Jump to content

Aviamotors


carcotasul
 Share

Postare recomandată

Buna seara domnilor, sa va spun ce am patit la avia:
pe 13 sep am achizitionat so, toate bune si frumoase, cand am pornit masina se auzea un zgomot de toba sparta, am intrebat pe nea caisa care imi preda-se masina, si imi spune "asa se aude pana se aseaza si ea putin ca este noua". Dupa 2-3 zile sunetul devenea din ce in ce mai asurzitor.
M-am bagat eu sub masina si ce vad, toba finala avea o gaura de vreo 6 cm, in sf. sun la avia le explic, ma cheama la service, si-mi spun "ca de ce nu m-am uitat sub masina cand am luat-o"...ce a urmat este de tot kkt-ul
Pana la urma nu au vrut sa recunoasca ac vina este a lor si sa-mi repare toba pe garantie,..., a trebuit sa o fac pe casco...pt asta le dau o mare BILA NEAGRA

Modificat de WVWZZZ
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Fraaaaaaate... trebuia sa le rupi capu'. Eu ma duceam la sheful mare (nu ma lasam intimidat de "nu e azi, nu poate fi gasit, etc.") si il amenintam ca fac poze, ii cer declaratie ca nu vrea sa imi schimbe toba si ma duc la VAG cu toate astea... La cat e de mare shefu ala sa vezi ce incepea sa faca cercuri in jurul tau in timp ce iesi din cladire... Trebuie sa facem ceva...

Propun R.A.I.D. .... distruge angajatii dealerilor nesimtiti ... si ouale lor...

:D

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Ce sa le mai rupi capu` frate, ca mi sa facut lehamite de ce am vazut, si cum am fost tratat,..., niste oameni de doi lei,...mie mi-au lasat un gust amar ...

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

In atentia d-lui Barbato Mihail "Cand cumpar un produs il studiez cat pot de atent in masura in care conditiile din magazin imi permit sa fac acest lucru.Daca am vreo suspiciune nu-l achizitionez.In momentul in care vi s-a livrat masina foarte frumos va duceati la angajatul care v-a vandut-o si v-a livrat-o ,prezentati reclamatia dumneavoastra si cereati sa fie verificata inca o data." Domnule cand cumpar un autoturism Skoda nu ma bag sub el sau sa-l ridic pe crik sa vad daca ar ceva pe dedesupt.

Iar problema cu livratu v-am mai spus-o " adica mie mi-a livrat masina femeia de serviciu sau cum ce inteleg ", cand am intrebat de zgomot "si am intrebat va poate confirma si d-nul Daniel mi sa spus ca asa face cand este rece si isi revine cand se incalzeste, si in plus este motorul nou si pana se lasa si el putin asa face, un zgomot mai tare".

Inca o data v-am spus si la service Nu Mi-am luat Dacieee d-le sa ma uit sub ia cand o cumpar ca aoleu poate are ceva, mi-am luat skoda octavia, si nu cred ca era necesar sa ma bag eu sub masina sa o fac ...cred ca cine a verificat masina inainte de livrare trebuia sa faca asta "dar din comoditate probabil ce ati spus LASA CA POATE NU SE PRINDE".

Iar la o discuti neoficiala cu mecanicii dumneavoastra, au spus ca fata masini este mult mai joasa ca spatele, prin concluzie ca sa faci o gaura de dimensiunea aceia trebuia sa spargi cel putin baia de ulei. Concluzia o trageti dumneavoastra ...

Sper ca nu v-am plictisit prea mult.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • Administrator

in cazul lui carcotasul este clar ca masina nu a avut o revizie la descarcarea de pe platforma. S-a livrat asa cum a ajuns in Romania. Parerea mea e ca aici s-a gresit.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pai asta incerc sa le explic, dar cui...domnii de la avia service cred ca numai ei au dreptate... ce ma deranjat foarte tare a fost ca nu recunosc...cand le-am adus pe cel care-mi spalase masina inainte de livrare ca atat era de la avia service era singurul reprezentant , a recunoscut ca era un sunet de toba sparta, cand a auzit sefu` de service asta la facut pe saracu om cu ou si cu otet.....

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

buna ziua,

mai cititi o data raspunsul meu vizavi de toba si o sa vedeti ca nuam spus ca nu aveti dreptate ci v-am explicat de ce vi s-a refuzat garantia.

regret ca s-a intamplat asa!

cu stima,

barbato mihail

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 3 weeks later...

Stimate barbato mihail.. Vreau si eu o lamurire in legatura cu Octavia Tour. Pe siteul SKODA scrie ceva, pe siteul AVIA ceva, pe siteul BRADY altceva.. Nu mai inteleg nimic. Vreau si eu sa stiu ceva sigur...

-Care promotie este valabila pana la urma(pe siteul skoda.ro, skoda-auto.com si pe al celor de la brady sunt doua: ideal si business, pe siteul avia e doar una)?

-Aceasta promotie va mai fi valabila doar pana la epuizarea stocului sau masina se va produce in continuare?

-Se pot adauga optionale pe modelul Business?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 2 months later...

Am observat ca doar importatorul Porsche Romania ne-a bagat in seama.

Pentru dealerii Aviamotors, Bradytrade, s.a. suntem "cantitati neglijabile"! Apar doar sporadic ajutoare (neoficiale) de la ei: barbato_mihail, tehbrady.

Stiu oare ca exista acest forum si ca aici sunt si o parte dintre clientii lor? Ma asteptam sa foloseasca mai des acest topic pt. problemele ridicate!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 8 months later...

Hai sa imi exprim si eu parerea despre AVIA.

Bila neagra: la livrare totul s-a petrecut foarte repede, putine explicatii despre masina. (Chiar in ziua aceea, cineva s-a urcat in masina si a pornit stergatoarele si abia le-am oprit din amintirile de la Bora lu' tata).

Tot la livrare am aflat ca s-a pierdut cheia de rezerva si urma sa o primesc mai tarziu, ii inteleg, se mai intampla, nu era asa mare tragedie.

La cateva zile dupa ce am luat masina am descoperit un cheder rupt (3cm). Vina mea ca nu l-am observat de la inceput, desi am facut unele verificari, asta mi-a scapat, mai ales ca era la usa dreapta fata si eu am circulat mai mult singur(poate de asta prezentarea masinii a fost evaziva). Foarte ciudat cum s-a putut intampla asa ceva, mai ales ca era undeva sus in colt, greu de lovit/agatat, poate la montarea alarmei care s-a facut la ei, dar nu vad ce ar fi cautat acolo.

Bila alba: Fiind chemat dupa cheia de rezerva, am fost la cei de la garantii si le-am explicat problema, iar dansii au acceptat sa mi-l schimbe, desi nu speram avand in vedere procesul verbal de la livrare si nu puteam avea obiectii in caz contrar. Asadar, s-a facut comanda, urmand sa revin in alta zi pentru montare.

Bila neagra: In aceeasi zi am primit cheia de rezerva, fara a fi codata si nici macar nu mi s-a spus asta. Noroc ca am incercat-o cand am vrut sa plec. Evident, nu pornea motorul. Am decis sa rezolv problema data viitoare impreuna cu schimbarea chederului, pentru ca in loc sa intervina domnul de la livrari pe langa cei de la probleme electrice, am fost lasat sa ma descurc singur si ar fi trebuit sa astept la coada pentru o operatiune simpla.

Bila alba: Cand am revenit pentru rezolvarea ambelor probleme, am fost tratat bine, nu a fost nevoie de programare si nu a durat mult.

Bila neagra: s-au rezolvat problemele, insa cu lasarea unor urme negre de la mecanici pe plasticul alb din interior de langa cheder in partea superioara si pe langa stalpul din fata care nu am reusit sa le scot cu apa (sper sa iasa la ceva sapun/sampon). Aproape ca imi pare rau ca am facut operatiunea pentru ca chederul rupt se vedea numai cu usa deschisa si nu intra apa pe langa, pe cand mizeria, daca nu o pot scoate, se va vedea tot timpul din interior.

Per total, cu doua bile albe si trei negre, sunt nemultumit. Sper ca pe viitor sa nu mai apara astfel de probleme, mai ales la operatiuni mai serioase.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

justificate nemultumirile d-lui pacostiro . greseala celor de la livrari ca nu v-au indrumat catre departamentul menit sa va solutioneze toate problemele,adica service.de fiecare data ei au fost intermediari si e ca la telefonul fara fir....

imi pare rau ca vi s-a intamplat asa.muradaria de pe cheder va astept oricand doriti fara programare si nu va dura decat cel mult 10min.ori il curat ori il comand iar si il schimb eu personal.

sa ne auzim de bine!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Sper sa nu fie cazul si sa rezolv singur, pana acum n-am avut timp.

In orice caz, am observat ca e ceva obisnuit la mecanici sau instalatori sa nu lucreze cu grija cand e vorba de detalii avand si experienta urmelor lasate mai demult de niste instalatori la mine acasa in zona unde au lucrat. :banghead:

Oricum, in comparatie cu dealerul de unde a luat tata Bora, service-ul de la AVIA isi trateaza cu mai mult respect clientii. Ma bucur ca exista comunicarea aceasta prin intermediul forumului si sper ca ce se discuta aici sa ajunga si la alti angajati ai AVIA in afara de domnul Barbato.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 3 weeks later...

ferice de voi...ca eu astept cardul avia de 2 luni de cand am luat masina...ma tot abureste donshoara de la vanzari....ca nu e, ca o sa vina...sun iar: o sa va sun cel tarziu azi si s-au fauct 4 zile de cand trebuia sa sune....ce trebuie sa facem noi, clientii avia pt a primi acele carduri? semnatura de la presedintele tarii?trebuie vreo stampila de un anumit fel pe acte? dece se mai zice de acel card daca e vrajeala pe fata?

Modificat de dany
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Eu l-am primit inainte sa vina masina cam cu o saptamana, poate s-a nimerit la tine ghinionul sa fie problema cu cardul.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

referitor la problema legata de card ...

puteti beneficia de reducerile oferite de calitatea de membru club avia si pana o sa primiti acel card. trimiteti un mail la liviu.serban@aviamotors.ro cu c.c. la mihail.barbato@aviamotors.ro si petrinel.stanciu@aviamotors.ro. spuneti in mail care este necazul cu acest card iar colegul nostru de la vanzari ne va confirma pe mail ca sunteti membru club avia ,iar service-ul va opera in baza de date astfel incat dvs sa va puteti folosi de calitatea de membru avs.

referitor la stopul lovit...

este vorba de pura intamplare ,uneori viteza si volumul mare de piese care se schimba intr-o zi duc la astfel de neplaceri.uneori scapa atentiei. ne cerem scuze !

cat despre ''greseala'' de a posta pe forum ,mai ramane de vazut. imi rezerv dreptul de a raspunde sau nu oricaruia sau oricarei intrebari!

bafta !

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

referitor la problema legata de card ...

puteti beneficia de reducerile oferite de calitatea de membru club avia si pana o sa primiti acel card. trimiteti un mail la liviu.serban@aviamotors.ro cu c.c. la mihail.barbato@aviamotors.ro si petrinel.stanciu@aviamotors.ro. spuneti in mail care este necazul cu acest card iar colegul nostru de la vanzari ne va confirma pe mail ca sunteti membru club avia ,iar service-ul va opera in baza de date astfel incat dvs sa va puteti folosi de calitatea de membru avs.

referitor la stopul lovit...

este vorba de pura intamplare ,uneori viteza si volumul mare de piese care se schimba intr-o zi duc la astfel de neplaceri.uneori scapa atentiei. ne cerem scuze !

cat despre ''greseala'' de a posta pe forum ,mai ramane de vazut. imi rezerv dreptul de a raspunde sau nu oricaruia sau oricarei intrebari!

bafta !

<{POST_SNAPBACK}>

acest post imi apartine. ardei iute este coleg cu mine .am apucat sa raspund fara sa schimb userul. scuze daca s-a produs vreo neintelegere.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

O K. Pentru dl Barbato si dl Radulescu de la Avia.

Jos palaria pentru ceea ce incercatri sa faceti. Sa luati pulsul celor care isi duc masinile in service. Aveti asadar un feedback.

Ce nu trebuie sa scapati din vedere. Cei care scriu aici sunt putini. Cei care au fost cu masinile la dumneavoastra sunt mult mai multi. Deci s-ar putea sa nu fie cazuri singulare cele descrise pe acest forum.

Si a doua rugaminte. Va rog insistent sa postati fiecare cu userul sau. Asa s-ar putea sa "o fure" dl Andrei pt Mihail sau invers. Si nu e frumos.

Va doresc succes.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Si eu ma alatur lui horgarban, mult respect pentru cei de la Avia care arata astfel ca le pasa.

Voi avea grija personal ca discutia sa se desfasoare in continuare pe un ton civilizat, dialogul sa fie real.

In acest sens, cei care nu se simt in stare sa se abtina de la insulte si acuzatii nefondate sunt rugati sa renunte la a posta aici. In caz contrar se vor imparti warninguri.

Multumesc.

PS. inca o precizare: nimeni nu "o fura" aici, pentru ca am de gand sa respect cele scrise mai sus.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

referitor la problema legata de card ...

puteti beneficia de reducerile oferite de calitatea de membru club avia si pana o sa primiti acel card. trimiteti un mail la liviu.serban@aviamotors.ro cu c.c. la mihail.barbato@aviamotors.ro si petrinel.stanciu@aviamotors.ro. spuneti in mail care este necazul cu acest card iar colegul nostru de la vanzari ne va confirma pe mail ca sunteti membru club avia ,iar service-ul va opera in baza de date astfel incat dvs sa va puteti folosi de calitatea de membru avs.

<{POST_SNAPBACK}>

am vb cu colega dvs de la vanzari(cu care am incheiat contractul) in legatura cu cardul si m-a sfatuit sa o sun inainte sa merg la revizie ca ea sa confirme faptul ca sunt membru. nu vreau sa o sacai nici pe ea si nici pe altcineva cu acest card dar mi se pare de bun augur ca acest card sa se predea cel mai tarziu la livrarea masinii. nu am primit masina fara ulei, urmand ca acesta sa vina peste 3-4 luni. in cazul in care nu primesc card-ul pana la prima revizie o sa va scriu la adresele de email mai sus amintite in speranta ca va veti aminti "problema" si o vom rezolva ca atare. Este o "problema" minora dar care nu pune intr-o lumina favorabila firma AVIA. Nu stiu daca e o problema de comunicare intre angajatii AVIA sau lipsa de interes a persoanei de la vanzari dupa ce s-a vazut cu contractul semnat. Sper sa fie prima varianta.

ps: apreciez si multumesc implicarea d-lui Barbato.

o zi buna!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

ferice de voi...ca eu astept cardul avia de 2 luni de cand am luat masina...ma tot abureste donshoara de la vanzari....ca nu e, ca o sa vina...sun iar: o sa va sun cel tarziu azi si s-au fauct 4 zile de cand trebuia sa sune....ce trebuie sa facem noi, clientii avia pt a primi acele carduri? semnatura de la presedintele tarii?trebuie vreo stampila de un anumit fel pe acte? dece se mai zice de acel card daca e vrajeala pe fata?

<{POST_SNAPBACK}>

Stau sa ma rog de Florentian Maxim de la Avia sa-mi dea cardul ala de vreo 3 saptamani. Habar nu are daca a fost trimis daca s-a pierdut, parca vinde la aprozar. Masina am luat-o in aprilie si nu am primit nici un card. Agentul de vanzari tot agent de vanzari ramane.

Modificat de BogMW
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

:Driver: are rost sa iti zic ca si eu tot cu ea am incheita contractul? :) din aprilie?inseamna ca sunt norocos..nu au trecut decat 2 luni..sa inteleg ca mai am cel putin juma' de an si poate il primesc? :-) nu mai zic nimic... Tipic romanesc. Eu sun o data cam la 2 saptamani nu zilnic sa stresez lumea. M-a sfatuit ca atunci cand merg in service sa o sun si sa confirme ca sunt client Avia. poti sa scrii la mailurile date putin mai sus de dl Barbato Mihail si sa zici ce si cum. Inca nu am apelat la acele mailuri astept sa se rezolve pe cale "amiabila" problema card-ului intre mine si pers. de la vanzari nu prin alte pers, ca se poate interpreta aiurea, ca ma duc "sus" si apelez la "relatii".

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

:)  are rost sa iti zic ca si eu tot cu ea am incheita contractul?  :)  din aprilie?inseamna ca sunt norocos..nu au trecut decat 2 luni..sa inteleg ca mai am cel putin juma' de an si poate il primesc? :-)  nu mai zic nimic... Tipic romanesc.  Eu sun o data cam la 2 saptamani nu zilnic sa stresez lumea. M-a sfatuit ca atunci cand merg in service sa o sun si sa confirme ca sunt client  Avia. poti sa scrii la mailurile date putin mai sus de dl Barbato Mihail si sa zici ce si cum. Inca nu am apelat la acele mailuri astept sa se rezolve pe cale "amiabila" problema card-ului intre mine si pers. de la vanzari nu prin alte pers, ca se poate interpreta aiurea, ca ma duc "sus" si apelez la "relatii".

<{POST_SNAPBACK}>

M-a adus la exasperare femeia asta. Habar nu are in primul rand de masini, mi-a scapat din vedere multe chestii, inclusv la optzionale, habar nu are ca trebuie sa schimb farul cu totul ca sa pun proiector, nu este ca la Octi 2 si cate si mai cate. Cand te duci sa cumperi de la ea e super dragutza, ca sa vezi dupa ca este afoana rau de tot. Chiar ma gandeam sa-i depun o reclamatzie la un moment dat, dar nu prea am timp de pierdut. Acum imi spune sa ma duc sa iau un card in alb pana ce o sa-mi vina acela personalizat.

O suni la 2 saptamani ??????? Eu am sunat-o din 3 in 3 zile timp de 3 saptamani dupa care tot eu am renuntzat. Nu vreau sa ma cobor la nivelul ei dar .... nu am cuvinte.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

si bagam mana in foc ca nu este cineva mai suparat decat mine..nu de card ci de situatie.....

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 3 weeks later...

Ce pot eu sa spun despre AVIA, cam pe la mijlocul anului 2005 am fost la reprezentanta aceea de langa grivita, ion mihalache .. nu stiu exact cum se numeste zona, si am fost direct interesat de o Fabia .. in acel moment nu stiam decat ca e Skoda si facuta de VW, si urc in ea .. bordul mi s-a parut cam gol (fara cd, cu spatiul de depozitare .. cum vine ea standard) si il intreb pe consilier - " un model de Fabia cu mai multe optiuni nu exista, ca sa vad si eu cum arata interiorul? " nici nu mai vreau sa-mi amintesc cum mi-a raspuns .. ceva in genul : "asta chiar le are pe toate, nu avem alta mai dotata!" mentionez ca aproape nici nu se uita la mine .. probabil nu ma vedea un potential client, ca sa nu mai zic ca nu-mi raspundea mai deloc la ce il intrebam .. si multa ignoranta!!

Dupa cateva luni, si o mai buna informare a mea despre Fabia .. m-am hotarat sa vad la ce dealer ma hotarasc sa merg (nu am timp liber nici macar o secunda cand au si ei programul de lucru) .. la AVIA pe site am vazut "echipa" la vanzari .. tin sa subliniez ca am sunat la TOATE numerele fixe de acolo si nu mi-a raspuns nimeni :P , de aceea acum am comanda data la PBA, ptr ca mi-au raspuns la primul apel :huh:.

Ce pot sa spun e ca .. per ansamblu, nu am o imagine buna despre AVIA in ceea ce tine de relatii cu clientii, dupa ce am mai citit pe forum, cred ca o sa ajung pe la unul dintre service-urile dumnealor, asta daca nu apare un service al nostru pana atunci :P

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

.. la AVIA pe site am vazut "echipa" la vanzari .. tin sa subliniez ca am sunat la TOATE numerele fixe de acolo si nu mi-a raspuns nimeni :) , de aceea acum am comanda data la PBA, ptr ca mi-au raspuns la primul apel :D.

.....

Mda, din pacate cei de la Grivitza sunt foarte neseriosi.

Modificat de BogMW
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!