Jump to content

Sfaturi de achizitie A8


keluboss
 Share

Postare recomandată

Un prieten intentioneaza sa-si vanda A8-ul. Cam asta ar fi : WAUZZZ4DZWN020038. Avand in vedere ca este caroserie full aluminiu si ca a fost ingrijita in principiu m-ar tenta. Dar cu siguranta impozitul de 7000 de ron pe an ma ucide pe loc. Ideea e: As putea sa pun pe ea un 2.0 tsi si daca da, cam cat ar costa da capo al fine distractia.

Mi-ar parea rau ca un asemenea exemplar sa ajunga la dezmembrari unde cel mai probabil va ajunge in cazul in care nimeni nu va fi interesat s-o achizitioneze, si e clar ca nimeni nu va incerca sa tina un motor de 4.2 cu tot ce implica : taxe (prima inmatriculare, impozit, asigurari), consum etc.

 

PS: topicul e de actualitate maxim o saptamana. timp in care ar trebui sa ma decid daca ma implic sau nu.

 

Multumesc anticipat pentru feedback

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Sa pui 2.0 tsi in loc de 4.2 ???La omologare te-ai gandit? Mai bine cauta 2.5 TDI de 180 CP,desi nici asta nu e mai avantajos la intretinere.


Poate trebuia sa postezi aici  :http://vwforum.ro/topic/104557-sfaturi-achizitie-s8-d2/

Modificat de EEXCALADE
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Da am luat in calcul omologarea, dar nu stiu ce presupune de la a la z, am auzit mai multe variante, care difera mult. Ma intereseaza 2.0-ul daca se potriveste fizic pentru ca am vazut ca acum se pune hibridul de 2.0 pe modele noi. Dieselul este mai avantajos pentru taxe, dar din ce am inteles necesita mai multe modificari, si mi se pare ca as pierde si sistemul de incalzire.

 

 ps: Am zis sa nu poluez celalalt topic, daca adminul decide le poate contopi.

Modificat de keluboss
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

In primul rand iti trebuie motor longitudinal de pe A4/A6 quattro care probabil s-ar potrivi. NU cred ca merita investitia! 

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Cu siguranță nu merită, nu o vei amortiza niciodată. Dar dacă nu te deranjează consumul de 15-18l/100 km în afară și 25-40 în oraș, înmatriculeaz-o pe Bulgaria. Părerea mea (adică eu așa aș face).

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Costurile modificarii (care par imposibile si nu cred ca obtii omologare) iti acopera impozitul pe cativa ani .In plus o sa pierzi mai multe functii nu numai incalzirea.Modificarea e o nebunie,nu stiu daca cineva iti poate garanta functionalitatea.Cauta 2.5 TDI. Gasesti in Germania in stare foarte buna.


Da si pe bulgaria e o varianta .

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Si nici consumul nu e mare.10-11-12% in oras,cutie automata .Tinind cont ca hardughia e mare si motorul 180cp V6

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Cu Bulgaria nu m-as complica, pentru ca cine stie ce le trazneste pana la urma politicienilor. Ideea este daca o pot salva, si folosi in conditii umane - inmatriculare, taxe, consum, intretinere . Daca se intrevad costuri mari, sau modificari nefunctionale atunci, cu parere de rau, renunt la idee, si atunci va lua cel mai probabil drumul dezmembrarilor sau cum spuneti voi al vecinilor pentru inmatriculare in cel mai bun caz. E pacat de ea, avand in vedere ce cazane circula nestingherite.

Oricum prietenul meu face caz de necaz. In '99 a dat pe ea pretul a trei apartamente, acum probabil ca o s-o vanda la kilogram. In conditiile in care statul roman ii cere anual cam pretul ei actual drept bir.

Modificat de keluboss
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Cu 2,5 tdi v6 am mers si eu si am ramas placut impresionat,trage super bine,consumul undeva la 10-13 in bucuresti,in functie de stilul tau de mers...daca o alergi sare de 13 cu siguranta,iar de sunet nu mai vorbesc :icon_bounce:

Este vorba de un a6 an 2004 sa nu fiu inteles gresit :icon_thumleft:

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!