Jump to content

Audi S5 B8.5


Ice_2k

Postare recomandată

Plecarea aceea foarte rapida si cam aiurea am observat-o si eu la un A3 2015 2.0 TDI .. care era tot DSG6 ..  iar a mea vw cc 2010  .. care tot 2.0TDI, tot DSG6 .. pleaca foarte foarte lent si smooth de pe loc.

Pacat ca nu au fost schimbate de ei cand trebuia.. asa e la noi.. te ard cu fiecare ocazie :) 

Succes in continuare, mai baga ceva videos printr-un pasaj :o @ exhaust :)) 

Link către comentariu
1 hour ago, vdragos said:

In mod normal la stop, dupa 10 secunde ambreiajele se retrag complet. Deci plecatul acela presto de pe loc nu e prea in regula, toate au un mic delay la plecarea de pe loc daca frina a fost calcata complet.

Am mai auzit asta dar la mine n-a facut niciodata asa. Nici cu softul 2012, nici cu cel 2018, nu variaza presiunea pe ambreiaje la o secunda dupa oprire sau la 30s dupa oprire, e la fel. Varianta 2012 era mult mai ok pt feeling in sine pt ca pleca mereu "cu spor" dar evident venea cu un cost de uzura pt ambreiaje. Fiind constient de lucrurile astea, de fiecare data cand trebuia sa stau mai mult de 5-10s o mutam pe N asa ca overall, iesea confort scazut. Acum nu mai ma doare sufletul sa o las in D oricat e nevoie, ba chiar am facut luni si retrofit de auto-hold ca sa nu mai stau cu piciorul pe frana la semafor.

 

@bubu182 Rezolvam ;) 

Modificat de Ice_2k
Link către comentariu
  • 2 weeks later...
  • 4 weeks later...

După nici o lună jumate de când am dat comandă pentru noua jantă... ta-daaaa :))))

EC67EA56-F05E-46FF-9CB1-29C7116AABB7.jpeg

Link către comentariu

Am vrut să merg pe un roșu puțin mai aprins decât varianta standard dar nu mă așteptam să fie chiar atât de aprins. Vouă cum vi se pare, e ok sau e prea mult?

 

A74A5AE2-13A5-4E30-A666-49F4AB5A2763.jpeg

4B84B43A-8326-48CA-BF62-D8CC575FD726.jpeg

Link către comentariu

Mda, dupa ce le incalzesti bine o sa se schimbe nuanta. Personal nu sunt pentru etrieri rosii, indiferent de masina sau dimensiune. :)

 

Link către comentariu
  • 1 month later...
  • 3 weeks later...
  • 1 month later...

Ha, tare, Seat negru? :) Oprisem acolo ca sa te las sa treci in fata, parea ca ai chef sa alergi pe curbele alea iar eu eram intr-o discutie cam aprinsa la telefon. Am crezut c-ai oprit intamplator si tu asa ca mi-am vazut de drum :)

Link către comentariu

Am accelerat cu tine pe linia aia dreapta :) si apoi am mers lejer tot drumul, dupa cum probabil  ai vazut. Din pacate Cheia nu mai e de ceva vreme loc de "alergat" datorita starii execrabile a carosabilului.

Link către comentariu

Da, atunci te-am observat prima oara, dar nu eram pe faza :) Am mai incercat dup-aia cate-o joaca da’ nu ne-am sincronizat deloc :))

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Gun metal merge excelent cu rosul de pe etrieri si cu albul masinii. eu cred ca ar merge chiar si o idee mai inchis, cum are @Mumus. 

 

Link către comentariu

Eu cred ca unul dintre atuurile masinii este ca nu “pare” speciala pentru un necunoscator. Eu as tine masina, vizual, cat mai stoc posibil. ?

Link către comentariu

Chiar si ptr un cunoscator, daca nu se uita atent, nu isi da seama, sunt destule cu kit S-line, jante si sigle S5 si alimenteaza cu pistolul negru la peco ;)

Link către comentariu

Nu prea e cunoscator ala care o confunda cu un S-Line :P Oricum, masina deja iese in evidenta destul de mult cu jantele de 20”, botul cu grila RS, evacuarile in spate deci nu-mi fac prea multe griji ca niste jante mai inchise la culoare m-ar “scoate prea mult din anonimat” :))

Link către comentariu

Am dat peste o chestie foaaaarteeeeee exciting si anume se pare ca se poate face retrofit de CarPlay la masina mea: http://www.naviplus.com.au/online-store/Touch-Apple-CarPlay-for-Audi-A5-8T-with-3G-MMi-Audio-Equipped-from-2009-to-2015-p95933447

Stie cineva ceva detalii legat de subiectul asta?

si-nca o alternativa: https://unique-ad.co.uk/product/audi-a4-carplay-box/

Modificat de Ice_2k
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!