Jump to content

Probleme Frana Motor


cbitzy
 Share

Postare recomandată

Am si eu o problema cu lupul meu: cand intra ridic picioru de pe acceleratie sa moderez sau sa incetinesc putin, cand apas din nou acceleratia ma cam zguduie odata sau de doua ori, asta in a 2-a sau a 3-a ca daca sunt intr-a patra am impresia ca rupe cutia de viteze in doua asa de urat suna. Daca o las in frana de motor in 1-a ma zguduie de parca ma tracteaza unu si eu tot franez din 2 in 2 secunde. Are cineva ceva idei? (De condus zic eu ca ma descurc putin asa ca nu se pune problema sa merg subturat si sa o chinui.)

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

nu cred ca e nici una nici alta ca in afara de frana motor masina mergea impecabil. daca acceleram lin fara a ridica piciorul de pe acceleratie totul mergea struna. ideea e ca dimineata, dupa o noapte de odihna, a mers ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat. eu am suspectat ceva probleme cu ambreajul ca se auzeau ceva zgomote ciudate cand schimbam si apoi am bagat a 4-a tras frana de mana si dat usor drumu la ambreiaj si nu prea voia sa se opreasca motorul, da oricum se simtea si se si auzea cum forteaza ambreajul asa ca mai sus de jumatate poate trei sferturi nu i-am dat drumul. cum spuneam astazi nimic in neregula. totul normal.

apropo de ambreaje daca va fi sa-mi mai faca probleme si va trebui sa-l schimb poate cineva sa faca un clasament sau ceva pareri despre urmatoarele firme producatoare?

 

Kituri ambreiaj(placa disc si rulment)    Disc                                             Placa presiune                  Rulment

 

Sachs (132e, 189e,191e)                     Sachs (75e, 261e 281e -perf)     Sachs (75e, 245e perf.)    Skf (14e) 

Nk (62e, 126e)                                      Vaico (120e)                                Luka (92e)                        Luk (18)

Nexus (72e, 89e)                                   Luk(123e)                                                                        Mapco (28e)

Kager(72e)                                                                                                                                     Sachs (35e)

Luk(103e,216e)                                                                                                                              Valeo (30e)

Mecarm (70e)

Valeo *147e, 185e, 142e)

 

(ma plictiseam asa ca am cautat pe vreo 3 situri de piese auto prin italia si am facut o lista cu firme productoare si preturile de pe situri :D :icon_thumleft: .) sunt produse pentru mai multe tipuri de motoare si cutii. preturile ale de la sachs care sar de 200 e sunt pentru disc si placa varianta performance.

Modificat de cbitzy
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!