Jump to content

Autologex Pantelimon


Paul_VW
 Share

Postare recomandată

Buna seara,

Vreau sa va impartasesc experienta negativa pe care am avut-o cu cei de la Autologex Pantelimon. Vara trecuta am apelat la ei pt o vopsire totala la un golf 5, o masina ieftina pt ei. Mentionez ca s-au vopsit toate elementele care au fost pe constatarile de pe casco si de pe un rca, am negociat cu ei pt alte elemente care nu intrau in constatari, dar nu m-am gandit ca in tot calculul acesta nu o sa vopseasca capacele oglinzilor.

Bun, dupa 2 saptamani de cand am luat masina din service a inceput sa se cojeasca vopseaua de la inchizatoarea portbagajului. Mers la ei, revopsit LOCAL, nu tot elementul, am trecut si peste asta...

Acum la 6luni de la vopsire, 6luni in care masina nu a circulat mai mult de 2000km m-am trezit ca vopseaua a reinceput sa se cojeasca in mai multe locuri, la inchizatoare portbagaj, aripa fata si ma astept ca sin alte puncte sa reapara.

Am incercat sa stau de vorba cu un reprezentant de la ei, am transmis un mail la mai multe adrese de ale lor, adrese de mail pe care cu siguranta le folosesc, nici un raspuns, nu le pasa... In mail le-am solicitat sa ma ajute sa gasesc un mod, o solutie sa nu mai am probleme in continuare, nu le-am solicitat remedierea, pt ca au mai remediat o data si nu a tinut, nu au fost in stare.

post-6405-14230784662454_thumb.jpgpost-6405-14230784934132_thumb.jpgpost-6405-14230785098154_thumb.jpg

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Ai apelat la ei prin intermediul forumului?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Nu, dar stiu ca sunt cativa membrii vwforum care lucreaza acolo.

Eu am postat pt alti colegi care cauta rewiev-uri despre acest service destul de mare, nu zic sa nu apelati la ei, doar luati aminte! Eu oricum nu mai vreau sa imi repar masinile la ei, nu sunt cea ce trebuie. Golful am sa il duc la alt service sa imi rezolve problema.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • Administrator

N-are nicio legatura cu aceasta sectiune nefiind vorba de un membru vwForum.

 

Se  muta in aria Service-uri         

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Update: Astazi am primit un telefon de la un reprezentant Autologex, care foarte mirat de ce mi s-a intamplat m-a chemat in service sa constate cele semnalate. Imi pare rau dar nu voi merge, au mai incercat, probabil ca se va prelungi cu inca 6luni...

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Nu te duce si vopseste-o pe banii tai in alte parte...

Atat te duci pana o fac calumea de ce sa inghiti chestiile astea?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!