Jump to content

Cum se comporta vw kafer broasca iarna pe drumurile patriei


Razvan72
 Share

Postare recomandată

Mai degraba merge bine la frig chiar si la -18 grade a pornit si mers f bine in comparatie cu   zilele  cu ceata sau umezeala mare cind am observat ca mi s-a oprit(a cazut) relantiul in timp ce eram in trafic  cind frinam brusc. Dupa ce se incalzea bine motorul nu mai cade relantiul deloc indiferent de situatie.

 

Cred ca ai preincalzirea de la galerie infundata, partial macar.  Si nu mai stiu - sistemul cu aer cald de la filtru de aer ai apucat sa il pui la punct ?

 

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Da . Am rezolvat-o deocamdata provizoriu dar bine. Dupa aceea va veni un filtru negru de aer pe ulei post 67 dar cu termostat fara cablu. Nu cred ca e de la galeria de preincalzire. Nu se opreste de fiecare data la relanti cind merg ci numai in anumite zile am observat ca atunci cind este ceata sau umezeala mare in atmosfera. In rest merg bine fara poticneli. Am constatat  ca se cam uita lumea cind merg cu ea. Unii chiar ma lasa sa trec inainte iar bizonii rad dar numai pina apas pe acceleratie si tasnesc, motorul de 1500 ma ajuta foarte mult, zburda. 

Modificat de Razvan72
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

sa vezi cum ar merge cu un motor de 1,6  "putin" modificat :D

Modificat de kerosen
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!