Jump to content

Achizitie masina SH 8000 E.


mihaydom
 Share

Postare recomandată

La noi in Ro e exact pe dos fata de cei din vest, adica break-ul mai ieftin, pt ca nu se cauta. La noi toti vor 'limuzina" ca toti e "biznismen".

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • Replies 105
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

  • mihaydom

    18

  • bgd_b92

    14

  • aTThEEnd

    13

  • GolfMk1Vr6

    11

Daca ar fi sa imi iau masina acum la 8000 euro, mai sus de anul 2006/2007 nu m-as duce. Dupa anii astia, toate masinile sunt niste "cartoane" facute si gandite sa se strice cat mai des. Motorul este un domino in lant. Sa stricat un senzor sau un injector...sar cateva sute/mii lei din portofel.

 

Partea mecanica de sub masina si consumabile ar trebui sa fie pe ultimul loc ca si grija. Uni disc ovalizat, un pivot, un amortizor sunt nimica toata pe langa pretiosul moment cand aflii ca o pompa de inalte la un motor CR diesel costa peste 6000 ron. Asa ca incearca sa eviti motorul CR diesel pe cat posibil.

 

Sfatul meu ar fi un Audi/BMW/Passat (in aceasta ordine) cu anii mentionati mai sus, verifica VIN-ul pentru istoric si nr de km. Dupa aceea partea mecanica la un service unde cunosti si ai incredere.

Daca totul este bine atunci ai o masina buna, produsa in vremuri cand clientul era privit cu respect de producator si motoarele erau...motoare.

Pretul nu va fi mare, dotari cred ca gasest multe ca la una din 2011 iar devalorizarea morala este deja platita de posesorul anterior.

 

Incearca si aria de vanzari pe forum. Sunt masini bune acolo. (A nu se considera reclama. Nu mai am masina la vanzare acolo si nici nu cunosc pe nimeni)
Modificat de Stefan_dvv
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Stefan, esti la sentiment cu mine ;

Doar ca eu m-as duce mai jos oleaca…pt o masina buna as opta pt un 520 / 525D E39 ( 2002-2003), passat b5.5 highline ( 1.9 tdi 131 cp ) , audi A4, din aceeasi perioada, acelasi motor ; masini durabile, bine facute, fiabile, etc ; daca as vrea una mediocra, skoda octavia 1 e cea mai buna alegere. Evident, 1.9 tdi 90 cp alh sau 101 cp axr ;

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Eu as merge mai departe si mi-as lua o dacia 1300, masina de epoca, inca mai sunt pe strada multe, deci fiabile, orice s-ar strica rezolvi cu surubelnita in spatele blocului, multe avantaje.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Cel mai bine ! Dar sa fie cu bord CN si trapa

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Bun.

Avand in vedere ca deja creste nivelul de caterinca, inchidem sandramaua.  Daca deja s-a ajuns la "sugestii" de gen Dacie 1300 cu trapa, e limpede ca s-a spus tot ce merita spus.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!