Jump to content

problema temperatura apa/aer pe vag-com skoda felicia


saboteur
 Share

Postare recomandată

Problema ciudata, la scanarea cu vag-com/vcds, valorile din measuring blocks, pe modulul 1 (engine) , afiseaza inversat valorile pentru "coolant temp." si "air intake temp" adica temperatura apei si temperatura aerului in galeria de admisie. (apa arata ca are ~35C, aerul ~85-90C).
Am scos mufele pe rand, si cand scot mufa de la apa, pica temperatura de la aer pe vag-com si acul de la ceasul de apa, si invers. (sonda de apa e cu 4 pini, 2 merg la ceas, doi la calculator)
Am verificat firele conform schemei, care duc de la senzori la ECU, culorile firelor sunt ok, firele nu sunt inversate intre mufele senzorilor si ECU, totul e conform schemei. CE naiba are? icon_eek.gif Mai are cineva o felicia 1.6 (ecu magneti mareli) sa faca o verificare?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!