Jump to content

Bataie radiala roata fata (fara jocuri sau zgomote)


adyo13
 Share

Postare recomandată

johndogarugolf4

Eu am rezolvat problema zgomotelor si vibratiilor cu schimbarea rulmentilor :D

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 2 years later...

Buna ziua!

Da, e vechi topicul, dar e singurul gasit care se se apropie cel mai mult de simptomele mele.

Cum spune si titlul, bataie radiala fata (fara jocuri sau zgomote), mers in valuri, balans, etc. la Golf 4 1.4 16v AXP 2001

La mine se simte doar la accelerare in vitezele 2,3,4,5 intre 1500 si 2100 ture, iar in curbe mai mult la viraj stanga (sens giratoriu ca si exemplu). La liber nu simt nimic, doar se aud rotile "vum vum vum vum".

Interesant faptul ca de anul trecut face continuu, iar din aceasta vara a inceput aleatoriu. Ex: dintr-o tura buna de oras cam 20% merge bine(parca e si mai vioaie), dar mai mult rau.

Dupa al 6-lea "mecanic", care a ajuns la clapete de admisie, teste de compresie, egr (really? la benzinar?) rog pe cei care au mai avut fenomenul sa impartaseasca ce si cum au schimbat pentru a scapa de fenomen.

Multumesc anticipat!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 5 months later...

Buna colegi

Am si eu o problema cu acesta miscare neuniforma ca si in acel video atasat de colegul nostru, mentionez ca aceleasi simptome apar si la mine.Am schimbat rulment nou,butuc nou, planetara noua si tot la fel face.Care ar mai fi cauza ca nu mai inteleg....?Multumesc

 

Acum mi-am adus aminte ca am luat o bordura cu roata dreapta fata cu vreo 50 km/h, asta sa fie cauza?Ce sa se fie indoit?Fuzeta?Multumesc

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 2 years later...
  • 3 months later...

Nu stiu daca mai conteaza sau nu raspunsul meu, dar DA, s-a rezolvat problema. Poate nu crede nimeni dar era de la cauciucuri/anvelope care aratau bine, se echilibrau perfect, dar degeaba. Cel mai frustrant pentru mine a fost faptul ca si cu cele de iarna si de vara aveam probleme. Cumparat 4 cauciucuri noi, scapat de problema!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!