Jump to content

Golf 6 - TDI - Probleme injectoare


danielstinga
 Share

Postare recomandată

nu mai prelua si mesajul anterior in raspunsul tau...

 

Stiu cum se cere la service, lasa injectorul ala in pace, sa inteleg ca e luat din dezmembrari... asta e. Poate sa tina pana la mare, poate sa nu tina, este loterie... 

 du-te cu injectorul inapoi sa iti dea altul , poate ai noroc.

 

 

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

1 hour ago, Florin091986 said:

precizez ca doar la injectorul 4 cel care lam schimbat am valori de 1.2 restu ok DC trebuie sa le facă toate va rog ajutorrrrrr

 

Pentru ca injectoarele astea sunt cunoscute ca fiind problematice si pentru ca toate injectoarele se uzeaza pe masura ce masina aduna kilometri. Banuiesc ca masina nu are 50 000 km ... Practic, daca vrei sa te asiguri ca nu mai ai treaba cu injectoarele ceva timp de acum incolo, ai doua variante: 

 

1. Injectoare noi cum ti-a recomandat colegul mai sus - cea mai sigura, dar si cea mai scumpa. 

2. Injectoare tale reconditionate - mai riscant, dar cu rezultate bune daca ai noroc si faci operatinuea la cineva care se pricepe si iti mai da si garantie . Ca si cosutri, ar fi undeva la 30%-40% din varianta 1. 

 

Ca si experienta propie, eu am ales varianta cu reconditionatul. Foarte multumit de rezultat, a costat undeva la 2200 RON acum doi ani, fara demontat/montat (de asta m-am ocupat personal). 

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

@Florin091986 Daca ai injectoare 03L130277B, iti arat in pozele de mai jos cum se face izolatia pachetului piezo incalzit la 250°C (poze). Este un compus siliconic care nu prea rezista la temperatura mare. De aceea, cei care au acest tip de injectoare ar trebui sa scoata capacul de protectie de la motor pe perioada calda pentru o mai buna racire a partii piezo, ca sa minimizeze pericolul de defectare cauzat de temperatura inalta. Injectoarele 03L130277S sau A2C9626040080 au izolatia din sticla (cum ar trebui sa fie la toate) si nu mai au aceste probleme. 

1.jpg

2.jpg

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!