Jump to content

Exfoliere lac vopsea


bogdanb
 Share

Postare recomandată

Salut. Azi am observat că mi se exfoliază lacul pe plafon (vezi poze). Aproape tot șanțul acela este exfoliat, dintr un capăt în altul, pe ambele parti. Vopseaua este originala, 2008. A mai avut cineva probleme în acea zonă? Mi se pare foarte ciudat "fenomenul". 

Foto: http://i64.tinypic.com/1zqq9fp.jpg

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 1 month later...
  • Replies 82
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

  • Dan.

    6

  • toni

    4

  • Fiestax

    3

  • Iulian94

    3

Top Posters In This Topic

Posted Images

On 9/30/2012 at 10:41 AM, Glacius said:

Daca s a dus lacul cum am vazut in cateva cazuri..de ce sa revopsesti? Revopsirea e necesara atunci cand vopseaua a fost afectata si nu mai are o culoareu niforma gen zgarieturi etc, daca s a cojit lacul recomand curatarea cu produse pe baza de petrol, eu am folosit la 2 prieteni un produs numit T - CUT Colour Restorer de la firma Carplan , e excelent si pentru zgarieturi usoare, produsul asta are petrol in el si pe langa ca ia din stratul de lac( Am incercat si alte produse T-cut de la alte firme insa nu au petrol in ele si nu curata la fel ..fiind doar niste paste polish.

In cazul in care este cojit lacul si marginile cojirii prezinta risc sa se intinda cojidu se si mai mult , cu acest produs cureti pana nu mai ai acele coji ... e aceasi logica ca si in zidarie cand decojesti peretii , plus ca lasi o suprafata perfect dreapta sau ma rog..fara denivelari. Iar apoi lacuit prietenii mei , insa aici intervine problema, eu personal am folosit 5 lacuri tip deodorant pana acum si nici unul nu a reusit sa formeze o pelicula care sa se imbine armonios cu lacul deja existent , de fiecare data tine sa faca mata zona langa locul unde dai tu. Acum caut un pistol de lacuit sau ceva mai profi care sa faca treaba mai bine .

Solutia asta este buna si daca petele sunt de marimea unei monede de 50 bani ?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 4 months later...

Salut. Am revopsit proaspat doua usi care mi se matuiau si se curata lacul de pe ele. Cand am luat masina din service ploua si mi-ai  sarit niste pete noroi pe usile proaspat vopsite. Am primit indicatii de la baietii de la service sa nu spal masina minim doua zile. Le-am urmat sfatul si dupa ce am spalat-o, vopseaua s-a matuit fix unde au fost petele de noroi. Ce sfaturi imi dati? din ce cauza credeti ca s-a intamplat asa? 

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Ti-au dat masina prea repede si vopsita/uscata prost.Ei sunt vinovati ca nu ti-au spus.Cand e lacul proaspat...chiar si dupa 1 zi daca nu este uscat nu este bine sa ia contact cu apa.Zonele atinse de apa raman patate.

De curiozitate zonele cu probleme sunt albicioase nu?

Modificat de Fiestax
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Cam asa ceva. E plina dar nu prea se vede in poze. Ce e de facut?

IMG_1717.JPG

Modificat de ForceTurbo
Quote la postul anterior. Atentie, se sanctioneaza!
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Vazut daca iese la un simplu polish.Daca nu matuit cu 3000 si polish peste.Te duci la ei si ii iei la rost pentru ca este greseala lor.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Am vorbit cu ei deja si mi-au zis sa ma duc luni. Am vrut sa stiu unde si a cui a fost greseala sa nu ma abureasca ei cum vor. Inca o intrebare: dupa ce o poliseaza, nu exista riscul ca in urma unei degresari sau in urma trecerii timpului sa se matuiasca din nou vopseaua? multumesc pentru amabilitate!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Nu pentru ca matuirea este la suprafata.O lasi 1 saptamana, o degresezi bine si ii dai o mana de ceara pe masina.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!