Jump to content

(P) Michelin lanseaza sistemul „Ratings & Reviews” pentru a usura luarea deciziei de cumparare a anvelopelor, cu ajutorul feedback-ului utilizatorilor


voinea
 Share

Postare recomandată

  • Administrator

Michelin lansează sistemul „Ratings & Reviews”

pentru a uşura luarea deciziei de cumpărare a anvelopelor,

cu ajutorul feedback-ului utilizatorilor

 

 

Cauţi anvelopa potrivită? Cine altcineva este mai în măsură să răspundă întrebărilor tale, decât comunitatea utilizatorilor de anvelope Michelin?

 

Începând cu septembrie 2014, Michelin a creat pe site-ul www.michelin.ro un sistem online de evaluare a anvelopelor, pentru a le uşura utilizatorilor, procesul de luare a deciziei de cumpărare.

De acum înainte, consumatorii au propriul ghid de cumpărare al anvelopelor pe www.michelin.ro, regăsind în dreptul fiecărei anvelope Michelin alte informaţii utile în decizia de cumparare:

·         O evaluare de ansamblu a anvelopei

·         O evaluare a diferitelor criterii de performanță

·         Comentarii din partea altor utilizatori

 

Pentru ca acest lucru să fie posibil, Michelin îi invită pe utilizatori să-şi evalueze anvelopele, în funcţie de următoarele criterii: aderenţă şi frânare pe uscat şi sol umed, longevitate, eficienţa consumului de carburant, confortul la drum şi nivelul de zgomot. În plus, utilizatorii au posibilitatea să împărtăşească din propriile experienţe.

 

Prin acest nou sistem de evaluare al anvelopelor, Michelin îşi continuă strategia MICHELIN Total Performance. “Componenta de Ratings & Reviews este o ilustrare a cât de mult apreciem feedback-ul consumatorilor noştri, fiind în conformitate cu filozofia noastră de a vinde performanţă şi nu anvelope”, explică Remi Paupert, Director Regional de Marketing Michelin pentru Europa Centrală şi de Sud.

 

"În timp ce ar fi mult mai ușor să ne concentram pe un singur criteriu de performanță al anvelopei, la Michelin, concepem anvelope într-o manieră ce oferă performanţe maxime, pe mai multe criterii şi în acelaşi timp, fără a fi compromisă nicio caracteristică a anvelopei, care poate fi importantă pentru consumatori: siguranță în toate circumstanțele, longevitate și eficiența energetică. Asta este ceea ce noi numim MICHELIN Total Performance".

 

Prin introducerea sistemului “Ratings & Reviews” pe site-ul său, Michelin a răspuns din nou la nevoile consumatorilor de a avea acces la mai multe informații online. Comentariile online oferă utilizatorilor acces mult mai rapid la informaţii şi îi vor ajuta să ia decizii mai informate, într-un mod mai rapid şi mai uşor decât înainte. Existenţa unui astfel de sistem clar şi uşor de înţeles, va deveni foarte important pentru consumatori şi extrem de valoros pentru Michelin.

 

***

post-1-0-81756000-1410158430_thumb.jpg

post-1-0-50558100-1410158430_thumb.jpg

 

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!