Jump to content

Nelamurire revizie


kedavras
 Share

Postare recomandată

Salut baieti. Am doua golfuri 2 : un fire and ice si inca unul achizitionat in toamna pentru a veni cu el in UK. Isi face treaba perfect , iar acum am ajuns la stadiul revizie : am gasit un kit de filtre complet pe ebay : http://www.ebay.co.uk/itm/321510844775,iar din ce vad e pt 1.6 td 69 cai putere. Al meu e modelul cu intercooler , SB. Stie cineva daca sunt compatibile ? Sa nu le cumpar degeaba ? Ulei ce recomandati : 5w40 sau 10w40 ? De retinut este faptul ca masina are peste 300.000 de km. Motorul este in stare perfecta , consuma cam 0.7-0.8 litri de ulei in 10000 km. De data asta a consumat putin mai mult ca am facut 13.000 de km , cam 1.2 litri. Si de aia ma grabesc sa ii fac revizia. 70% din km au fost facuti pe autostrada ,nu e praf deloc aici , asa ca nu cred sa fie vreo problema ca am depasit putin. Iar zilele astea vreau sa comand filtre si ulei. Credeti ca ceea ce gasiti in link se potriveste pe SB meu ?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Filtrul de ulei e acelasi si la sb si la cel td. Filtrul de motorina este posibil sa se potriveasca(au fost doua variante unul pana in luna/anul 8/87 si altul de la 8/87) depinde care e acolo pe ebay. si cel de aer cred ca difera. Dar ca sa eviti orice problema comanda noi Mann: spre ex la noi la magazin filtul de aer este 30 de lei ,cel de ulei 18 si cel de motorina 45 lei.. deci un total de aprox 20 E. Nu cred ca difera prea mult preturile! ca si ulei eu as merge cu 10w 40 liqui moly diesel leichtlauf care e in jur de 30 E -bidonul de 5 litri . 

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

E 42 de lire minim pe ebay liqui moly. O sa iau Castrol magnatec 10w40. Merci de sugestie :)

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 4 months later...

castrol magnatec 10w40 este foarte bun

Modificat de SORINNEL
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!