Jump to content

Amazonas SRL Targu Mures


tuchbr
 Share

Recommended Posts

Vreau sa apelez la serviciile oferite de aceasta vopsitorie [dupa ce de 2 ori am revopsit 2 elemente zgariate in parcare, (la alte service-uri ,care n-au nimerit culoarea...)], insa nu am auzit nimic despre ei.

Am trecut pe la ei, par de treaba, insa prefer sa citesc parerile celor care au vopsit la ei.

Este cineva de aici care a apelat la aceasta vopsitorie ?

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Salut ! Si eu sunt in cautare de vopsitor, pentru bara spate ce mi-a fost putin julita de cineva. @tuchbr, pana la urma ai vopsit la Amazonas ?

Link to comment
Share on other sites

Salut, nu am apelat la ei.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Salut,

 

Cu toate ca nu mai e de actualitate intrebarea lui tuchbr, vreau sa va impartasesc din experienta mea cu amazonas.

 

Acum o luna, datorita unor puncte de rugina de pe portiere, m-am hotarat sa le vopsesc si sa repar defectele respective. Zis si facut, am apelat la vopsitoria SIMADON de pe strada Tesatorilor 7. La prima impresie, totul ok, oameni care stiu ce fac. In fine, las masina, o ridic dupa 2 zile, ca sa constat un dezastru total. Vopsire oribila, coaja de portocala, gazare, lac scurs, tot tacamul. II arat "domnului" de acolo, imi spune ca trebuie asteptat ca lacul sa se usuce dupa care dam un polish (evident o mare minciuna, pentru ca daca masina a fost uscata in cuptor, se poate da polish imediat dupa). In fine, revin dupa 2 saptamani la un polish, las masina, e gata a doua zi, din nou dezastru. Toata vopseaua matuita, zgariata in multe locuri din cauza berbecului care nu stia sa puna masina de slefuit pe tabla. Am jurat ca in viata mea nu mai vreau sa aud de ei, mai mult, o sa le fac si reclama proasta ori de cate ori o sa am ocazia.

 

Ajung cu masina in ultimul hal la AMAZONAS, strada 8 Martie. Am observat din prima profesionalismul domnului Laci daca nu ma insel (seful service-ului). Domnul asta chiar stia ce vorbeste. Am lasat masina la polishat, dupa doua zile nu mi-a venit sa cred cum arata masina mea fata de cum am dus'o. Rezultatul a fost mult mai mult decat m-as fi asteptat. 

 

In concluze, recomand cu caldura aceasta vopsitorie, cel putin experienta mea este una foarte placuta.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

   Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!