Jump to content

Chip tuning 1.9 tdi 131 cp


fanatykul
 Share

Postare recomandată

As vrea putin ajutor de la posesori de superb,cei care au efectuat deja un chip la motor.ms

Modificat de fanatykul
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

pai as vrea sa stiu daca se mareste considerabil puterea,daca poti simti asta la o depasire,si in al 2-lea rand daca am riscuri,gen sa se strice ceva sau uzarea prematura a altor componete.. etc.ms

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Da, da si.. da. Ia legatura cu cei de la TCM sau alt tuner si o sa te lamureasca. Faza cu uzura prematura depinde de cat de mult abuzezi de masina, km actuali, starea ei tehnica..

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru documentare inițială îți recomand să citești site-ul tcm-turbo.ro, să îți faci o idee despre stage, implicații, etc. Cât privește uzura mașinii, un stage 1 cu 30% mai mulți CP e suficient să nu îți dea dureri de cap. Eu am 100000 km făcuți cu resoftare by Dragoș și nu am avut nici un fel de probleme. Dacă vrei mai mult, pregătește-te să schimbi și alte componente ale mașinii ca să facă față. În orice caz, resoftarea trebuie făcută de cineva calificat, iar cei de la TCM sunt cei mai buni la capitolul ăsta.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 10 months later...

Salutare.zilele astea mam decis si am dat comanda de un tuningbox de la tdituning.uk saptamana viitoare o sa va tin la curent daca e bun de ceva sau nu.

http://www.tdi-tuning.co.uk/car_and_van_diesel_tuning_boxes/skoda/superb_/19_tdi_128_bhp__130_ps__96_kw/skoda_superb_19_tdi_128_bhp_130_ps_96_kw_pd_diesel_tuning_box_chip_P913.html

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 3 months later...
exterminator86

Salut!
Din punctul meu de vedere, ca si administrator al unei firme ce se ocupa printre altele si de chiptuning, alegerea pe care ai facut-o nu este cea mai buna, dpdv al calitatii.

Un tuningbox n-o sa fie niciodata atat de precis si de exact precum un tuning efectuat direct pe softul din ECU, plus ca unde mai pui ca daca nu esti multumit de reactia masinii sau nu-ti convine orice, softul se poate modifica de 1000 de ori, iar boxul vrei nu vrei, asa ramane.

Acum depinde si de calitatea lui, unele sunt foarte proaste si scot aia +20cp doar din presiune turbo sau injectie, ceea ce ii va dauna masinii pe termen mediu, chiar scurt.

Una peste alta, daca te hotarasti, sunt sigur ca orice tuner te asteapta cu portile deschise sa beneficiezi de o lucrare de calitate!

Bafta multa!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 2 months later...

Ce pot sa zic,ai mare dreptate.Am luat un tuning box de la tdi tuning.uk.intradevar masina era mult mai iute se simteau calutii in plus.Dar problema era ca dădea fum la inceput cand o calcam Dintro data.in plus motorul nu se auzea Bn uneori cand stătea la relanti era subturata.Ca si cum nu s-ar alimenta Bn.intr-un final Lam luat jos deoarece cand veneam din paris pe autostrada mi sa aprins avaria motor.Si nu mai vroia sa se stingă in nici un fel.cu frica am ajuns in ungaria unde am fost la un service si am reusit sa sterg eroarea!cauza era tuning box-ul mecanicul mi-a zis ceva de eroare de supraalimentare!cam asta a fost patania mea!in general tuning box-ul isi face treaba!dar si dăunează in acelasi timp!deci ramane la alegerea fiecaruia!multa baftă!

Apropo nu e interesat cineva de box-ul meu ? :) il dau ieftin!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

majoritatea power box-urilor = pacalici... pacaleste ECU ca motorina este mai calda decat in realitate, in consecinta acesta injecteaza mai multa motorina decat trebuie - normal ca se simte aportul de putere.

 

opteaza pentru chiptuning - care este o optimizare a parametrilor/hartilor de injectie.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!