Jump to content

Midocar Otopeni


unq
 Share

Postare recomandată

Desi ma obisnuisem cu ideea ca greu mai gasesti un service ok, am fost saptamana trecuta la Midocar Otopeni si am plecat <extrem de multumita>.

 

Am facut programare la ora 13 pentru o verificare - suspensie, articulatii, etc. Am mentionat ca plec de la servici si ca nu as putea sa stau prea mult. In cazul in care ar fi fost nevoie de mai mult timp as fi lasat masina acolo si as fi revenit dupa ea.

 

Cum am ajuns am fost primita de consilierul de service, a fost completata intrarea in service, am povestit ce si cum.

Din pacate a durat cam 30  min pana sa bage masina in service pentru ca erau toate elevatoarele ocupate. Am apreciat evidenta intentie de a ma ajuta cat mai repede. 

Au luat masina sa o puna pe elevator. I-am rugat sa ma lase la masina. M-au dus la masina cum a intrat in service si am constatat ca nu se poate pune pe elevator pentru ca e prea joasa (ma asteptam -  ei nu prea pentru ca au mai avut masini joase si reusisera sa le urce). Au impins-o cu foarte mare atentie (fara sofer in masina ca sa fie mai sus), si cand am vazut ca nu e ok, au ridicat-o (cu atentie cu mana) si au tras-o inapoi. Au dus-o imediat la alt elevator, de la geometrie. Cat au umblat la ea m-au lasat sa stau la masina, sa vad, sa intreb, sa verific.

 

Mi-au spus punctual ce si cum, mi-au explicat fiecare detaliu si <spre deosebire de celelalte service-uri - reprezentante> nu au inceput cu "vai, e vital sa schimbati toata masina pentru ca poate e o busca dusa" :lol: Le-a placut masina, m-au linistit ca e ok, mi-au facut o lista scurta si de bun simt cu ce ar trebui sa schimbam si in ce ordine. Ma asteptam (deh, asa e cand te inveti cu alte reprezentante) sa ma puna sa schimb tot, nu doar o busca si o garnitura...

 

In concluzie, extrem de multumiti, mai mergem la ei  :icon_thumleft:

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • Replies 150
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

  • sol1

    29

  • alxrro

    21

  • ursus2

    6

  • Adrian_S

    4

Top Posters In This Topic

Posted Images

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!