Jump to content

Golf 4 FSI 1,6 16v


Sorin Badulescu

Postare recomandată

Sorin Badulescu

M-a mancat undeva sa-mi iau varianta aceasta de motorizare: 1.6FSI..o am de 2 luni si de cateva saptamana.. Este venita din Germania ... Dar de la cine am luat-o din Romania cred ca a vrut sa o faca dar mai mult si-a batut joc de ea...A curatat EGR si a rupt conducta de la EGR.... S-a rupt tija de la clapele de la galeria de admisie  si mergea cu clapele deschise ( blocate/lipite) si a trebuit sa schimb si galeria.  

 Acum masina este in service..are o problema careia nu-i da nimeni de cap: rateuri motor la rece, uneori la cald nu se accelereaza ..am schimbat  bujii, regulator presiune combustibil, urma si pompa de inalta urma dar mi-au zis ca este buna..toate degeaba.
As dori sa-mi prezint masina intr-o maniera favorabila dar nu pot..la toate service-urile mi-au spus ca e un motor ciudat..daca va vine sa credeti ca, la un baiat care lucreaza la reprezentanta,se uita ciudat... Si ca este un motor foarte prost si sa scap de el. Dar asta e.

In rest, ce sa va spun..imi place masina..pacat ca nu merge bine..momentan... asa de dotari pentru anul ei este dotat...

 Ca si dotari: argintiu metalizat,2 geamuri electrice, oglinzi electrice, computer bord, climatronic, volan in 3 spite din piele,incalzire in scaune ,etc. Multumitoare pentru anul fabricatiei 

Anul fabricatiei fiind 2003.... Avand in bord 150.000 nu stiu daca sunt reali 100% 

Daca mai imi puteti da idei sfaturi... le astept cu placere... multumesc anticipat 

golf.PNG

13383613_10205714474214613_668774157_o.jpg

13396943_10205714473094585_1649297495_o.jpg

Modificat de Sorin Badulescu
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!