Jump to content

GTI Ed35


Edy E

Postare recomandată

5 hours ago, golfix said:

Sunt foarte curios cum se vor prezenta aceste tampoane si daca vrei rezista cu ele pe masina mai mult de 1 saptamana :) Asteptam feedback

Nu cred ca e dracul chiar atat de negru :) Oricum nu le dau jos orice ar fi. Au venit bujiile si supapa de RS4; la sf saptamanii sunt pe masina :D

Scuzati numarul mare de poze, asa tin evidenta pieselor schimbate. Cand uit ceva verific aici :))

IMG_2651.jpg

Modificat de Edy E
Link către comentariu

ODO: 92.000km.

Nu sunt 100% hotarat daca modific HPFP-ul :) Mai degraba as face acum soft la cutie si HPFP-ul la primavara.

Am montat aseara suportii la motor + cutie + bujii NGK BKR7EIX + bobine NGK 48041 (aka red top de R8). Aproape ca imi pare rau ca am luat capacul de TTS acum :)) Supapa de RS4 maine sau saptamana viitoare cand are mecanicul timp.

Suportii par OK, am mers doar de la service pana acasa aseara si nu e rau. Se simt vibratii la ralanti doar daca e A/C-ul pornit. Cu el oprit e aproape ca stock :) In mers nu am sesizat diferenta ca si NVH, doar un pic la plecarea in rampa cand am iesit din curtea service-ului. Per total sunt multumit. Vedem peste 1000km cum se prezinta.

IMG_2795.jpg

IMG_2797.jpg

IMG_2798.jpg

IMG_2805.jpg

Modificat de Edy E
Link către comentariu

Cu insertia de la 034 + pendulum mount-ul de la Revo nu am simtit aproape deloc vibratii in +. Poate foarte putin intre 1500 si 2000 rpm, dar nimic deranjant.
Acum am masaj in volan cand plec de pe loc (pana in ~1100 rpm) si pe la ~3000 :)
 

2 hours ago, mike. said:

nsfw

:))
 

46 minutes ago, Bebeee said:

Sa nu uiti de pcv delete :-)

E in plan :) Banuiesc ca la asa ceva te referi :D

Modificat de Edy E
Link către comentariu
On 9/16/2016 at 7:41 PM, Bebeee said:

Sa nu uiti de pcv delete :-)

Done :) Vindea un amic un kit de la CTS Turbo si l-am luat ieri. 

Up next: DV+

IMG_2864.jpg

IMG_2873.jpg

Modificat de Edy E
Link către comentariu

Cateva poze facute de un prieten la intalnirea Streetmaniacs :) Daca ar fi coborat arcurile astea inca 10mm as fi fost cel mai fericit :P

IMG_2874.jpg

IMG_2875.jpg

IMG_2876_1.jpg

IMG_2877.jpg

IMG_2878_1.jpg

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Ce avem noi aici? :P

IMG_3024.jpg

DV+ul a plecat pe 12 din Germania. Mai trebuie sa vina suruburile noi pt HPFP (n-a fost mare smecherie cu stud kitul ala) si bagam mare la soft :)

Modificat de Edy E
Link către comentariu

Nu cred ca e necesar :) Asta probabil ajuta daca ai capac stock si prinderi rupte, cine stie
 

15 minutes ago, VZL said:

Pana marti vin ? 

Sper :P

Modificat de Edy E
Link către comentariu

Sus cu ea :) DV-ul ce il ai acum iti scapa presiune? Eu am facut soft asta seara si uneori cand face overboost il aud cum mai pufaie in admisie, in timpul acceleratiei.

Link către comentariu

Se aude putin si la mine. Dar se aude o pocnitura cand iau piciorul din acceleratie si scade turatia la ralanti. Credeam initial ca e membrana de la PCV (de asta am luat PCV Fix) dar se pare ca e din DV. Astept DV+ul :)

 

Link către comentariu

Din DV pare sa fie

18 hours ago, catalinmiti said:

Ma gandeam ca ar fi util si un scut peste pompa de inalte daca tot ai ingrijit-o atat...se poate rupe foarte usor mufa de corpul pompei. Ceva de genul: http://www.race-tech.it/prodotto/celtemp-hpfp-protection-shield-2-0-tfsi/

Hai ca e buna treaba; dupa ce am pus pompa am vazut ca e rupta mufa. S-a rupt la transport, de la mine a plecat intreaga. Sa vad cu ce o lipesc :)

Pompa functioneaza cum trebuie, nu am erori, nada.

M-am scos :)

IMG_3029.jpg

Bonus, asa arata cam followerul dupa ~29.000km

IMG_3034.jpg

Modificat de Edy E
Link către comentariu

In imaginatia mea, neavand capacul peste motor sa o protejezi, se poate ajunge la ce ai patit sau chiar mai rau. Daca il tii pus, este oarecum protejata. Si la mine are o fisura, dar mult mai mica decat la tine. As turna niste superglue de calitate in fisura si as intari sub, cu ceva poxipol. Totusi, daca cei de la VIS nu au ambalat-o corect la transport, ai putea ridica problema

Link către comentariu

naspa, asta a fost grija mea principala cand am trimis pompa, si am stat cu mari emotii. Am ambalat-o foarte bine sa evit ruperea mufei la transport, tratesc cutiile aia. nasol moment:( teoretic nu e bine deloc ce s-a intamplat

Link către comentariu

Noi am ambalat-o bine, daca ajungea sparta la Oradea nu cred ca se apucau de ea. La transportul inapoi spre Constanta inseamna ca a fost problema. Or fi jucat astia de la Fan fotbal cu cutia :)

Link către comentariu

Totusi ar trebui sa ii atentionezi ca nu au ambalat bine si s-a ajuns la asta. Tu ai vazut ca era fisurata cand ai scos-o din cutie?

Link către comentariu

Cine crezi ca s-a uitat :) Nu ma gandeam ca sunt eu atat de norocos. Stiam ca am trimis-o intreaga deci automat m-am gandit ca o primesc la fel. Am observat ca e crapata dupa ce am pornit masina si m-am dus sa verific daca se vad scurgeri sau miroase a benzina prin zona.

Modificat de Edy E
Link către comentariu

Intr-adevar pocnitura aia cand iei piciorul din acceleratie se aude de la DV, cand iei piciorul din acceleratie este cuplat si este deschis de un electromagnet, dupa 1-2 secunde cand electromagnetul ii da drumul sub forta arcului care o impinge se aude cum se loveste in pozitia inchis in locasul ei. Aceeasi chestie o sa fie si cu DV+.

  Senzorul de la pompa de inalte, majoritatea masinilor 2.0tfsi il au rupt, din cauza celor care nu au stiut sa pozitioneze corect capacul motor asta dupa ce s-a facut revizia, schimbul de filtru aer si alte lucrari care necesita demontarea capacului motor.

Modificat de motan
Link către comentariu
  • loghy a închis acest topic
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!