Jump to content

Komissar
 Share

Postare recomandată

Cautand toate garniturile pentru pompa ca sa le am la indemana cand o desfac sa le schimb (am o pompa care curge in special pe la capul hidraulic) cineva mi-a spus ca materialul simeringului de pe ax ar trebui sa fie din cauciuc fluorurat acesta fiind rezistent la combustibili  (benzina, motorina) si sa caut codul 17*28*7 HMS 5 V (nu R / RG) ... "V" fiind de la "Viton"  cred si reprezinta materialul din care e facut simeringul ... sau codul original Bosch 1 460 283 312 care cica ar trebui sa fie din cauciuc din asta (daca se gaseste pe la magazinele de piese auto).

 

Dupa codul SKF, 17*28*7 HMS 5 V,  semeringul asta ar costa 20 lei ...  dupa codul 17*28*7 HMS 5 RG (codul 17*28*7 HMS 4R dat inainte de Komissar nu l-am gasit ... ) semeringul e 5.50 lei. Acum fiecare pune ce gaseste si ce crede de cuviinta :) 

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 1 year later...
alexandru botez

Salutare,daca mie imi picura pe la capacul capului hidraulic cel cu cheie intr-un fel de triunghi  si cu surub in mijloc pot sa schimb garnitura de acolo fara sa dereglez ceva? multumesc

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!