Jump to content

Sfaturi achizitie navigatie Skoda Superb 2


horia2005
 Share

Postare recomandată

Sincer, am 3 masini, una are DVD cu 12 boxe+woofer+3 amplificatoare!!! din 2008 pe ea, am uitat telefoanele pe bord toata noaptea ori pe scaune!!nici scaraoschi nu a incercat sa faca ceva! Ati vazut macar cum se demonteaza o navigatie?! 30 secunde zici!!

Cea mai "trompeta" unitate de origine cu care vine o masina din fabrica, dupa despagubire iti poti cumpara o chinezarie, iar la casco atunci cand faci polita pui o "trompeta " originala pentru poze, dupa care iti remontezi chinezaria sau pastrezi chinezaria la poze, dar prezinti un act cu factura pentru ea si gata!

Modificat de Adrian_74
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Da, eu am vazut cum se demonteaza un RNS 510 sau un Columbus (e acceasi unitate in esenta) si iti trebuie o scula speciala de plastic sa scoti masca si o surubelnita pentru cele 4 suruburi. Cu totul iti mai maxim 2 minute in cazul in care scoti frumos mufele din spate. Daca hotul se grabeste, ti le taie direct. 

luati si cititi acest topic - cred ca va elucida daca sau nu se fura. Eu va zic de pe acum ca se fura la greu, si eu am stat cu frica asta cand aveam Columbus pe Octavia.

 

 

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Adrian-indiferent daca esti vinovat sau nu la casco iti creste polita anul urmator daunei. Vb cu orice asigurator.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Io zic ca si le fura singuri! Si terminati cu timpii astia demni de cartea recordurilor pentru 200m garduri!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Esti tare colegu'. Isi sparge omul geamul singur ptr o unitate? Poate nu are casco. Si chiar daca ar avea, nu primesti banii pe ea, ci produsul in sine. Trebuie declarat furtul la politie, cautat hotul si apoi despagubirea. Am impresia ca vorbim numai asa de dragul postarilor. Nu vreau sa pornim o polemica pe acest subiect. Un rns nu iti ia mai mult de 2 min demontatul. Iar geamul, cu o simpla surubelnita ti-l sparge fara pb si fara zgomot. Vb cu cineva care investigheaza asemenea cazuri si o sa te convingi. 

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Aham, cand ti-o da tie asiguratorul NEAPARAT unitatea, sa-mi arati si mie. Daca vreau pot sa iau banii si sincer nici macar nu cred ca sta asiguratorul sa-mi cumpere mie scula, ei te intreaba doar de cont unde sa-ti vireze banii, si stai lin ca dupa declaratia de la politie mai dai una si la asigurator, + una in care iti ei angajamentul (sub semnatura!!!) ca in cazul in care esti gasit vinovat sa RETURNEZI BANII!!! Ce zici de asta?! Sincer, cine nu are bani sa-si plateasca un amarat de casco, isi merita soarta! Dar suntem in Romania iar 90% cu masini proprietate personala nu au Casco, defapt deabia au RCA, ce sa mai vorbesc de Casco!

App, stii cate PV-uri, isi ia un hot fapta, inafara de fapta lui!!! Crezi ca politia ii prinde pe toti? Ce treaba are politia cu asigurarea! Am platit Casco sau RCA, sunt acoperit din ambele directii..

Modificat de Adrian_74
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Eu zic sa recitesti ce ai scris referitor la casco ptr ca este total eronat. Am avut casco pe toate masinile. Una chiar a fost intre o galerie si jandarmi si a fost data si la tv. Daunele apx. 160 mil s-au tradus in risc ridicat la asigurator si refuz de a reincheia o polita. Nu vb de un asigurator de 2 lei ci de unul din primii 3 de pe piata. Situatie extinsa si ptr o banala asigurare de calatorie. Iti sugerez sa te documentezi sau sa ceri o parere in topicul de legislatie si asigurari.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

In maxim 2 luni voi scana aici 2 Daune, pentru 2 masini personale, apoi mai vorbim!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Nu continui discutia ca vad ca nu are nuci un rost. Eu vb din experienta personala cu daunele si asiguratorii. Sa-mi arati si mie asiguratorul care iti da banii in cont ptr navi-ma refer la pretul de despagubire raportat la cel de achizitie reprezentanta. Nu vb de daune reparate in regie proprie. Posteaza te rog in sectiunea indicata anterior si mutam discutia acolo. Cat despre"ce treaba are asiguratorul cu politia" citeste sectiunea din ckntract referitoare la furt si vandalism. O seara buna. Revenind ontopic-daca ai casco ia si navi, daca nu, gandeste-te inainte si citeste pataniile altor colegi. O seara buna.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

@pronet ce incearca el sa spuna este ca daca ai masina in leasing, platesti o rata egala de casco pe tot parcursul contractului si intr-adevar, indiferent de ce daune sufera masina pe parcursul contractului, rata casco nu va fi marita. Asa am avut si eu la Octavia. 

@Adrian_74 tu cred ca nu intelegi ce inseamna sa dai jos o amarata de masca de bord care e prinsa in cateva clipsuri si apoi sa desurubezi 4 suruburi in care este prinsa unitatea RNS510/Columbus. Cele mai des intalnite furturi sunt pe Passat (am coleg la munca patit) si de pe Superb. In unele cazuri s-au filat mai multe masini si s-a actionat in aceeasi noapte. Citeste thread`ul acela de acum cativa ani si ai sa intelegi cum sta treaba. Daca tu ai impresia ca toate navigatiile, pe care le gasesti pe diferite site-uri de vanzari (ocazii, oleics sau la1/2) sau in targ, sunt doar din dezmembrari, te inseli amarnic. Ii costa 50 de lei sa le decodeze. Sunt singurele pe care mai pot inca sa faca bani, pentru ca la modelel de masini ulterioare s-a separat unitatea optica de ecran si acestea (inca) au component protection bun.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

@bZ1 la leasing e asa, dar nu esti tu proprietarul-nu vei primi nici un leu in mana sau in cont. Eu nu ma refeream la situatia de leasing ci la cea a proprietarului. Pot proba cele afirmate referitor la polita si asiguratori prin dovezi concrete. Ofer seria vin a mea si se poate verifica in reprezentanta lucrarile efectuate, costurile aferente si asiguratorii.

Cat despre demontarea unitatii de pe masina poate pentru unii colegi e fizica cuantica. Cei care fac  retrofituri pot comfirma/infirma cat de usor se scoate orice headunit tip rcd sau rns.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Da, asa este, ai dreptate in privinta contractelor casco non-leasing. Eu deja am inlocuit un parbriz pe casco la masina actuala,...cu siguranta la anul se va simti.

Despre demontare, ma mir cu de nu a intervenit @Al Bundy - cred ca are cateva recorduri personale avand in vedere priceperea la retrofituri, multe facute sub ochii mei pe masina mea:)

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Și totuși... unde sunt sfaturile din titlul topicului?! ;)
Tot ce este off-topic se ascunde și e păcat de informațiile (de altfel utile dar nu în acest topic) și de consumul caloric pierdut la tastarea lor. :D

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Da... cu scuzele de rigoare ca am devenit cam off-topic, in esenta, sfatul e sa-ti iei navigatie doar daca ai casco si un garaj ferit de ochii lumii :)

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 6 years later...

Salut  ,  am si  eu  un siperb  2  2012  ,  si  as  dori  sa  stiu  daca  la  un rns510  se  poate  face  in asa  fel  incat  sa  mearga  waze? Am tot  auzit  ca  se  poate  cu  o adaptare  , ceva de genul  asta , cu  o  chinezarie  ? Ce imi  recomandati    ca navigatie  pt  aceasta  masina ? Multumesc  anticipat .

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!