Jump to content

Augsburg


motzu
 Share

Postare recomandată

Am fost la Augsburg la revizie cu masina la 38000 km, nu ma intebati de ce fac revizie la un numar de km asa rotund :lol:

Am facut programare cu 5 zile inainte. Cu 15 min inainte eram acolo, am intrat, am stat langa masina, mecanicul de treaba, mi-a raspuns la intrebari,

mi-a zis ca masina nu are nimic, nu-mi venea sa cred ca nu imi zice sa schimb tot pe ea samd, cum ma asteptam (sa ma jefuiasca).

Oferta primita pe mail a corespuns in totalitate cu ceea ce au trimis ei in afara de un mic detaliu.. TVA-ul nu era inclus :) smecheri baietii...

Filtrul de benzina nu l-au avut pe stoc, l-au comandat si ma voi intoarce la ei sa il monteze.

pret cu totul: 640 RON, include : filtre ulei, polen , aer, benzina si montajul lor, 5 litri ulei castrol 5w40 plus verificare directie, jocuri articulatii, placute si discuri frana.

-in general multumit... mai ales ca am stat langa masina si mi s-a raspuns la intrebari si ca fost totul gata in o ora jumate

-in particular, mai sunt mici detalii gen a mai ramas o jumate de litru de ulei pe care nu l-a pus si pe care ar fi omis sa mi-l dea daca nu il ceream eu

Per total, ma voi mai duce la ei

Modificat de Dino84
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 4 months later...
  • Replies 87
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

  • s_c

    4

  • alexrosiu

    3

  • Crissul

    3

  • Bombishor

    3

La preturi sunt incredibili de scumpi. Un kit de ambreiaj complet pt masina din semnatura nu s-a gasit sub 2500 RON ... insa dupa ce am umblat in 3 magazine am gasit aceleasi produse, aceeasi marca la 1600, 1650 si 1800 RON

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 4 months later...

Inca un OK pentru Augsburg. Am schimbat uleiul la ei. Filtrele aferente + ulei + manopera = 550 RON. Mi se pare ok.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

eu am comandat la o firma din Cluj ce a adus de la augsburg din Bucale un furtun la lichidul de racire cu 33 lei. mi se pare OK. altii mi-au cerut 90 lei pe acelasi furtun. nici nu vreau sa ma gandesc cat ar fi fost la reprezentata. furtunul e original cu aceleasi inscriptii pe el, sigla VW, Audi, Seat, Skoda ca si cel ce l-am dat jos.

un + de la mine pt ei.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 9 months later...

A mai fost cineva pe la Augsburg de curand? pareri,ceva? trebuie sa fac distributia si ma gansesc daca sa merg la ei sau nu ?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

si totusi Augsburg-ul acesta unde este? in Bucuresti sau ? m-ar interesa si pe mine :)

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

eu ma duc tot timpul la A Militari si cumpar tot felul de produse de curatare/intretinere....dau mecanicii aia niste forje la masini nu gluma...numai cauciucuri lasate pe pavaj....bataie de joc

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

bine,asta in cazul in care lasi masina acolo , dar eu nici nu ma gandesc sa fac asa ceva.Deci,revin la intrebarea anterioara "A mai fost cineva pe la Augsburg de curand? pareri,ceva? trebuie sa fac distributia si ma gansesc daca sa merg la ei sau nu ?" multumesc...

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 2 weeks later...

Au cumva si vopsitorie la Augsburg ?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Eu am fost cu masina , avand o problema la stergatoare . Dupa 3 ore de stat pe scaun , urmarind cum lucrau la masina , m-a chemat langa ea si mi au spus ca nu stiu ce ar putea avea. A 2-a zi am fost la un dealer Vw , undeva pe langa autovit , si in 15 minute mi au spus ca de vina este mecanismul , care detecta capota deschisa. In privinta profesionalismului , nu stiu ce sa zic , in schimb au fost foarte amabili.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 1 year later...

Sincer sunt surprins de problemele pe care le-ai avut la Augsburg.

Singura data cand am apelat la ei a fost cand am lovit masina, si asta pentru ca firma de leasing colaboreaza cu ei. Mereu am fost multumit de cum a iesit totul. Pe de alta parte mi s-au parut cam scumpe piesele si manopera, adica o aripa fata, un spoiler si un far, cu tot cu vopsea si manopera, 1000 de euro :huh: . E vorba de Augsburg Colentina, cu Militari nu am avut vreo tangenta.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 1 month later...

A militari nu are sectie de tinichigerie. eu am fost doar in militari pana la un moment dat. Mi a picag geamul in usa din spate (la octavia 1) mers pe mana lor = 450 ron inlocuit macaraua (manopera + piesa).

cand a picat si la cealalta usa am mai citit pe forumuri si am cerut exact piesa de plastic =6 lei + montajul propriu si personal. am avut o discutie cu ei ca nu e frumos sa isi insele clientii fideli.

de atunci nu mai apelez la ei decat pt consumabile....

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 3 years later...

Mie mi-au cedat tasnitorile la stergatoare, incalzirea in scaune si aeroterma simultan.

Am fost la Augsburg Militari sambata si mi-au zis sa vin miercuri ca trebuie sa desfaca bara sa vada ce are la stergatoare si aeroterma. Pentru incalzirea din scaune au zis ca trebuie demontate si desfacute scaunele :).

 

Dupa ce a stat masina de miercuri pana vineri la ei, tot ce mi-au spus ca au rezolvat au fost tasnitorile de la stergatoare, pentru care au inlocuit 2 relee. Toata smecheria asta m-a costat 650 RON, punandu-mi pe factura si verificare cablaje in valoare de 350 RON. Pentru aeroterma mi-au spus pe parcurs ca trebuie inlocuita integral, si ca ma costa 2000 RON, desi pe devizul final au scris ca trebuie inlocuit doar motorasul de la ea. Dar ca nu au avut timp sa il inlocuiasca in 3 zile, pentru ca eu le-am spus la finalul celei de-a 3-a zi ca vin sa ridic masina ca sunt incompetenti. :)

 

Nu mai trec niciodata pe acolo. NU recomand AT AUGSBURG !!! In niciun caz nu lasati masina acolo pentru investigatii! Daca stiti exact care e problema aveti o sansa sa va rezolve, daca nu o sa sechestreze masina si va incarca facturile.

 

EVITATI SERVICE AUGSBURG !!!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!