Jump to content

Rapid Spaceback


BLiTZ
 Share

Postare recomandată

     Hai macar tu spune-ne daca esti multumit de masina, pareri, merita cumparata? Nici tie nu ti-a placut ca altii nu si-au spus impresiile. O ai de aproape 1 an. Ai avut ceva probleme? Revizia la cat se face, cat costa? Mai nou au pus si start-stop dotare de serie pe Rapid si motoare cu distributie pe curea.

Modificat de vdragos
Folosire nejustificata a citatului.
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 1 year later...

Buna,

Eu folosesc VW Passat Variant 1,9 Tdi/ 131 CP dar pentru sotie am comandat Skoda Rapid Smart H/ 1,2 Tsi - 110 CP cu ceva optionale cadou (comenzi pe volan, senzori parcare spate, scaune fata incalzite, geamuri electrice fata). S-a inlocuit din fabricatie distributia pe lant cu cea pe curea (era doar o problema de calitate a lantului).

Pentru ea este o bijuterie, mica pe afara dar spatioasa in interior si fiind pe Benzina este silentioasa, mai ales ca sotia mea o foloseste ocazional prin oras, max 80 Km in jur.

Fata de Berlina, H-ul are (parca) mai mult spatiu in spate, mai ales deasupra capului. Ca reprize, are o mica ezitare insa pleaca sufficient de bine sa termine o depasire la limita (totusi nu recomand), in conditiile in care Benzina este de cea mai buna calitate. Confortul este decent, dar nu pentru drumuri lungi (peste 800 Km) avand o suspensie tare. Este clar o masinutza pentru deplasari scurte sau pentru "drumuri modernizate" - autostrada. Are puterea sa atinga viteze peste limita legala dar apare zgomotul de fond cam puternic (se aude cum trage motorul, zgomot "metallic"). Impresiile sunt dupa 4.000 Km parcursi si dupa ce am circulat 8 ani cu Diesel Passat.

Consum decent, sub 6,0 Litri afara iar in oras cca 11 - 12 litri, in functie de traffic (plec mai devreme sa evit traficul). Cam enervant STOP and Go si de multe ori este anulat din buton (nu sunt obisnuit sa nu aud motorul). La pornire se aprind (automat) luminile de intalnire special montate care se sting numai daca se aprind cele normale din buton, se se evita o amenda in caz ca soferul uita sa aprinda luminile pe E sau A.

Pret oferta 1 martie 2017 - 13.300 Euro/ cca 62.000 Ron, si dupa schitare complete la Skoda Vest masina a fost livrata in 8 zile. Garantii: 3 ani - vopseaua, 4 ani motor si ... 12 ani caroseria - impotriva ruginii !!

Daca mai intalnesc ceva, va scriu sau conving sotia sa se alature grupului.\

Cu bine.

 

Nu mai da quote la postul anterior, se sanctioneaza!

20170309_123937.jpg

Modificat de vdragos
Folosire nejustificata a citatului.
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!