Jump to content

Oferte speciale de service pentru New Beetle


broskana
 Share

Postare recomandată

Salutare!

 

Azi, de 8 martie, am primit o invitatie speciala de la Midocar Vitan, asta tocmai pentru ca sunt una dintre detinatoarele unui New Beetle mai vechi de 4 ani.

M-am gandit sa impartasesc si cu voi propunerea, caci mi se pare destul de atractiva  :icon_cool:

 

P.S. nu se adreseaza doar soferitelor de New Beetle, asa ca si voi, baieti, puteti beneficia de oferta Midocar.

 

Iata oferta primita:

 

- schimb gratuit de roti (atunci cand vom scapa oficial de iarna);

- reducere 50% la schimbul de anvelope (adica daca e nevoie de dejantare), cu echilibrare gratuita;

- verificare din bara in bara, in care i se spune proprietarului ce trebuie neaparat reparat pt siguranta lui, si ce mai poate astepta (dar fara nicio obligatie ca el sa isi faca reparatia la noi).

Aceasta propunere este valabila pana la 20 aprilie 2014.

 

In plus, la sfarsitul lunii martie, in week-end-ul 22-23 martie, MIDOCAR realizeaza actiune de verificare gratuita de primavara la ambele reprezentante, in cadrul careia ofera:

 

- verificarea starii tehnice a masinii, dpdv electric si mecanic (de la reglajul farurilor, pana la verificarea anvelopelor, a nivelului lichidului de frana, a loviturilor, a instalatiei de preincalzire etc);

- in cazul in care in urma verificarii sunt necesare reparatii, iar proprietarul decide sa le efectueze la MIDOCAR, atunci are 10% reducere la manopera si 35% reducere la materiale si piese;

- pentru cei interesati sa isi vanda autovehiculul si sa achizitioneze o masina noua sau una existenta in parcul MIDOCAR, se ofera evaluare gratuita a autovehiculului de vanzare, realizata de catre personalul tehnic de la Das WeltAuto + suport de la personalul de vanzari Volkswagen si Audi pentru consiliere achizitie si configurare modele noi;

- MIDOCAR va avea si o prima oferta de anvelope noi de vara, pentru cei interesati;

- pentru cei care nu au unde sa isi depoziteze rotile de iarna, exista Hotelul de roti la MIDOCAR Vitan, unde depozitarea a 4 anvelope pentru 2 sezoane (1 an) costa 248 lei, iar demontarea si montarea rotilor este inclusa in pret.

 

 

Drumuri bune! :)

post-14614-0-08925300-1394299894_thumb.p

post-14614-0-53278600-1394299900_thumb.p

Modificat de broskana
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Am fost si eu chemat pentru remedierea unei defectiuni de fabrica la un AUDI A6 / model mai vechi..... NU A FOST CAZUL deoarece piesa gresit proiectata era schimbata deja,masina a fost verificata VIZUAL DIN BARA IN BARA si totul a fost perfect,deoarece totusi se auzea o bataie la suspensie cateva zile mai tarziu am fost la alt atelier pentru verificare si surpriza ......PIVOTUL APROAPE IESEA DIN BRAT/ JOC PESTE 5 MM.....vai de mama ei de verificare ...DIN BARA IN BARA .....AU CAM DAT-O IN BARA.....succes. 

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!