Jump to content

Bolf IV - RUD


rudiRUD

Postare recomandată

Da, le-am cumparat inca de cand am postat prima poza cu ele. Inca nu le pun pentru ca nu se pupa asemenea jante, anvelopa 205/35 cu daily car. Stau bine in pivnita, in huse, cuminti, si le vine randul.

Link către comentariu

Sper totusi sa nu fie chiar asa iesite ca in ultima poza.

Nu de alta, dar dupa mine ar cam fi fail.

Link către comentariu

Si eu sper la fel, crede-ma. Et 13 si flanse.. fara camber nu se poate. Merg pe prima poza (jante concave) si am mai gasit una.

post-122999-14124222495851_thumb.jpg

Link către comentariu

Vezi ca astea de pe golful asta de Rusia sunt 9.75 cu et. 20 la 5x100, deci fara flanse. Flansele sunt de minim 15mm, de unde rezulta et cu ,,-''. Cu ceva efort si cauciucuri foarte trase o sa-ti incapa, dar pa pa placerea condusului.

Link către comentariu

Sunt constient de chestia asta, de-aia spun ca nu se pupa tot fitmentul cu daily-driven. Asa mai bine astept cuminte, ma pregatesc psihic si mai ales financiar pentru cand voi avea a doua masina. Ce e mai rau e ca nu stiu exact cand va fi asta...1 an, 2 ani, 6 luni.. In domeniul meu nu stii unde esti de pe o zi pe alta (profesional vorbind).

Link către comentariu

pana acum ce ai facut cu masina a fost ok. insa asta cu jantele chiar nu este ok. o sa obtii un efect exagerst si complet inutil din punct de vedere "driveability"

plus ca nu isi are sens o masina care sa arate bine static si sa se conduca infect... si e pacat, golful se simte destul de fain pe drum...

Link către comentariu

cred ca o sa arate bestial cu jantele astea ( mie imi place cum arata cu camber ).....te gandesti si la prelungiri de spoilere ,capota , praguri sau vrei sa o lasi asa ?

Link către comentariu

@madkat E normal sa fie si pareri contra, inteleg. Ideea e, ca la mine placerea de a conduce o masina este data de numarul persoanelor care intorc capul dupa ea pe strada.

@lucyy planuri sunt gramada. Daca iti raspund la intrebare iti raspund cu ce am acum in cap (asta pentru ca se poate schimba de la o zi la alta) si anume, nu, nu vreau sa o las asa. Vreau un kit complet de r32 si vreau sa fac inclusiv evacuarea la fel (pentru ca stim cu totii cum e bara spate). Dar repet, asta e acum in capul meu, nu stim ce va fi maine.

Link către comentariu

nenea - daca asta e placerea ta, n-avem ce-i face :D

eu nu-s asa - dar pot intelege, ca mai am prieteni cu pitici din neamul asta.

Link către comentariu

Vreau să te înţeleg dar nu pot :)

Părerea mea: Ia-ţi un set de BBS ASA pe 18 şi pa, arată cel puţin la fel de bine ca astea ce le ai, plus nu trebuie sa modifici nimic...

Modificat de guppster
Link către comentariu

Perfecta idee! O sa fiu eu si inca alte zeci de golfuri cu ASA.. minunat.

Nu o lua personal, dar asta mi se pare mentalitate romaneasca, sa incercam sa ne copiem, sa fim toti la fel. In totdeauna mi-a placut sa "ies in evidenta" prin a fi diferit, indiferent in ce mod. Asta e caracterul si mentalitatea mea ca om si normal, se reflecta perfect in masina mea.

Modificat de rudiRUD
Link către comentariu

Tocmai de aceea suntem oameni..pt ca avem gusturi si pareri diferite ;) si mie imi place ceva mai exclusivist..poti vedea ibiza mea visinie din semnatura..dar pe asta o voi lasa asa..drumurile pe care le fac prin oras m-ar stresa maxim si numai vreau..cand imi voi permite 2 masini, atunci cu siguranta una din ele va fi de show ! Multa bafta in continuare ! Fa ceea ce iti place tie si ceea ce iti aduce satisfactie pt ca sunt banii tai, munca ta, timpul tau, si tu te vei bucura de ea nu altii ; fara compromisuri..pt ca altfel e munca in zadar.

Modificat de bgd_b92
Link către comentariu

Toti incercam sa fim diferiti si asta ne face pe toti... la fel :D

Ca parere personala am spus de asa-uri, mai sunt si alte modele de la acelasi producator adaptabile mai usor ma gandesc... nu zic ca nu arata bestial astea ce le ai dar chinuiala mare cu adaptarea sa nu vorbil de partea practica inexistenta... (subliniez e doar parera mea sper sa nu te supar ca mi-o exprim :icon_thumleft: )

Link către comentariu

Sa nu mai vorbim inutil pe subiectul asta, ramane sa asteptam sa vedem rezultatul final atunci cand vor fi montate pe masina! Mie imi plac jantele!

Link către comentariu

In bord acum sunt 278xxx. Pe stickerul de pe usa erau 524.500. Multumesc frumos!

Modificat de rudiRUD
Link către comentariu

Las bordul, ca aia sunt dezvirginati si la mine. Eu am cam 80k km diferenta.. cred ca de la cauciucuri :)))

Link către comentariu

Ehhh. Vreau sa ii pun in bord unii mai aproape de realitate. Consider ca e motiv de lauda :d

Link către comentariu

Tocmai ce a scris ca ii vrea pe cei reali. Ii impartasesc ideea, sincer. La acel nr de km si la cum arata masina, uimirea e si mai mare decat daca ar fi 0, plus ca ar da-o in samsareala, ceea ce nu ii sta in caracter.

Link către comentariu

Ma Rudi..am citit topicul a doua oara si tot nu m-am prins de niste chestii  :001:

1. Tu stiai ca masina asta are 500.000 km cand ai luat-o? ( cred ca nu ) 

2. Cand ai aflat ?

3. Am vazut ca ai reparat cam tot ce se putea pe la ea 

4. Inainte sa te apuci de toate astea ai facut un test de compresie sa verifici daca motorul este in toate mintile lui + cutie + anexe ? 

5. Cam cat te-a dus investitia pana acum? Esti multumit ? 

Rog sa raspunda doar el la intrebari :)

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!