Jump to content

Sfaturi achizitie Polo 9N si 9N3


skandalouz
 Share

Postare recomandată

Salut guys,

De cateva saptamani, dupa ce m-am interesat si am citit forumuri m-am hotarat sa-mi iau un Polo - Attractive 1.4 FSI.

Pentru ca e prima masina pe care o sa mi-o cumpar as vrea si eu niste informatii de la voi in legatura cu absolut toti pasii p care tre sa-i parcurg. De exemplu pretul care-mi iese la o configurare pe web este cel pe care tre sa-l platesc la VW sau difera? Poate fi mai mare/mic? Am inteles ca nu recomandati nici unul Porche-ul ;). Varianta pt Bucuresti ramane doar Midocar? Daca o comand in ziua x dupa cat timp ajunge? Avansul pe care-l platesc e avansul din CIP sau din DDP? Se poate negocia pretul de achizitie? (asa am auzit) Casco se face de catre VW la firma aleasa de mine sau cum si cand?

Scuzati intrebarile de incepator :P :P

Multumesc.

P.S. Orice sfat in plus imi este de ajutor.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Salut @Skandalouz,

Pentru Bucuresti as putea sa-ti spun din experienta mea, ca si eu vroiam un Polo Happy anul trecut - la PBN daca mergi, este un tip Radu Dumitrescu, cu care am intrat eu in contact - e foarte amabil si chiar dornic sa ajute, mie mi-a dat toate informatiile necesare si totul a decurs bine .. din diverse motive am ales intr-un final Fabia ;). Pentru varianta de cumparare cash ai putea sa negociezi la pretul DDP (din cate stiu si eu), in sensul ca 200-300 E sa nu ii platesti efectiv sau sa ai o optiune inclusa (la acel pret) free. La PBN stiu ca nu se fac nici un fel de negocieri/reduceri la pret, asa ca ai putea incerca totusi Midocar pentru asta ..

La leasing, in functie de marimea avansului se poate plati 20 % din CIP + TVA si comisioanele aferente (taxa de management, taxa de inmatriculare) urmand ca diferenta sa o achiti la venirea masinii; in caz ca mergi pe CASH, cred ca poti achita la fel .. 20 % din pretul CIP la semnarea contractului si restul de plata la venirea masinii .. despre Casco depinde de felul achizitiei (leasing/cash) - ptr Leasing poti avea de ales intre asiguratorii agreati de firma, iar cand alegi pe unul dintre ei poti sa faci plata lunar, inclusa in factura de rata leasing sau separat/integral; in cazul CASH poti sa faci Casco absolut oriunde vrei tu, cand vrei tu ..

Timpul de asteptare poate fi diferit, in functie de perioada cand comanzi masina si cand se face comanda efectiva in fabrica (de obicei se asteapta adunarea mai multor comenzi si atunci se face) - concret, intre 1.5 si 3 luni (asa am auzit de la amici, si in cazul meu la SKODA se aprope de 12 saptamani) - totodata am un coleg la munci care a asteptat cam 4 luni ptr Passat cel nou, comanda prin iulie masina venita prin noiembrie, caz din Craiova

Parerea mea e ca Polo Attractive 1.4 FSI e o suuuper alegere :P ! Sper ca ti-a fost de folos ce am zis eu pe aici si nu am gresit mult :P

Modificat de vrajit de fabia
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Buna

Si eu am facut comanda de Polo Attractive winter red 1.4.

Pretul de pe net e cel ok, dar vezi daca e actualizat. In cazul meu pe data de 11 ian a mai crescut un pic si atunci cand am facut comanda am primit preturile actualizate de la dealer pe mail. Pretul ar putea fi mai mic decat cel de pe web daca obtii un discount de la dealer.

Eu am semnat contractul cu dealerul si cu Porsche Leasing pe 17 ian. La PBN mi-au emis factura pentru avans. Dupa ce am facut plata, am trimis catre dealer confirmarea platii si in acceasi zi a fost lansata comanda. De obicei livrarea se face in 8-10 saptamani.

Masina mea ieri a fost fabricata ;) (asa a zis dealerul) si pe 15-20 o astept in Buc.

Eu am optat pentru un dealer din Oradea pentru ca astia de la Porsche nu mi-au dat nici un discount(nu shtiu daca am facut bine sau nu)

Refetor la CASCO daca masina e in leasing rata este inclusa in rata pe care o platesti catre firma de leasing.

Sa ne zici ce optiuni ti-ai pus si cand vine masina.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Bine ai venit printre noi!

De sfaturi cu totii suntem buni ;) !

Daca te-ai hotarat la vw polo, cred ca urmatorul pas ar trebui sa fie suma pe care vrei sa o investesti si modalitatea de achizitie( cu banii jos, leasing financiar, leasing operational, imprumut pentru nevoi personale etc.) in functie de care se poate varianta cea mai avantajoasa pe care o poti alege chiar tu citind foarte mult pe acest forum pentru ca sunt nenumarate cazuri explicate amanuntit( eu pana la primul post aici am citit vreo doua luni proape tot ce credeam ca-mi poate fi util.

Pasul urmator ar fi motorizarea( variante benzina sau diesel), dupa care optiuni fata de standard( aici poti tine cont si de diferitele oferte ale dealerilor pentru anumite variante ale modelului referitor la optiuni si la pretul acestora). De exemplu zilele acestea m-am uitat pe catalogul pentru polo attractive si am vazut cateva modificari de preturi substantiale(+50-70%) pentru optiuni pe care le-am pus pe masina mea in octombrie anul trecut. Pe aici o sa mai venim si noi cu sfaturi, asta daca nu te grabesti ca fata mare sa-ti dai luni comanda :P .

Poate te indrumam si catre un dealer care stie sa vanda si sa se poarte frumos cu tine si cel mai important - sa-ti asigure garantia masinii.

Referitor la casco - depinde de varianta de finantare sau de plata(iti alegi singur sau aleg ei pentru tine); oricum aici e de discutat subiectul fransizei care are o importanta deosebita daca din pacate se intampla ceva cu masina.

Termenul de livrare este strans legat de ceea ce cumperi: o masina comuna, cheala, cu pretul cel mai mic, cu dotari standard- s-ar putea sa o iei din curtea dealerului sau sa fie la Curtici pe stoc si sa vina in cateva zile; daca alegi un motor mai puternic( astea se vand mai rar si mai pui si n optiuni pe masina ai de asteptat ceva timp- mie mi-a venit dupa 9 saptamani de la virarea avansului in contul lor).

Iti recomand sa mergi la un dealer sa iei catalogul scos in ianuarie si sa-ti faci configurarea pe baza lui.

Tinem aproape cu sfaturile, am trecut de curand prin aceleasi etape!

bafta!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Mersi mult pentru sfaturi.

Revin cu amanunte:

Masina vreau sa o comand la sfarsitul lunii martie (adik cam intr-o una) printr-un contract de leasing (4 ani) cu 20% avans. Ati spus ca in varianta leasing rata casco intra in rata de leasing. unde sunt angajat am o oarecare reducere la asigurarile Allianz Tiriac asa ca ma intrebam daca pot obtine acea reducere in cazul leasing pt casco.

Se pare ca nici un Car Configurator pt Polo nu mai merge(in momentul de fata) asa ca va pot spune doar pe general ce as vrea.

Polo Attractive

1.4 FSI 85CP

Benzina

4+1 usi

ABS

Climatronic

Radio+CD mp3 8 incinte acustice

Inchidere centralizata+alarma

culoare: sunt inca nehotarat intre "pearleffect winter red" si albastrul ala deschis (spre bleu) inca nu stiu denumire (am vazut unul pe strada) daca stiti ce culoare e spuneti-mi va rog; cred ca e culoarea din wallpaper-urile de pe site.

M-ar tenta un ESP dar trebuie sa vad la ce suma ajung fara/cu.

Cat despre dealer...most probably Midocar. Ce-ati recomanda?

Cam atat cred...am uitat ceva?

@bridefo: la ce sunt modificarile de pret? ai luat catalogul de pe site? cel in format pdf?

P.S. Am citit prin alte topic-uri ca FSI-ul necesita benzina dintre cele mai bune daca nu cea mai buna (relativ la ce stim) ca altfel se poate busi motorul or what?

Modificat de skandalouz
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Salut,

Winter red? si tu? :) Nu e frumoasa culoarea :P ia altceva :)

Acum serios vorbind:

Am vorbit cu cei de la Midocar si cu cei de la PBN: "Nu negociem nimik"... pana la urma n'a fost chiar asa... de asta am ales PBN :)

Ideea e urmatoarea... te duci sigur pe tine si joci o mana de poker... la mine a mers

Climatronic nu cred ca merita... pe Polo nu e cu zone si nu stiu daca diferenta chiar face banii.

CD + 8 difuzoare face toti banii... optiunea asta s'a scumpit fata de catalogul din toamna deoarece atunci nu era cu MP3. (Din cate am inteles, la VW in general toamna se schimba cate ceva la modelele vandute).

Alarma cred ca este cel mai bine sa o iei din fabrica... este montata bine cu siguranta si nu te mai chinui cu ea... oricum incearca sa afli exact ce face alarma de pe masina: ce senzori are, daca se poate si dezactiva etc.

ESP este mai ieftin daca iei 1.4 100CP - posibil insa sa fie acelasi pret si la FSI'ul tau.

Cred ca la 85CP si 100CP vine si cu roti mai late... cele incaltate cu Matador :)

Albastrul ala e cam comun... orice dealer are si paleta de culori... eu zic sa incerci o culoare mai fun... parerea mea (hic) B)

Succes

Am uitat... Vezi cu cine faci contractul de leasing:

- atentie la taxe + comisioane (de ex. bcr + porsche nu prea se iubesc - vezi taxa inmatriculare cu 100 de eur mai mult la masinile grupului porsche);

- atentie la conditii - dobanzile sunt relativ egale, dar unele conditii pot face diferenta;

- vezi ce service'uri agreeaza si au decontare directa cu ele;

- vezi ce societati de asigurare agreeaza (caz: mici busituri/zgarieturi => asigurare marita in urmatorul an... bine doresc sa schimb societatea de asigurare->raspuns: nu se poate => nu ai ce face pentru ca nu e masina ta);

- verifica nimicuri de genul: unde poti plati factura, cum poti plati factura, ai un fel de e-banking sa poti verifica platile, esti anuntat cumva daca au intrat banii sau daca s'a emis o factura noua?

Eu am VBL si am urmatoarele conditii:

- portal pe care pot verifica oricand situatia contractului + emailuri trimise la emiterea facturii si la incasarea banilor;

- am o sucursala VB aproape de mine, iar platile sunt foarte usor de facut... practic iti trebuie doar codul client si sumele; nu trebuie sa introduci tot IBAN'ul pe formulare;

- la unele banci poti plati direct in EUR - aici platesc in lei la curs BNR + 1% - lucru pe care nu'l prea ia nimeni in calcul;

- plati am facut si din ING - dureaza 3 zile pana se inregistreaza banii;

- unii iti cer sa pui banii intrun cont de unde ii iau ei -> comision platit in plus.

Gata pentru moment...

Modificat de hedgehog
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pai sa-ti raspund intai la intrebare: modificari am sesizat la ESP fata de ceea ce am platit eu in octombrie(aprox.350 euro - pot sa-ti zic exact, dar nu am in fata calculatia mea )si acum era 600 si ceva. Catalogul in care m-am uitat era la dealer de aceea ti-am recomandat sa iei si tu de acolo pentru ca am vazut ca pe site nu mai poti configura.

Deja mai sus ai primit o multime de informatii cu care sunt total de acord.

Culoarea: rosu e cam de fetita pe masina asta, dar daca tu vrei... :) Eu am ales "olimpia blue" culoarea pe care o vezi in avatarul meu(este chiar masina mea).

Cu negocierea depinde de tine ce abilitati ai; nu te arunca la primul dealer sa dai comanda din prima; du-te cu configurarea de acasa la mai multi dealeri si da-le de inteles ca la concurenta ai obtinut un discount de X%(nu exagera ca stiu si ei cat pot lasa altii) si vezi daca tine. In prima faza s-ar putea sa zica "nu, sa vorbesc cu sefu, bla, bla", dar nu dezarma programeaza o noua intalnire!

Casco intra in rata lunara, dar vei avea doua facturi: una pentru rata + dobanda si una pentru casco. Dealerii lucreaza cu brokeri de asigurari si alte facilitati pe care le ai tu la vreo firma de asigurari nu prea se iau in calcul pentru ca ei oricum au un discount foarte mare(brokerii) pe care tu pe cont propriu nu o sa-l obtii.

ABS neaparat, daca nu cumva intra in varianta standard, insa iti recomand pachetul ESP care le contine pe toate (abs, asr, esp) care te costa mai putin cu cat motorul e mai puternic( eu la 100CP asta am ales si ti-am zis mai sus pretul). Merita mai mult esp decat alte porcarioare gen climatronic( e bun si climatic, face aproape acelasi lucru numai ca nu ai display).

CD-mp3-ul cu 8 incinte il am si eu (a aparut imediat dupa ce am dat comanda si dealerul m-a sunat si am reusit sa-l pun in optiuni)- face toti banii se aude super( nu te lua dupa unele impresii despre receptia radio care se pierde, am zis intr-un post pe aici ce se intampla).

Inchidere centralizata am avut in standard, am pus alarma din fabrica(pachet electric2 parca); alarma are senzori de prezenta in interior care se pot dezactiva daca lasi soacra :blink: in masina; nu urla nimic daca face pipi catelu pe roata sau daca trece un camion pe langa masina - este conform normelor europene privind poluarea fonica_ va urla doar dac se sparge geamul, se intra in masina, se incearca pornirea masinii.

Eu am leasingul la PL, imi trimit lunar factura prin posta cu confirmare de primire; in momentul emiterii imi dau SMS prin care imi spun nr. facturii si valoarea; plata se face in lei la cursul PB care de obicei e mai mare un pic decat BNR; desfasuratorul il am in euro cu valori lunare aproximativ egale pe cei 5 ani. Eu am platit avans 20% considerat ca si valoare reziduala, astfel incat la sfarsitul perioadei nu mai am nimic de plata.

Cam atat, mai vorbim pe masura ce ai nelamuriri.

Succes!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Rosu winter red = visiniu :) Nu e de fetita :blink:

Va multumesc iarasi pentru raspunsuri. O sa ma duc pe la dealeri sa cer un pret si oferta. In afara de Midocar si PBN in Bucuresti mai e ceva?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Oferta o poti lua de la oricare. Nu stiu ce mai e in Bucuresti, iti pot raspunde colegii de acolo. Eu sunt din Ploiesti si am luat de la Cardinal Motors. Pretul nu trebuie sa-l ceri; e in pliantul despre polo, ti-l faci singur punand optiunile pe care le vrei si iti rezulta atat cip cat si ddp. Mai ai in plus taxele de administrare cont, casco, dobanda, dar astea variaza si le poti calcula la dealer ulterior.

Bafta!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Are cineva Polo de culoare Tossa Blue? As vrea si eu o poza daca se poate sa vad. Mersi.

Am cerut ofertele prin email de la PBN si Midocar si au venit in circa 20, respectiv 5 min.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

hey

Si eu am polo Tossa blue si interior albastru antracit. Dupa gusturile mele, arata super ;)

O sa-i fac si niste poze zilele urmatoare..

Si eu am roti 185 R14..si cauciucurile sunt Matado :eek:

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Da, ma atrage Albastru Tossa Blue pentru ca exista un contrast intre stopuri si culoarea caroseriei spre deosebire de winter red. Tough choice :-? !!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Beeeeeeebeee, nu te supara, dar aici se discuta despre procedura de achizitionare a unei masini; ce ai tu, cum arata ce ai tu s.a.m.d. :eek: merge la fix la sectiunea "masina mea". Aici nu ne spune nimic, chiar daca ni te adresezi cu un strigat la inceputul fiecarui post. Ajuta-l cu ceva la obiect pe cel care a deschis topicul!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Imi pare rau pt off topic. Eu am postat pentru a'l convinge sa opteze pt Tossa Blue, o culoare frumoasa pentru polo. Si culoarea consta in achizitionarea unei masini, pentru unii conteaza mai mult, pentru altii mai putin. ;) Era doar un sfat in plus pentru alegerea culorii. Posturile nu incep cu un strigat, incep cu un salut.. Nu trebuie sa fi rautacios.. END :eek:

Modificat de Bebeee
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

@brideinfo: In oferta mi-au trimis cele 4 variante (Attractive, Comfortline, etc) si optiunile care se pot pune in plus. Deci nu pot sa fac ce faceam cu car configurator de pe site ;) Ca deja Attarctive-ul are ceva optiuni in plus care nu ma intereseaza si daca mai adaug ajunge prea scump pt ce mi-am propus. O sa le trimit un mail poate se poate si ca pe site.

Modificat de skandalouz
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Salut @skandalouz cu siguranta se poate si cu optiunile pe care le vrei tu de pe site. Insa dureaza mai mult.

Daca alegi una din variantele de acolo exista posibilitatea sa vina mai repede masina ...( sau nu :offtopic:)

Dealer-ul va incerca sa te convinga ca daca mai pui un banut ptr nu stiu ce optiune merita...si ptr nu stiu ce bla bla....Nu te lasa pacalit. Daca tu vrei cu adevarat o masina configurata intr-un anume fel si cu banii de care dispui nu trebuie sa "pui botul la dealer".

Eu cand am pornit sa cumpar masinutza am zis ca nu dau mai mult de 10 mii de euroi ...si totusi am dat 12 mii

in ideea sa o am mai repede de cele 8 saptamani ...si "guess what" a venit in 10 saptamani :D

Deci - configureazati tu masina cum vrei tu si la ce bani vrei pentru ca tre sa accepte.

Bafta ;)

Modificat de octavian_25
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

@skandalouz:

Foarte important: du-te macar si te urca in masina si fa un drive test cu ea. Lasa internetul si forumul. Condu masina si vezi daca iti place! Dupa asta te duci si mai faci un drive test cu alta masina din aceiasi clasa.

Esti pe cale sa cheltuiesti o suma foarte mare de bani si ce ti-am scris mai sus este de foarte bun simt.

La final vei sti care e masina pentru tine.

Nu va grabiti sau sa va lacomti ca va ine masina mai devreme. Cumparatul unei masini noi se intampla odata la 3-5 ani.

Si neaparat trebuie sa faci drive test cu cat mai multe masini pentru ca numai asa vei multumit in totalitate de alegerea facuta. Mie mi-a luat aproape 6 luni pana m-am decis sa-mi cumpar masina si pe urma am mai luat inca 2.

Drive testu-l de la seat a fost ultimul.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

"bridefo" nu "brideinfo" :) inteleg ca mi-ai zis asa pentri ca ti-am dat multe info :D

Revenind: cam ce crezi tu ca are in plus attractive? Sunt curios la ce ai renunta din dotarile standard? La airbaguri fata? La ABS? La inchiderea centralizata? La aer conditionat climatic? (Vrei climatrtonic?+350euro era, nu stiu acum cat este) La geamuri fata actionate electric? La oglinzi laterale reglabile electric si incalzite? + Altele

Vrei oare polo Happy si pe urma sa postezi pe aici daca poti sa cumperi un scut, o alarma, o inchidere centralizata, un MP3, o instalatie electrica sa ai fire si pentru boxele din spate, un ABS, sa nu mai zic de ESP cu tot pachetul (ABS,EDS,ASR)

Dupa parerea mea din dotarile standard de la attractive as renunta la:buzunare pe spatarele scaunelor fata; lampi de citit fata; oglinzi make-up iluminate si cam atat.

In plus fata de standard am pus deja din start: computer de bord; pachet iarna( scaune incalzite, duze incalzite, instalatie spalat faruri);radio cd mp3 8 incinte; ESP( +ABS,ASR,EDS); volan piele in trei spite(placerea mea); confort electric2 (imobilizator cu alarma si supraveghere interioara a habitaclului)

Asadar, tu decizi ce optiuni faci! La dotarile astea masina mea a venit in 9 saptamani cum cred ca am mai zis.

Succes!

Modificat de bridefo
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

@octavian_25: asa voi face.

@X-Ecutor: testdrive-urile s epot face si in weekend? ca altfel n-am cum (am serviciu de la 9-19 so...). Taica-miu are o Bora 1.6 benzina din 2003 pe care am condus-o vreo 2 ani. Ce diferenta e intre cele 2 daca stie cineva. Eu m-am gandit ca ar fi la fel - ma refer la usurinta cu care se apasa ambreajul (nu-mi plac alea cu arc tare) si la fel si acceleratia.

@bridefo: da, dupa ce am recitit mai cu atentie ce are attractive-ul mi-am dat seama de "prostia" mea:p La ce ai renunta si tu as renunta si eu + Luneta cu degivrare si stergator cu spalator , suport pahare,plafoniere fata / spate - acum nush la cat ajung toate adunate (eur).

M-am gandit la urm configuratie:

Attractive FSI 1.4 85 CP / 1.4 L / benzina / 16V

Optionale:

Sistem de alarma cu supraveghere interioara

RCD 200 PLUS - MP3, radio-CD cu 8 incinte acustice fata / spate

Acum intrebari:

1.daca din pachetul Attractive scot ce-am enumerat mai sus mai beneficiez de oferta cu vopsea si ABS?

2.daca scot acele optiuni imi sunt scazute din pret?

3. daca aleg optionalul radio cu 8 incinte se adauga 100Euro(dif intre 4 incinte si 8) sau 146(pretul celui de 8 incinte)?

Se pare ca dupa mailurile trimise (si) de mine au reparat Car Configuratorul pt Polo. Acum se observa diferentele de pret pe care le observasem - mai ieftine pe site.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

La mine MP3 cu 8 difuzoare a fost 117 eur cip... pentru Attractive.

Cat despre renuntatul la optionale:

- luneta cu degivrare ~ cum vrei sa dezgheti luneta? cu foc deschis? :Driver:

- stergator cu spalator ~ la hatchback e foarte util stergatorul pe spate... si chiar cu spalator :P

- suport pahare ~ e un singur suport in bord care din cate stiu lipseste doar la Trendline

- plafoniere fata / spate ~ in spate sa zicem ca nu'ti trebuie... dar mi se pare foarte utila macar plafoniera fata... care se aprinde la oprirea motorului sau deschiderea usilor. Noaptea mi se pare foarte utila.

Pe de alta parte: "Dotarile pentru linia de echipare Confortline sunt valabile si pentru Polo Attractive" - ce inteleg eu este ca Attractive = Confortline ++

Banuiesc ca nu poti scoate ceva din optionale: e ca si cum ai avea oferta frigider + cuptor cu microunde la 10 mil si tu vrei sa renunti la cuptor si sa iei doar frigiderul la 7 milioane (cu toate ca ele fac separat 13 mil sa zicem).

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Din varianta de baza attractive, care mi se pare cea mai avantajoasa nu poti scoate nimic (este de fapt o echipare destul de bine echilibrata cu elemente normale care ar trebui sa le aiba o masina in 2006). A alege aceasta varianta chiar este util pentru ca la restul optionalelor pe care le pui ai preturi mai avantajoase (asta si daca motorul ales este mai puternic).

Total de acord cu observatiile lui Hedgehog :scratch: - deja mi te inchipui cum scoti bidonul cu apa pe geam sa-l speli cand "te face pe ochi un tir" si nu-l poti depasi... :blink:

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Salut tuturor! In cateva zile voi fi posesoarea unui Polo Happy, sunset red. Fata de oferta standard am optat doar pt. inchidere centralizata. Polo-ul va fi a doua masina, destinata (aproape) exclusiv deplasarii in Bucuresti. Deci nu am nevoie nici de motorizare mai puternica sau de alte minuni. Masina a fost comandata la Porsche Buc. N, a ajuns deja in vama la Curtici, probabil ca in max. 10 zile o voi putea ridica. Ce sfaturi imi puteti da referitor la receptia masinii? Va fi dotata si cu trusa medicala, triunghiuri reflectorizante etc? Ce mai trebuie cumparat si de unde (presuri, huse ...)? Va multumesc.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Zorro Classic

Triunghiurile sunt in dotarea standard, din cate stiu eu.

De regula trebuie sa-ti iei trusa medicala, rovigneta (vezi discutii de pe forum). Celelalte

Ar fi pacat sa pui niste huse urate. Eu personal merg pe tapiteriile originale ale masinii. Sa dai jos nailoanele de pe scaune, ca nu este Logan! :(

Presuri gasesti si la Metro, si la Selgros si in hiper sau supermarketuri. Mie imi plac unele Michael Schumacher gri, destul de simple, care totusi nu au aspect de ieftin. Vara merg cu cele originale, mochetate.

Mai dai si tu un serch legat de ce trebuie sa verifici la ridicarea masinii. Sunt multe informatii about...

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!