Jump to content

Bolf IV - RUD


rudiRUD

Postare recomandată

pai randul ambreiajului a venit ca pantineaza si bate volantu de zici ca latra masina :)) oricum planul e cam pentru 2 luni asa. adica ambreiaju vine saptamana viitoare, evacuarea in maxim o luna si apoi si farurile :d

Link către comentariu

Miercurea care vine, masina este programata la evacuare. Baietii la care m-am dus vor face un cat-back, pastrand catalizatorul (ca sa nu las nori de fum in spate tot timpu' :)) de 70mm. Legat de ambreiaj, m-a amanat mecanicu' pe saptamana viitoare. Intre timp, am facut si eu buba, la universitate, cu un smecher cu C class care era inscris pe banda de stanga si mi-a taiat calea s-o ia drept. Buba minora la aripa fata stanga, mai rau imi pare de janta, ca sa cam zdrelit o bucata din buza :( vin si cu poze daca vreti, maine pe zi.

Modificat de rudiRUD
Link către comentariu

Pacat...acum nu se mai intreaba ce ai patit...se intreaba direct...ala unde are asigurare? hai cu poze...ca sunt de sezon :)

Link către comentariu

le fac maine. faza e ca era si rosu pentru stanga..si omu a venit cu ideea ca el si-o face pe a lui, eu pe a mea si gata, dar cand zicea asta ii ziceam sa mergem la politie :)) si am scos de la el 4 milioane in mana sa imi repar ce am de reparat.

Link către comentariu

Cred ca te-ai grabit putin cu intelegerea asta...pune pozele sa vedem cat de rau e janta...e mai nasol ca nu se poate reconditiona...nefiind vopsita:(

Link către comentariu

Mai, ideea e ca oricum schimbam aripile la primavara, capota si hayonu ca sa fiu sigur ca am scapat de rugina, si sa dau masina toata la vopsit. Plus ca ma gandesc din ce in ce mai tare sa imi iau kit r32 de craciun, asta include si bara, de pe care acum e sarita un pic vopseaua. Jantele oricum aveam de gand sa le dau la reconditionat..deci din punctul meu de vedere, no big deal.

Link către comentariu

Nu are rost sa te mai necajesc si eu....daca tu ai niste planuri in cap si suma aia te-a coafat si esti multumit..e tot ce conteaza...

Bafta :)

Sent from Lwr-itza using Tapatalk

Link către comentariu

Gata cu si evacuarea. Am sa postez in scurt timp si filmulete. Urmeaza, cand reusesc sa il prind pe mecanic, ambreiaju si apoi farurile :d

Modificat de rudiRUD
Link către comentariu

hai cu filmulete...ce ai facut pana la urma la evacuare?cat te-a costat...si cel mai important...esti multumit de rezultat?:D

Link către comentariu

pai am refacut tot traseul..din turbina..am scos catalizatorul..am pus teava de 70mm grosime si aia e. finala nu mi-am pus..am facut-o cum era inainte..in spatele barii, indreptata in jos. toata operatiunea a costat 800ron..pret super bun pentu ce a iesit. sunt super multumit si o sa vedeti si de ce. :d

Link către comentariu

Presimt ca o sa fie un filmulet foarte galagios...a mai facut cineva de aici miscarea asta...tot ASZ avea la baza..."putin" modificat...dar nu a pus nici un filmulet sa vedem si noi cum se aude...poate pui tu :P

Link către comentariu

Filmulet cu evacuarea.

 

http://youtu.be/ctp6WrLIDoY

 

Asta am descoperit cand am dat din greseala de maneta de semnalizator, cu motorul oprit.

http://youtu.be/qCg11tAqqbU

 

PS: O sa revin cu altele mai calitative, astea sunt doar ca sa va faceti o idee :D.

Modificat de rudiRUD
Link către comentariu

Frumusele jante. Nu cred ca au modificat mult mersul, eu am Detroit pe 18" si la pornire nu se simt. Doar la franare au inertie mai mare dar, Doamne!... Ce frumos se aude 225-ul pe asfalt: frrrrrrrr...:) Aha, faine si farurile, probabil ai hella. Eu am valeo si am renuntat la angeluri. Spor la treaba si 400k inainte!!

Link către comentariu

Apropo de experienta la volan, eu ma apropii de 1000k si sunt din ce in ce mai prudent!

Modificat de DJ44MKE
Link către comentariu

Astazi am pus pe masina de proba, un calculator de ARL softat al unui prieten care are un golf 4 pentru drag. Mi-a zis ca m-a dus cam 200CP..iar cand m-am dat jos din masina dupa 2 ture tremuram din cauza adrenalinei. Bineinteles ca nu am pastrat calculatorul respectiv pentru ca nu mi-ar fi rezistat turbina (el are turbina de 3.0). La final, senzatia de la mine din masina nu mai era nimic dupa ce am condus masina lui...300CP+.

Link către comentariu

Stai asa...adica daca pui calculator de ARL...ia si softul de ARL? si se comporta ca si cum ar fi ARL?Altceva ai mai facut sau l-ai luat pe ala si l-ai pus pe celalalt?e asa simpla treaba?

Modificat de Lawrentzyu_86
Link către comentariu

Exact atat de simplu e, pentru ca modele astea au exact acelasi motor, diferit fiind doar softul (101CP, 110CP, 131CP, 150CP). Am scos calculatorul meu, si l-am pus pe ala. Acum am pastrat de la el un calculator cu EcoTuning pe 101CP. E un pic mai slab fata de ce aveam inainte, in sensul ca imi creste puterea la ture mai mici si o scade la ture mai mari. L-am pastrat pentru consum, care e mai bun ca inainte si am sa-l folosesc numai iarna, cand nu e nevoie de viteza.

Link către comentariu

Nu e chiar asa simpla treaba, pentru ca un 101 cai e mult diferit fata de ARL, gandeste-te numai ca turbina este mai mare! De ce crezi ca un ARL se duce din soft la 180-190 de cai si un AXR doar la 130-135?!?! Pai daca era diferit doar softul ar fi trebuit sa ajunga ambele la aceeasi putere! 

Modificat de flaviusmaff
Link către comentariu

N-ai inteles. M-am referit strict la motor. Nu si turbina si admisie si celelalte. Strict motorul este acealsi. Am scris mai sus ca deaia nu am pastrat calculatorul, pentru ca desi motorul era ok cu el, ar fi cedat celelalte componete, turbina inclusiv.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!