Jump to content

Consum Superb 3 - diesel


kthor
 Share

Postare recomandată

Consumul se poate calibra cu VCDS sa arate fix pe fix.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Cum calibrezi cantitatea de motorina trecuta prin pompa de injectie (masurata prin pulsuri/volum/etc. cred)/injectoare ? Ii aduci un factor de corectie?

Daca da, nu e calibrare, e corectare, si asta insemna ca in mod deliberat Skoda pune de la inceput un factor mai mic pentru placebo-ul cumparatorului.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Nu e locul aici, eu ma refeream la calibrarea BCM care e un instrument de masura cu anumiti parametri, nu la modificarea parametrilor injectiei sa se potriveasca cu BCM ul. Cit despre discutia marketing sau nu, intram in zona speculativa, poate fi marketing sau nu. La unii colegi arata fix pe fix.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 9 months later...

Imi veni si mie superb-ul dsg 150 cp si dadui o tura mica prin oras sa o vad cum este. Masina ajunsa la venerabila valore de 17 km rulati dar ramasai surprins de consum, avusai o medie de 7.2 cu AC pornit, mi se paru super ok fata de de am condus mai ales ca este totusi maricica masina. Chiar sunt curios cum o sa oscileze consumul dar aveam asteptari sa fie mult mai mare dupa estimarile mele.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 3 years later...

Am o Skoda Superb 150CP 3v3 2016, cutie manuala și am sesizat o diferența foarte mare dintre consumul raportat de CB și plinul de la pompă. Consumul afișat pe CB după 1700km parcurși extraurban este de 5.4, iar cel real de la pompă este de 7.5. Ciudat este că in rezervor au intrat 68 litri,respectiv 67 litri, deși in momentul alimentarii mai aveam un range de 50km, producatorul specificând volumul rezervorului de 66 litri.  
Masina este echipata cu jante originale de 19. 
 

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!