Passat B7 - The German Experience
-
Similar Content
-
By Trippy
Salutare!
Am achiziționat un VW Lupo din 1999 la un pret derizoriu. Proprietarul mașinii de la care am achiziționat a fost ok, mi-a dat fiscal. Trebuia sa o înscriu în 30 de zile pe numele meu, dar am amânat. Între timp, a intervenit o problemă tehnică și nu m-am ocupat din lipsă de timp și am preferat să o vând.
Problema acum este că am vândut unei persoane fără a întocmi nici un act. Ar trebui să o radiez? Pentru că vechiul proprietar mi-a înstrainat-o mie legal iar eu nu am înscris-o în circulație.
Vă mulțumesc, aștept păreri
-
By ciacobet
Salutare forumisti!
-masina nu are erori la scanarea cu vag com.
-nu are zgomote ciudate din motor
-cam follower schimbat acum 200km odata cu distributia
-problema aparea si inainte de schimb si acum dupa
-cum se manifesta -> acceleratie mai brutala si nu conteaza treapta de viteza, cand ajunge la 4500 - 5000 de ture imi taie pedala.
-daca accelerez lin, nu are nici o problema
Intrebari :
daca e problema cu debitul de benzina, nu ar trebui sa apara vreo eroare?
de ce merge ok daca accelerez lin?
de unde sa incep sa sap pentru a gasi problema?
Merci !!!
PS: pentru moderatori: am cautat 2 ore inainte de a posta si nu am gasit nimic asemanator cu problema mea.
-
By RoC
Astazi am efectuat prima revizie la Vw Tiguan 2, 2016, 2.0 TDI, DSG, 4 Motion, 150 Cp - 30.000 km. Am programat-o la Porche Nord, pentru ca este cel mai aproape de mine si am ramas surprins de calitatea si amabilitatea lucratorilor din acest service. Durata lucrarii a fost de 90 min, am fost lasat sa urmaresc toate operatiunile, s-au verificat in detaliu toate partile si instalatiile masinii, presiune, masurare si strangere rotii. Pret decent: 875 lei(ulei+filtru, filtru aer, filtru polen, manopere). Recomand baietii de la Service Expres!
-
-
Recently Browsing 0 members
No registered users viewing this page.
Recommended Posts