problema pe cont propriu, fara sprijinul Dv., in loc sa ma pot plimba cu familia in tot acest timp.

Mai mult, atitudinea salariatilor Dv., la remarca mea ca renunt la serviciile Avia, “ca si concurenta face la fel”, nu este de loc de natura sa ma multumeasca si nici Dv. sa va aduca mai multi clienti. Ba chiar din contra.

Daca ati vrea sa vindeti mai bine, ati face tot ce trebuie ca sa atrageti clientii si sa-i mentineti, ajungand chiar sa tineti deschis ca la Metro sau Carrefour, daca ar fi nevoie. Daca nu, nu.

Insa nu mizati ca marfa se vinde bine si oricum vin clientii, pentru ca, daca va veni o alta firma care sa aiba mai multa grija de clientii sai, veti ramane pe marginea drumului, uitandu-va la altii cum v-o iau inainte.

Decizia mea nu este un moft de moment, ci se bazeaza pe toata experienta acumulata cu Avia Motors, de cand am luat masina si pana in prezent, trecand si prin experienta neplacuta cu vopseaua care se cojeste de pe partea interioara a masinii (motor, aripi), dar care nu intra in garantie. (Dar asta este o alta poveste amara, pentru Porsche Romania).

Cu bine,

Daniel Diaconescu"

Avia raspunde:

"Stimate Domnule Daniel Diaconescu,

Ma adresez dvs ca imputernicit de dl.Daniel Balaban si ca reprezentant al service-ului Avia Motors.

Fiind o ora tirzie n-am incercat sa va apelez si mi-am permis sa va scriu acest email.

Am analizat situatia prezentata de dvs.

In primul rind doresc sa va multumesc pentru alegerea dvs de a cumpara un autoturism Skoda mai mult decit atit de la Avia Motors si imi pare rau daca nu ne-am ridicat la nivelul asteptarilor dvs.

Am analizat cele relatate de dvs si am discutat cu persoanele implicate.

Concluzia mea este ca o eroare de comunicare a stat la baza nemultumirii dvs.

Dvs. ati apelat-o pe colega noastra Florentina Maxim care a vorbit mai departe in service cu un consilier de service sa va astepte, cu rugamintea totusi sa nu intirziati prea mult dat fiind ca se apropia sfirsitul programului si al saptaminii de lucru.

Coordonatorul de service care va asteptat pina in jurul ore 14.00.

Nu stiu insa cu cine v-ati intilnit si cine va comunicat ca programul s-a terminat , pentru ca in service erati asteptat.

Nu stiu in ce consta toata experienta dvs acumulata in colaborarea cu Avia Motors, la care faceti referire si in acest sens poate ma ajutati dvs. cu mai multe informatii.

Programul de lucru al service-ului este calculat pe principii care tin de performanta, calitate si rentabilitate principii pe care sunt convins ca le cunoasteti.

Pentru reparatii care fac obiectul service-ului rapid, cum ar fi situatia dvs, incepind cu 1 Aprilie 2006 programul va fi extins in cursul saptaminii pina la ora 19.00. Probabil ca vom prelungi programul si simbata.

Va rog sa-mi comunicati cind puteti veni in service pentru a rezolva situatia acumulatorului dvs. pe care sper ca il mai aveti.

Daca timpul dvs nu va permite o deplasare la service-ul nostru, va putem prelua noi masina de la domiciliu sau de acasa si aduce inapoi la un tarif modic de 84 RON cu tva (tariful normal este de 84 RON fara tva pentru preluare si 84 RON fara tva pentru predare).

Imi exprim speranta ca veti putea trece peste aceasta neplacere si va asteptam optiunea.

Cu stima,

Petrinel Stanciu

Director Service Skoda

Complex auto Avia Motors Skoda"

Eu completez:

"Stimati Domni,

Va multumesc pentru raspunsul prompt si pentru efortul facut de a solutiona pozitiv aceasta situatie. Si pentru a va dovedi ca apreciez efortul Dv., vin cu urmatoarele precizari la mesajul meu anterior:

Intr-adevar, am contactat-o telefonic pe Dna Maxim si am rugat-o sa ma anunte ca sosesc la service si a spus ca o sa sune, desi era acasa in timpul liber. Imediat am sunat si eu la sediul Avia si am vorbit cu o persoana de la Garantii (al carei nume nu il cunosc), explicand situatia. Au urmat sfaturile tehnice si programul de functionare, dar care pentru mine era aproape imposibil de abordat in timpul saptamanii si deci, avand in vedere urgenta, trebuia sa ajung in aceeasi zi.

La sediul Avia nu am putut sa intru, usile fiind inchise. Ieseau doar cateva persoane pe o usa laterala si m-am adresat primei persoane intalnite cu intrebarea cum pot sa ajung la Garantii. Raspunsul a fost ca programul s-a terminat si nu mai este nimeni la Garantii. Acum mi-ar fi fost foarte util sa stiu numele persoanei care ma astepta si sunt de acord cu Dumneavoastra ca a fost o scapare de comunicare. Am insistat pentru ca am anuntat ca vin si speram sa mai fie cineva. Si aici pot sa va confirm ca a intervenit inca o data lipsa de comunicare, deoarece domnul respectiv mi-a raspuns, in timp ce se indrepta catre masina sa, ca si concurenta face la fel, la replica mea ca renunt la serviciile Avia.

Evident ca m-am enervat si am sunat-o imediat pe Doamna Maxim, relatiandu-i situatia. Imi pare rau insa ca nu l-am putut intalni pe domnul care spuneti ca ma astepta la Garantii si sa fi rezolvat problema pe loc, dar, repet, nu stiam cum il cheama si, in situatia data, trebuia sa iau o decizie rapida pentru a-mi rezolva problema.

Consider binevenita initiativa prelungirii programului de asistenta pentru urgente (si sper ca si eficienta din punctul Dv. de vedere), dar nu voi putea beneficia de ea imediat, pentru ca bateria veche am predat-o, conform normelor de protectia mediului. Ultima amintire despre ea era ca "ochiul magic" era negru...

Referitor la experienta acumultata, in general, cu noua masina, nu toate problemele aparute sunt din vina Dv., dar, totusi, se intrepatrund si, inevitabil, se asociaza si cu numele firmei. Una din ele a fost consumul excesiv de carburant cu care am debutat: 12 litrii/100 Km in oras, de care Dl Bucur este in tema. Am incercat sa aflu parerea specialistilor, intreband in stanga si in dreapta, pe internet, la telefon, mergand pana in service la Avia, daca este vreo defectiune sau asa este normal. Nimeni nu-mi dadea un raspuns clar. In final, am tras concluzia ca se poate intampla si asa, dar am fost asigurat ca situatia va ajunge la un "normal", dar asta dupa destul de mult timp si efort din partea mea. Intr-adevar, s-a mai imbunatatit intre timp, in prezent ajungand la 10 l/100 Km. Dar mai am pana sa ajung la 9 l/100 Km, ca la carte...

Alta problema a fost cea a vopselei care se cojeste de pe partile interioare ale masinii. Cand ti se spune la prezentare si citesti si in acte ca vopseaua este garantata 3 ani, te astepti sa stea acolo cel putin 3 ani. Va puteti imagina si Dv. uimirea cand o vezi, insa, dupa cateva luni ca se cojeste din spatiul motorului si de pe partea interioara a aripilor. Dezamagirea a luat locul repede uimirii, cand am fost iarasi in service la Avia si mi s-a spus ca acele parti nu intra in garantie, dar ca nu este nici o problema pentru ca acelea sunt parti de plastic si nu ruginesc. Dar nici dezamagirea nu a durat mult, luandu-i locul ingrijorarea si enervarea, pentru ca domnul respectiv mi-a atras atentia, cu buna vointa, asupra locului unde intra-devar poate rugini: pe aripile din fata, jos, intre usa si spatele rotii. Solutia? "O vopsim noi in garantie". Dar dupa garantie?...

Deci dupa 4 luni, pe timpul si pe banii mei, am inceput sa imi cunosc mai bine masina...

Oricum, va multumesc pentru consideratie.

Daniel Diaconescu"

Revin si mai incerc o data:

"Stimati Domni,

In urma invitatiei adresata de Dl Stanciu de a apela la serviciile Avia, m-am hotarat sa mai incerc o data si sa rezolv o alta problema ramasa melamurita (nu am vrut sa spun nerezolvata) din perioada de pregatire a masinii pentru livrare. (Dupa cum veti vedea Domnule Stanciu, cele relatate in continuare fac si ele parte din experienta acumulata de mine cu Avia, de care ma intrebati Dv. anterior.)

Conform intelegerii cu departamentul Vanzari, din Bd. Titulescu, am furnizat eu sistemul de alarma si radio CD-ul pentru a fi montate de Avia Motors pe masina, inaintea livrarii.

In ziua preluarii masinii nu am avut timp sa verific absolut tot, in jumatatea de ora pusa la dispozitie, dar nici nu am primit inapoi vreo piesa ramasa ca neutilizata. Ulterior am constatat, insa, ca nu am nici un sistem de alarma montat pe capota de la motor si portbagaj.

Acesta constatare mi-a fost intarita cand am vazut in service-ul Avia din Militari alta Skoda Fabia cu capota la motor deschisa si avea senzorul de contact (cuiul, cum ii zic eu) montat sub capota, dar cei de acolo mi-au recomandat sa ii intreb pe cei care mi-au montat alarma, adica cei din Pantelimon. Precizez ca am verificat personal cutia cu alarma, inainte sa o predau, si existau in ea cei doi senzori de contact.

In aceste conditii, doresc sa va intreb daca este o scapare sau asa trebuie sa fie montata alarma. Si, daca ajungem sa ne vedem in service, pentru o mai buna lamurire a situatiei, va rog sa invitati si persoana care s-a ocupat de montarea alarmei si a radioului. Pentru ca mai doresc sa intreb daca este normal ca la montarea radioului sa nu se puna si bara orizontala de ornament de deasupra acestuia, chiar daca costa, pentru ca tot am platit montajul lui si nu cred ca cineva si-ar pune problema sa faca economie de la un ornament, care, prin lipsa, arata urat pe bord. (Cred ca se poate verifica in lista de materiale folosite la montaj.) Oricum, problema asta am rezolvat-o eu intre timp.

Deci, daca raspunsul Dv. comporta mai mult decat o rezolvare teoretica si necesita si o vizita la sediul Dv. din Pantelimon, va propun sa o programati intr-o sambata (dar nu in ajun de Pasti), in jurul orei 10 dimineata si va rog sa nu uitati sa vina si persoana care s-a ocupat de masina mea pentru livrare.

Va multumesc pentru atentie si astept raspunsul Dv.

Daniel Diaconescu"

Rapunsul vine:

"Stimate domnule Daniel Diaconescu,

Problema intrerupatorului pentru capota de motor este o problema nerezolvata daca nu il aveti montat. Nu am ce sa adaug. Motivul pentru care nu a fost montat este ca acesta se deterioreaza relativ repede si transmite semnale eronate catre unitatea de alarma. Semnalul eronat este de “capota deschisa” desi aceasta este inchisa, ceea ce duce la declansarea alarmei fara o cauza exterioara. Desigur trebuia sa va informeze de acest lucru si sa optati pentru montaj.

Nu a fost cu rea intentie omisa aceasta operatie dar trebuia sa va informeze.

Pentru portbagaj nu este necesara montarea unui astfel de intrerupator, deoarece semnalul necesar se preia din incuietoare.

Ornamentele care se monteaza suplimentar odata cu radio cd,probabil ca nu au fost pe stoc in acel moment. Sigur, trebuia sa va informeze si acest lucru.

Pentru montajul intrerupatorului pentru capota puteti veni oricind in intervalul 8.30 -19.00.Este o opertiune care dureaza aproximativ 30 de minute.

Va pot face o programare si pentru simbata aceasta sau cealalta la ora 10.00. Eu insa nu voi putea fi prezent in niciuna din aceste zile de simbata. Sigur, montajul se va putea realiza si in lipsa mea, numai sa doriti si dvs.

Astept raspunsul dvs si sper intr-o colaborare fructuoasa macar din acest moment.

Cu stima,

Petrinel Stanciu

Director Service Skoda"

In loc de concluzii:

"Stimate Domnule Stanciu,

Multumesc pentru raspunsul Dv. operativ si apreciez sinceritatea. Pentru mine, insa, problema este incheiata.

Va doresc sa ajungeti ca sa imbunatatiti standardele declarate de curand de Dl Alin Tapalaga - Directorul marcii

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 4 weeks later...

Stimati domni, da-ti-mi voie sa va spun ca nu este o problema tipica Avia si nici Skoda.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Domnisoara Maxim iarasi, e cam plin topicul de ea. Nu se hotaraste cineva pana la urma sa vada daca e ceva concret sau nu?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 2 months later...

eu zic ca e ok la avia.

si restul oamenilor de pe acolo. ultima masina am luat-o ajutat de radu staneasa. foarte ok omul. oameniii de acolo au ceva memorie vizuala, ma tin minte... si e placut sa vb. cu oameni care te stiu...

- apropo de faze: cand am fost o data pe la ei, un cetatean, dupa ce a primit o alarma si casetofon cu montaj gratuit de la avia cadou la masina noua, a revenit dupa cateva zile cu mare scandal si traboi ca de ce isi bate lumea joc de el, si cum e posibil si cate si mai cate... pt ca el a citit in cartea tehnica de la alarma(pe care a primit-o cadou de altfel) cum ca alarma are si bip bip pentru mersul inapoi si de ce nu a fost montat.... calul de dar ...

- de cate ori nu ati fost treziti in miez de noapte fix de cate un astfel de cetatean(a) pt ca respectivul face manevre in parcare.... si nu reuseste....

- pentru cei de la avia: va rog sa "uitati" si in continuare sa activati aceasta optiune. e un pic mai bine pentru linistea noastra. va multumesc.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 1 month later...

Salut,

Salut,

Eu mi-am dat comada de o Skoda OCtavia II la Avia si daca va vine sa credeti tot adica de la alegerea masinii , optionale si culoare s-a intimplat pe mail . Domnisoara Andreea Ivanov a fost super ok. Pina si discountul obtinut l-am discutat pe mail . Ne-am mai auzit si la telefon dar a foast super ok. Ideea a fost ca nu am tim sa ma duc pina in Pantelimon, eu lucrez pe 1 mai si stau in militari. Am fost si la brady la care am facut test drive-ul dar ei nu m-au cautat asa ca nu am mai avut ce discuta cu ei, iar Porsche nici nu intra in calcul ca nici presuri nu vroiau sa imi dea.

Oricum ideea e NOTA 10 pentru d-soara ANDREEA IVANOV.Masina vine pe 20 iunie.!!!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 4 months later...

Aviamotors de la configurare, negociere pana la livrare super OK.

Toata stima pentru dl. Bogdan Dobranici (consultant vanzari).

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

si eu tot la andreea ivanov am comandat masina. Si cu mine a fost ok, chiar daca am stresat-o. :lol:

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 1 year later...

Vad ca de 1 an nimeni nu mai scrie aici.

Comandat noua masina ( Octavia II MY 2009 ) de la Domnul Daniel Dragomir, acelasi de la care am luat prima masina acum 4 ani. Totul ok, discount: Xenoane adaptive !

Acum astept sa vina masina. Sper sa se tina de cuvant cu termenul de livrare.

Modificat de al bundy
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 5 months later...

Salut.

Despre Avia Motors...numai lucruri de rahat.

Pe 10 iunie am dat comanda la ei....de o skoda superb ambition 2.0 TDI CR 170 CP, am obtinut un discount de 600 de euro cu TVA inclus.

Masina a costat 24500euro cu tVA si discount inclus. Am dat comanda la un tip, mihai cernea, care dupa 2 sapt. a plecat de acolo, a preluat altcineva comanda. Termenul de livrare scris in contract - 6-7 sapt. de la data comenzii. ideea era sa dau atunci comanda....zis si facut platit avans a doua zi. Dupa 2 sapt. sun pentru a lua VIN-ul si seria motor...de unde nimic... Sapt. asta imi spune o domnisoara ca nu stie de ce mi-a zis Mihai ca in 6-7 sapt....termenul fiind de 8-10 sapt. Am simtit ca inebunesc. Deja vreo 2-3 sapt. in plus.

In contract am scris 6-7 sapt., daca nu se tin de cuvant si intarzie 2 sapt pot renunta la comanda? Oricum...singura problema a fost nesimtirea lor...faptul ca i-a durut in fund de comanda mea si probabil s-a uitat pe undeva printr-un sertar...tipul imi spusese totusi clar ca...trebui sa dau comanda in sapt. aia ca sa poata sa se fabrice inainte de sapt. de vacanta ale fabricii 28-29. Deci...cele doua sapt. de intarziere presupun ca se datoreaza faptului ca ei nu au lansat comanda la timp.

Niste .....

Deci ca parere despre Avia Motors....de cacao.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Un alt exemplu de dealer auto made in romania. Si inca un motiv pt mine sa nu ajung niciodata la mana dealerilor din romania. Sincer imi pare rau pt forumistii care sunt tepuiti dar sper ca intr-o buna zi sa se mobilizeze toti impotriva gunoaielor de dealeri din romania.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!