Jump to content

Discuri frana si placute - inlocuire


lucianD
 Share

Postare recomandată

Salut,

 

in urma cu putina vreme am inlocuit discurile si placutele de pe spate la masina din semnatura. Cu aceasta ocazie, am scos si culisele etrierilor din locasele lor, ca sa le curat si sa inlocuiesc vaselina veche, cu toate ca acestea culisau usor. Am observat dupa curatare, ca pe fiecare parte una dintre culise este in trepte, dar la demontare nu am stiut acest lucru. Nestiind cum au fost initial, am montat culisa in trepte sus si cea cu diametrul constant jos. Am montat bine, conteaza unde anume, jos sau sus se monteaza culisa in trepte? Masina frâneaza bine, doar ca uneori, la viteza foarte mica si la o apasare foarte fina pe pedala de frâna, se aude un scârtâit din spate, asa, ca o vibratie. Pe scurt, unde se monteaza corect culisa in trepte, sus sau jos si de fapt de ce anume este in trepte?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Salut, Remus

 

culisele tin minte ca sunt diferite si au locul lor.

din pacate nu mai stiu daca cea in trepte vine jos sau sus

 

dar am gasit asta

 

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 9 months later...

Salutare,

Am o nelamurire. La schimbul de roti din primavara asta am observat o uzura neuniforma a discurilor pe spate. T-cross_ul meu are 35000km este in garantie si are reviziile facute la zi. Nu am vazut pe niciun proces verbal din service vreun comentariu privitor la acest lucru(ultima revizie a avut loc acum 2 luni).

Intrebarea mea este daca discurile fac obiectul garantiei. Am sesizat de la inceput ca partea de franare este destul de zgomotoasa, mai ales dupa cateva zile de stationare.

IMG_20230318_075923.jpg

IMG_20230318_075940.jpg

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 1 month later...
marius1982.11

in general consumabilele nu intra in garantie. Dar totusi, asa arata discurile si aparatoarele la 35k km? Asa arata la golful meu de 23 de ani. UNde a stat masina?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!