Jump to content

Audi S5 B8.5


Ice_2k

Postare recomandată

Cred ca cezar face referire la mine, cand am pus poza cu oglinda mea si am fost suspendat temporar. Tu ai pus niste linkuri cu chestii pe care nu le ai. Sa nu iei ban direct :)

Link către comentariu

@Ice_2k un mic feedback despre naviplus.com.au, pe mine m-a interesat un produs similar de la ei pentur Touareg 7P facelift, dar feedbackul pe mytreg.com este destul de prost pentru acel produs.

Link către comentariu

Fata de cele de vara astea au talon de SUV :)  Adica ce trebuie pe drumurile noastre iarna... Si imi place B-ul de pe eticheta

Link către comentariu

Balonul e cu 35% mai mare iar latimea cu 10% mai mica. Sunt curios daca zgomotul de rulaj o sa fie mai redus si confortul mai bun (sau cat de sesizabil o sa fie).

Eu am 225/40/R18 (balonul e cu 12% mai mare fata de ce ai tu pe vara) si ma gandesc sa trec la un set de roti pe 17" din cauza drumurilor proaste si denivelate pe care merg.

Modificat de Iulian M
Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Toate comenzile merg dar nu e touchscreen, am ales sa merg pe varianta fara touchscreen din mai multe motive:

  • pentru touchscreen se adauga o folie peste ecran:
    • nicaieri nu era vreo filmare cu ea in lumina. Mi-a fost teama ca o sa aiba niste super reflexii.
    • folia aia nu era complet transparenta, avea un fel de "matrice" pe ea si mi-a fost teama ca se va vedea mereu matricea aia peste imagine
  • nu poti alege control cu butoane si cu touchscreen. E ori una, ori alta. Deci daca nu-mi placea folia, nu puteam sa zic "aia e, o dau jos si raman doar cu butoanele". Trebuia luat alt kit cu totul.
  • ecranul e destul de departe, in toate filmele in care-l prezentau se vedea ca soferul se chinuia sa se intinda pana la ecran si era si intr-o pozitie ciudata din cauza faptului ca ecranul e infundat acolo in bord
  • pe modelele noi de Audi e tot la fel, fara touch si mi s-a parut f ok controlul. Si aici merge la fel ca pe B9, e ok, CarPlay e gandit din start sa functioneze si fara touch deci nu e o experienta proasta, cum ar fi sa incerci sa folosesti un iPhone fara touch.
  • nu in ultima instanta, 1.900 RON fara touch vs 3.300 RON cu touch.
Modificat de Ice_2k
Link către comentariu

Frumos... chiar ma gandesc sa il activez si la mine pe MIB2 dar nu stiu daca merita 350e activarea. Pe langa Waze ce altceva mai este util si lipseste din unitatea stock? 

Link către comentariu

waze/google maps sunt cam cele mai importante, restul as zice ca-s mofturi... citirea/trimiterea de mesaje/whatsapp (dar evident doar in engleza ca siri ciuciu romana), apple music/spotify/whatever, podcasts, audio books... depinde ce folosesti

Link către comentariu
  • 5 weeks later...

Hai, ca nu ai niciun motiv sa fii ?

Altii nu au nici pe vara asa roti misto ;)

 

Modificat de BogdanS
Link către comentariu

nu-s rele, nu zic da' stii cum e, dupa ce te-ai obisnuit cu alea (care sunt my dream wheels de cand aveam B6-le), orice e un downgrade :D

Link către comentariu

Pai...poti sa mai iei un set de jante "d'alea misto" si sa pui cauciucuri de iarna pe ele :) No more downgrade ;)

Link către comentariu
  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...

Small hiccup... s-a rupt axul unei valve, sudat temporar inapoi pana vine una noua (dupa anul nou din pacate dar pare sa mearga ok momentan si asta reparata).

 

IMG_3676.JPEG

IMG_3677.JPEG

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Vroiam sa te intreb, urmeaza sa pun grila fagure pe bara de s-line si se vede rama barei in spatele fagurelui. Se vede si armatura, la tine este cumva vopsita neagra de nu se vede?

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!