Jump to content

Problema CV DSG 6/Volant


TheKing
 Share

Postare recomandată

Dai cutia jos, o desfaci, mergi pe M-tii Carpati si iei ferodouri si nituri pentru discurile de ambreiaj. Te pui pe treaba, schimbi materialul, filtrezi uleiul din cutie printr-un ciorap de dama (culoarea pielii), filtrul de ulei il scuturi bine si il sufli din interior spre exterior.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 5 months later...
On 12.04.2020 at 6:00, rionut83 a scris:

     Salutare. Sunt nou inregistrat pe acest forum cu toate ca il urmaresc de multi ani.  Sunt posesorul unui Passat b6 DSG 6, cu cod motor BMR 170 cp. Masina este din 2008 si in familia noastra este din 2011.  Acum are 326000 km si am cumparat-o la 102000. In tot acest timp nu am avut probleme cu ea. Masina chiar este fiabila. Revizii facute la 9-10.000, distributia , axul la pompa de ulei si uleiul in cutie la max. 50.000 km. In afara de suportii de la cv, nu am schimbat nimic din ceea ce tine de cutie, volant, ambreiaj.

     Insa,  in ultima vreme, cutia de viteze (DSG 6) mi-a facut de doua ori aceeasi figura:  pornesc masina, din P mut selectorul in D si.... nimic. Se tureaza in gol. Nu pleaca de pe loc. La fel face si in R si S si in modul manual. In modul manual clipesc vitezele.  Daca opresc motorul si il repornesc imediat, isi revine si functioneaza normal. Mentionez ca de fiecare data mi s-a intamplat atunci cand am lasat masina cu avariile pornite. Nu cred ca are vreo legatura. In rest, cutia functioneza perfect. Nu smuceste, nu trepideaza, schimba cum trebuie etc...

   Am testat cu vreo 3 VCDS-uri si nu da nicio eroare pe DSG. A mai intampinat cineva aceasta problema? Daca da, cum a rezolvat-o?

   Multumesc.

Salut!Și eu am aceeași problema. Îmi poți spune te rog cum ai revolvat problema? 

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 7 months later...

Salutare, am cumpărat un passat din 2007 2.0 Tdi 170 cp si cand schimba vitezele 1,2 și 3 se simte ceva exact cum ai schimba vitezele la cutia manuala cu ambreiaj, a mai intalnit cineva problema asta și cand accelerez peste 100, 120 vibrează volanul, sa fie ceva la planetara sau rotile trebuieac centrate, masina are stage 1, egr anulat si filtru de particule, mulțumesc o zi buna va doresc 

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!