Jump to content

Golf Alltrack 1.8 TSI


CristiALF

Postare recomandată

Incearca sa nu amani f mult. Bara isi pierde din eficienta in cazul unei tamponari daca nu e la 100%. 

Modificat de laduncaag
Link către comentariu
  • 2 weeks later...

N-au nimic stergatoarele, nu e problema.

Ieri am dat o fuga pana la Midocar sa imi completez nivelul antigelului, de mult timp eram sub minim binisor iar de 10 zile ma dispera mesajul de nivel minim in fiecare zi. Deci dupa 22300 Km am completat vreo 350-400 ml pana la maxim.

Apropos, cica mi-a venit selectorul cutiei de viteze, dar inca nu au venit piesele pentru reparatie spate. Cum nu prea am chef sa ma duc de 2 ori, vreau sa astept pana vin toate piesele,  mai trece si frigul asta, poate se mai incalzeste si pot lasa masina 2-3 zile acolo.

 

Modificat de CristiALF
Link către comentariu

De ce ai fost la Midocar pentru completare antigel?

Pozele de mai sus parca seama cu Dobroesti, Ilfov :)

Link către comentariu

Cum de ce am fost? Midocar este cel mai aproape de mine si cum am fost acasa zilele astea.. Nu aveam G13 cumparat si oricum am scapat ieftin, altfel 1.5l costa 80 lei la ei! Bine, aveam varianta de avarie sa merg in targ si sa iau 1 bidon la nevoie.. darr au fost ok oamenii, m-au ajutat.

Link către comentariu

Ma gandeam ca opritul la o benzinarie si completat e mai simplu decat reprezentanta. Stiu ca la MOL au antigel. Am completat si eu pt ca era aproape de low (masina a venit cu el intre maxim si minim si am zis sa fiu safe. Parca a fost 30 lei.

Uite aici G13 daca doresti pe viitor. Pe vasul meu cat si in carte scrie si G12

https://www.emag.ro/antigel-vw-g13-rosu-1-5l-g013a8jm1/pd/DX2Y7MBBM/

Modificat de Mask001
Link către comentariu

N-am avut chef sa umblu pe la benzinarii si sa caut, am mers direct la sursa, era aproape. Daca nu gaseam, mergeam in targ ca la fel, era langa mine oarecum.

Nu ma intereseaza sa cumpar ca n-am ce face cu el, sper sa nu mai fie nevoie prea curand de completat. Nici acum nu ar fi trebuit sa cumpar nimic daca nu uitau cei de la PBN cand am fost la diagnoza si le-am zis sa imi completeze si mie nivelul...dar daca am vorbit cu peretii...a trebuit sa ma descurc singur acum, nu mai vroiam sa astept pana ajung data viitoare la ei

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

Am zis ca nu e nevoie de DSG, 4x4 si alte nebuneli si (zilele acestea..) mi-am schimbat masina cu un bolid :D 

1.0 TSI (si Bluemotion !) 

Vroiam sa ma laud cu ea azi la intalnire, dar daca n-am ajuns, macar in poze sa o vedeti :) 

 

 

IMG_0789.JPG

IMG_0790.JPG

IMG_0791.JPG

Modificat de CristiALF
Link către comentariu

Am primit ascutitoare :) la schimb.

E misto masina, mie Polo mi-a placut intotdeauna (am si avut). Acum e misto ca pot sa o compar (chiar daca e 6R, nu ultimul model - care ma astept sa fie si mai misto) cu noul Fiesta de ex, cu care am fost la drive test. 

Link către comentariu

Back in business ! :Driver::frigbaitata:

Dupa 11 zile, 3 revopsiri de bara :) si inlocuirea selectorului de la cutie, astazi m-am despartit de Polo si mi-am recuperat masinuta :wub:

 

IMG_0811.JPG

IMG_0812.JPG

Link către comentariu

3 haine sa tina de cald :))

sau au incercat de 3 ori pina le-a iesit. Cum s-ar zice cine face ca mine, ca mine sa pateasca, ti-am spus sa nu o duci acolo la vopsit.

Link către comentariu

Pai da, 3 revopsiri. Ma rog, minim 3 :D . Prima data nu a iesit bine, si au decis singuri sa o refaca. A doua oara mi-au facut-o cu cant langa bandouri :biggrin:dar nah...mie nu mi-a placut :) si a treia oara a fost cu noroc. Da' a iesit bine nene in final ! :D 

Ma gandesc sa nu mai merg la Alex sa fac detailing, cred ca destul de groasa si rezistenta vopseaua pe spate acum :D

Da @vdragos, stiu ca mi-ai zis, dar ce mai conteaza 7-8 zile in plus acum...maruntis, am scutit bani cu Polo, m-am scos :D . Oricum, aveam si selectorul de rezolvat. Serios - in final chiar nu am ce sa comentez: a iesit masina brici ?! A iesit nene ! :)

@Andrei_72: Dap, PBN. 

 

IMG_0788.JPG

Modificat de CristiALF
Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Azi am avut un drup la tara si am pus anvelopele de vara, nu puteam merge cu cele de iarna la 22-23 grade...

Cam asa arata Primacy 3-urile dupa aproape 2 ani de zile si 23000 Km in bord:

B3E0D030-8C6A-45B5-B5C4-14BFB9B25003.jpeg

Modificat de CristiALF
Link către comentariu

Azi dupa foarte mult timp am reusit sa merg sa spal si eu masina, era foarte murdara. La mine pe strada sunt niste lucrari si a fost noroi constant in ultimele 2 saptamani, deci nu avea rost sa o spal pana nu se usca noroiul :) 

Si pentru ca acum era curata si am facut 23.000 Km, m-am pus si am schimbat filtrele de aer si polen pe care le aveam deja luate de vreo 3 saptamani. Dupa cum se vede, filtrul de aer vechi era intr-o stare chiar foarte buna, daca il si suflam putin ar mai fi putut fi pastrat mii bune de Km. Dar la cat sunt filtrele, chiar nu are rost sa te zgarcesti la 130 lei :)

Sambata viitoare sunt programat la schimbul de ulei si revizia aferenta. 

Pregatim masina pentru....zile importante :) (coming soon)

 

IMG_0857 (Medium).JPG

IMG_0858 (Medium).JPG

IMG_0865 (Medium).JPG

IMG_0860 (Medium).JPG

IMG_0861 (Medium).JPG

IMG_0863 (Medium).JPG

Modificat de CristiALF
Link către comentariu

Nu te amagi cu filtrul de aer, ca nu arata curat deloc. Negru si murdar de ulei vrei sa fie?

Suflarea filtrelor de hartie cu aer comprimat nu e prea recomandata, afecteaza celulele filtrului si mai rau face decat bine.

Link către comentariu

Poti fi linistit, eu nu aveam de gand sa il suflu, dovada ca mi-am cuparat filtrul cu mult timp inainte. Si pentru linistea ta, niciodata nu am facut acest lucru, la nici o masina. 

Am vazut si eu destule filtre, nu am spus ca asta era curat, ci doar ca mai putea fi folosit daca cineva (altcineva, nu eu) ar fi dorit.

 

Il alta ordine de idei, cat de complicat este salvarea configuratiei ECU-ului ? E ceva simplu de facut, sau e complicat? As dori sa imi salvez softul original din ratiuni de ..pitici / siguranta.

 

Link către comentariu

Inteleg ca vrei sa faci o resoftare? tunerul salveaza mapa originala prima data, si o poti cere pe mail, stick, etc.
In alta ordine de idei, depinde ce ECU ai .. sunt necesare ceva unelte speciale si in general scumpe pentru a citi softul masinii, mai ales la cele noi cu diverse protectii etc (EDC17 etc)

Link către comentariu

D-ne festeste ! apara si pazeste !, cum sa fac asa ceva @cristi511, eu am garantie, ai uitat ??! :sly:

@bubu182: Nu toti salveaza softul original. E mai complicat..

Oricum, nu la tuneri vreau eu sa merg. Deci nu e chiar usor de salvat inteleg..si cine ar avea scule potrivite (in afara de tuneri cu tuning-ul lor) ? La dealer oare pot cere o astfel de operatiune ?

 

 

Link către comentariu

Daca ceri la dealer asa ceva te vor ucide cu pietre in showroom , un backup poti sa faci la orice tuner care se respecta sau iti cumperi un ecu sh sunt ieftine si cand/daca trebuie doar faci swap

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!