Jump to content

Golf 6/Jetta - Probleme electrice


and3yutzu

Recommended Posts

  • Replies 157
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

  • F l o r i n

    33

  • Al Bundy

    18

  • Rigips

    7

  • Inginerul

    6

Top Posters In This Topic

Popular Posts

intai vreau sa te lamuresti cu ...parca - ca altfel, ne consumam inutil timpul. Dupa aceea, posteaza printscreen-uri de la long coding pe 09, sa ma uit la ele

Revin cu problema mea. Usita de alimentare cu carburant, e facuta sa nu se deschida in timp ce merge motorul ? Daca scot cheia din contact si apas pe deschidere inca odata, merge, altfel daca motorul

pai ce? Vrei sa alimentezi cu motorul pornit ?  

Posted Images

On 02.12.2018 at 13:48, adyrro a scris:

Nu am tensiune pe sigurantele 41 si 42   care e lagata si bricheta si stergatorul, am pus fir de la baterie pe sigurante si functioneaza,  din tabloul de sigurante de la motor am curent, pleaca spre modulul multifunctii dar nu am ajunge la cele 2 sigurante ...41 42..?

Ai rezolvat problema?

Link to post
Share on other sites
  • 4 weeks later...

Salut, 
Am si eu o problema la ceasuri la un golf 6 2011, acum un an am schimbat ledurile de la ceasuri cu unele albastre. De cateva zile ledurile de la turometru si vitezometru nu mai merg, merg decat cele de la temperatura si combustibil. Am demontat ceasurile crezand ca s-au ars sau nu mai fac contact si am inlocuit ledurile. Le-am pus din nou pe masina si au mers perfect in seara aceea, a doua zi aceeasi poveste. Am repetat procedura si le-am inlocuit din nou fara rezultat. 
ledurile s-au mai aprins in mers pentru cateva minute si apoi s-au stins, iar acum nu se mai aprind deloc.

La scanare nu apar erori decat de immo pentru ca am scos ceasurile.

Multumesc!

 

D9505ECC-758B-4F1D-AB45-10516459304D.jpeg

B0CB110D-EE50-4C59-B359-0DD54252654D.jpeg

Link to post
Share on other sites

Buna ziua

 

Golf 6 1.4 tsi 2009

Am o problema cu luminile. 

Nu mai functioneaza simultan semnalizarea dreapta fata, semnalizarea stanga spate si faza scurta dreapta. Pe langa asta, se schimba si sunetul semnalizarii. Nu este o problema constanta. Face asa o data la cateva zile. 

Ati mai auzit de o situatie asemanatoare? Ce ar putea avea? Multumesc!

Link to post
Share on other sites

Verifica siguranta de alimentare din Ebox, cutia de sigurante de la motor. Sunt sanse mari sa gasesti soclul topit si contact imperfect in pini.

Link to post
Share on other sites

Buna seara!

 

Am o problema la al meu Golf VI 1.6tdi cu stergatoarele de pe fata care nu mai merg de aproximativ 2 saptamani. 

Prima data am crezut ca este din cauza ca poate au inghetat bratele stergatoarelor asa ca le-am dat jos pe ambele si apoi stergatoarele au pornit doar ca mergeau haotic (din maneta erau oprite, dar ele se miscau la viteza maxima si apoi din ce in ce mai incet pana s-au oprit). Apoi peste ~1h (fara sa opresc motorul, fiind in mers) au mers ok din maneta fara nicio problema, insa dupa ce am oprit masina nu am mai reusit sa le fac sa mearga. 

Am verificat firele care intra in mufa de la motoras si trece curent pe ele, am schimbat apoi si siguranta 19 dar tot nu merg. Problema este doar la stergatoare, duza pt solutie merge ok cand actionez maneta.

Atasez mai jos eroarea din VCDS, nu stiu exact la ce se refera "Term 50 Off". Poate cineva va rog sa ma ajute cu ce ar trebui sa mai verific?

 

1 Fault Found:

00153 - Windshield Wiper Motor;  Driver Side (V216) 
            004 - No Signal/Communication
             Freeze Frame:
                    Fault Status: 01100100
                    Fault Priority: 2
                    Fault Frequency: 11
                    Reset counter: 81
                    Mileage: 208879 km
                    Time Indication: 0
                    Date: 2032.14.04
                    Time: 01:14:14

             Freeze Frame:
                        Term 15 On
                    Voltage: 11.35 V
                        ON
                        ON
                        Term 50 Off
                        OFF
                        OFF

 

Multumesc!

Edited by vladandreiG6
Link to post
Share on other sites

Daca nu comunica, cablajul este verificat,  alimentare are, lin are....atunci proba cu alt motoras

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

Acest site folosește cookie-uri. Continuarea navigării reprezintă acceptul dvs. pentru această folosință. Pentru mai multe detalii privind gestionarea preferințelor privind cookie-uri, vedeți Politica de utillizare cookie-uri

 Ne cerem scuze că intervenim dar credem că folosiți un plugin de ad-block. 

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere ce sunt afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block. Ne-ar ajuta foarte mult sustinerea acestei comunitati. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante. Multumim! :)

PS: daca aveti probleme cu situl chiar si dupa ce a fost dezactivat adblocker incercati sa intrati din alt browser si discutati cu noi pe topicul Updete forum din aria acesta https://vwforum.ro/forum/20-anunturi-administrative-observatii-si-sugestii/
Exista si alte extensii (gen VPN) sau antivirus ce filtreaza traficul si pot bloca cookies. Verificati si pe acestea daca le aveti setate corect pentru vwforum.ro . Multumim

 

 

Accept