Jump to content

Audi 'lied' about safety testing of vehicles


alex_pescaru
 Share

Postare recomandată

RadulescuRomulus

super tare!

am convingerea insa ca un audi e mai sigur decat un logan...

comparatia nu trebuie sa jigneasca pt ca ambele sunt masini si le vezi in trafic, cu diversi km la ora.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Absolut penibil si inacceptabil pt Audi sa aiba o asemenea conduita. Atat prin faptul ca cei de la reprezentanta nu au fost instiintati ca modelele A5, A7, A8, R8 nu au fost testate Euro NCAP, cat si din punctul de vedere al concernului ca nu le-a testat de la inceput. Vorbim de modele cu ceva vechime in piata, in special A5, A8, R8.

Testarea nu e obligatorie si Audi niciodata nu s-a laudat cu stelele NCAP, insa pt mine era de la sine inteles ca orice brand auto are toate modelele comercializate in UE testate.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Nu inteleg cum de asta pica pe Audi.

Pt testarea Euroncap, in fiecare an sunt alese niste masini de catre organizatiile membre Euroncap, dupa propriile criterii si preferinte.

Se mai intampla ca, pe langa acest lucru, ei sa primeasca masini din partea producatorilor, pt testare. Oricum, patru masini in fiecare caz. Aici sa zicem ca li se poate imputa ca nu au "donat".

 

Dar in rest, e acelasi lucru ca balariile pe care le primeste oricine, la orice reprezentanta a oricarei marci in Romania si se pare ca si in alte tari.

Sunt destule cazuri reale si aici pe forum, cand clientul a stiut mai multe despre masina decat consilierul de vanzari.

Asa ca de unde mirarea?

Modificat de paul_e88
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Faptul ca sunt alese e una, dar producatorul se poate duce si sa le testeze. 

Nu e vorba de donat masini, cat interesul producatorului pt un test ajuns de rutina fara a fi obligatoriu. Asta e taranie pt ca vine din partea unui brand premium.

 

In speta in articol se vorbeste de R8, o masina care ar fi trebuit sa treaca pe la EuroNCAP prin faptul ca are veleitati sportive evidente. A8-ul fiind totusi intruchiparea luxului si el trebuia obligatoriu testat. Nici ultimul model de TT-ul nu a fost testat (nu ma refer la cel aparut anul acesta).

Sa zicem ca A5-ul este un A4 cosmetizat, aceeasi poveste cu A7 derivat din A6.

 

Sigur ca ne asteptam cu totii sa ia 5 stele.

Politica in reprezentante de a dezinforma foarte posibil sa vina de sus, suficient si minciuna prin omisiune de la Audi AG.

http://www.euroncap.com/results/audi.aspx

Modificat de The_Ego
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Din punctul meu de vedere, dealerul nu mai e de mult reprezentantul marcii, ci doar un vanzator autorizat. 

La cate prostii se fac si se spun in reprezentante, e foarte greu ca marca sa ii controleze. Poate doar prin plangeri si reclamatii ale clientilor, cum a fost cazul asta.

 

A5 si A8 trebuiau sa le testeze, ori prin alegerea de catre euroncap, ori prin oferirea lor de catre Audi. Ce s-a zis mai departe de catre dealer e vina exclusiva a dealerilor.

In Romania, unii dealeri sunt in stare sa iti spuna si ca masina ar putea zbura. Asta nu inseamna ca maine ma duc sa injur respectiva marca pentru ce a scos unul pe gura, intr-unul din desele momente de delir, pentru ca masina nu a decolat.

 

Pana la a spune ca "Audi minte" sau ca e "penibil" mi se pare cale lunga.

Iar Audi nu ii poate informa pe dealeri in mod special "vedeti ca masina X nu a fost testata", asa cum nu ii poate informa pentru orice negatie valabila.

Modificat de paul_e88
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!