Jump to content

Problema frana de parcare electrica, martori aprinsi, buzzer continuu.


kosmyn
 Share

Postare recomandată

Pare a fi calculatorul de frana de mana, electricianul a verificat cablajul - acela e ok.

E posibil ca mecanicul sa fi fortat etrierii si asta a facut calculatorul sa o ia razna un pic. 

O sa repar/ inlocuiesc calculatorul de frana si revin cu un update.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Nu are treaba.

Vezi ca la inlocuire modul frana mana, trebuie recodata pompa ABS, modul frana + setari baza servodirectie si alti senzori.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 5 months later...

Salut, am o problema mai ciudata. La actionarea franei de mana se infraneaza doar roata dreapa, fara martorul din bord aprins,martorul este ok, se aprinde la cand pun contactul. Daca nu pun frana de mana si iau cheia din contact se ,, joaca '' motorasele timp de 1 min, aproximativ, moment in care rotile franeaza si deblocheaza ( si pe stanga merge)  . Dupa ce termina procesul  rotile nu raman infranate. Am pus tester , aveam eroare pe buton, l-am schimbat dar problema a ramas . Cu vechiul buton aveam eroare in bord P taiat  parking break fault si ,, testele'' nu le mai facea cand scoteam cheia. 

Modificat de Florian22
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 2 months later...

va salut , ma inscriu si eu in clubul celor cu probleme la frana de mana ......situatia clasica , schinbat placute spate cu testerul , discul dreapta se incinge mult mai mult decat stanga , cand am dat jos placutele , am constatat ca placutele la dreapta erau mult mai tocate decat stanga , de aici deduc ca e o problema mai veche , ce e interesant insa.....desfac etrierul , pun presa pe pistonas si il pot impinge putin , discul nu se mai incinge , frana lucreaza normal ....apas frana de mana , apoi decuplez , roata se deblocheaza si iar discul se incinge , de aici deduc ca daca nu foloseec frana de mana discul nu se incinge , asadar problema e ca dupa folosirea franei de mana , pistonasul meu nu se retrage complet , nu am erori stocate , credeti ca e ceva mecanic defect in etrier? ma gandesc ca daca era rugina pe pistonas se intampla permanent sa nu se retraga , nu doar dupa folosirea franei de mana 

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!