Jump to content

Probleme cheie briceag


LUCIAN5601
 Share

Postare recomandată

Incearca cu alta telecomanda,  e posibil ca problema ta sa fie de la acesta

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 5 months later...
  • Replies 55
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

  • F l o r i n

    13

  • Al Bundy

    10

  • nigh7ang3l

    7

  • rujan33

    7

Buna dimineta,

zilele acestea m-am trezit si eu cu o problema la cheia tip briceag de la octavia mea 2, si anume, se inchide din cheie si nu se mai deschide. Ledul rosu clipeste cand apas inchiderea si se inchide, dar cand actionez butonul de deschidere ledul nu clipeste si binenteles nu se deschide. Am incercat cheia de rezerva si functioneaza perfect. Ca atare am desfacut cheia sa vad daca nu ii defectul butonul de deschidere, l-am verificat cu aparatul de masura este ok, functioneaza. Bateria pare in regula aparatul indica 3V. Am reasamblat cheia si surpriza: functioneaza din nou toate butoanele perfect. Dar doar pentru o zi dupa care iarasi cand apas butonul de deschidere nu mai fnctioneaza. Am repetat operatiunea cu desfacerea, am curatat telecomanda cu alcool izopropilic si binenteles dupa reasamblare functioneaza perfect. Din cate am observat dupa mai multe demontari si remontari a cheii se pare ca o jumatatae de zi de cand o desfac merge, dupa care iarasi nu mai functioneaza pana nu o desfac. Scuze pentru textul lung dar am incercat sa descriu cat mai exact ceea ce se intampla. Mentionez ca masina are inchidere centralizata si alarma din fabrica. Are cineva vreo idee ce ar putea fi de vina, ce as putea sa mai fac sa remediez problema?

Modificat de maierean
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Incearca sa schimbi bateria. Daca tot asa face, daca switch ul este ok, cumpara alta telecomanda sh si adapteaz-o.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

So far soo good! Dupa ce am schimbat bateria se pare ca nu mai am probleme cu deschiderea. Multumesc Florin pentru sfat.

Modificat de maierean
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 2 months later...

Salutare. Am si eu o problema la o skoda rapid din 2016. Am incuiat masina din telecomanda si la cateva secunde a inceput sa sune alarma. Am incercat sa descui din telecomanda si nu amers (desi ledul rosu se aprindea pe telecomanda) am deschis usa din yala si era curentul taiat la masina. nici claxon nici avarii nimic (alarma in continuarea suna) am incercat sa apas butonul de pe consola centrala de descuiat usile tot nimic. dupa vreo 5minute in care a tot suna alarma s-a oprit, a revenit curentul si totul a functionat ok, inclusiv cheia, am si pornit masina de proba. Am inchis iar toate usile si haionul, am incuiat-o si a functionat. De la ce poate fi? Multumesc.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pune un tester sivezi cine a declansat alarma.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!