Jump to content

Jurnal DSG7


xxnelu
 Share

Postare recomandată

Nu, las o in N, trage frana de mana, elibereaza pedala de frana, introduci in P.

Poti opri motorul ce ea in N cu frana trasa, faci trecerea in P si scoti cheia din contact.

Pedala de frana nu are ce cauta in toata aceasta ecuatie.

La repornire adu maneta in N si elibereaza frana de mana.

 

Modificat de theo
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 2 weeks later...

Salut. Ieri am observat un sunet ciudat cand pun cutia in R , ca si cand la o manuala bag in marsarier fara sa apas complet ambreiajul , senzatia e ca agata ceva acolo. La ce sa ma astept sa crape ? Ambreiajele ? Mecatronicul ? Sau asa e "normal" sa se auda la dq200 ?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Salut,

De curand am achizionat un Golf VI 1.4 TSI 160 CP 2009 SH si dupa nici 1000 km facuti cu ea cutia DSG7 a inceput sa nu mai intre in vitezele 1-3. De mentionat este faptul ca in momentul achizitiei i-a fost schimbat uleiul/ filtrele + uleiul in cutia de viteze.

Pe baza erorilor aparute in VCDS imi puteti spune  la ce ma pot astepta sa schimb/ repar si eventual niste costuri?

Multumesc

 

WhatsApp Image 2018-09-15 at 21.55.19.jpeg

WhatsApp Image 2018-09-15 at 21.55.25.jpeg

Modificat de rubberdub2
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Daca a fost mearsa cu softul original 160.000 km e clar...plecari cu a 2-a la 2km/h....ambreiajele uscate nu tin la frecus mai ales daca pleci cu a 2-a de pe loc cum face softul original. Cu softul se rezolva facand update , dar ce te faci cu mecatronicul care nici el nu tine prea mult din cate am citit pe forumuri....prin urmare o cutie foarte "reusita" de la vw...Nu sunt specialist , dar pararea mea dupa un search cu eroarea ta este ca unul sau ambele ambreiaje au atins limita maxima , trebuie sa le schimbi.E posibil sa fie si de la altceva , cel mai bine consulti un mecanic care stie despre DSG , la reprezentanta sau intr-un service specializat pe cutii automate.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Salutare!

Vin si eu cu o problema mult discutata la cutia dsg 7 viteze. Am un golf 7, 1.6 tdi, 105 cp cu 49000 km la bord. O detin de noua.

95% din timp a mers numai in oras. Asa ca de vreo luna am problema specifica si anume ca in treapta a doua tremura. In orice mod de condus o pui de la eco, normal sau sport e acelasi lucru. Nu face mereu dar si cand face ... . Acum o conduc numai pe manual si nu face. Mai tremura si cateodata cand stateam la semafor. Nu am zgomote, agataturi sau ceva de gen.

La aceasta cutie treapta 1 e f scurta. Deja la 1100-1200 o schimba in cea de a doua. Pai sa pleci cu treapta a doua de pe loc nu e tocmai ok pt masina.

Eu sunt din C-ta si ca peste tot mecanicii sunt la pamant. Am fost la reprezentanta din oras si se uitau la mine cand le povesteam de parca le vorbeam de ozn. Nu mai zic ca mi-au recomandat sa o dea jos sa vada ce are fara tester. Pai si daca nu e cutia ce fac? Iar cand mi-au zis ca nici nu au mai desfacut vreuna pana atunci am plecat. In alte parti imi spuneau sa o punem pe tester insa daca nu face ... nu se baga. Testul 250 + 80 sa o urce pe rampa sa schimbe vitezele sa vada daca se aude ceva. Cand i-am intrebat de upgrade de soft dadeau din umeri. La fel si la schimbat de ulei.

Uleiul chiar daca e pe viata se schimba. E bine pentru masina. Intra 1.9 l si nu e f scump.

In final am fost la un service auto care tine de reprezentanta la iesire din C-ta spre Ovidiu. Service de care eu fugeam si nu vroiam sa aud de el pana acum. Si acolo au un specialist in viteze (Liviu Barsan). Am fost sceptic la inceput insa cum i-am spus omului simptomele mi-a spus din start diagnosticul.

Am stat ieri cateva ore sa citesc ce scrie pe site plus altele straine si deja aveam si eu in minte cauza, insa el mi-a confirmat din experienta.

Am iesit la o tura si sincer aveam emotii ca nu o sa faca insa el mi-a garantat ca o sa faca si a reusit.

Verdict final: kitul de ambreiaj.

Am stat de vb cu omul si pare profi. Mi-a spus ca acest condus in oras le termina. Nu mai zic de Bucuresti unde cad mai repede. De regula ele cad pe la 100000 km. In C-ta din cei care au ajuns la el dpdv al km eu intru in top 5.

Sfatul lui este ca atunci cand va apare acest tremurat sa nu il ignorati si sa schimbati kit-ul cat mai repede. Vibratiile vor produce f mult rau. Cutia are 4 furci si cea pozitionata sus se rupe si adio. Se ajunge chiar la schimbatul cutiei.

Eu personal va recomand sa o conduceti manual daca aveti aceasta problema si nu aveti bani pt schimb in acel moment. Schimbati in treapta 2 undeva peste 1700 rpm si nu va mai vibra. Insa eu unu mi-am luat automata pt oras. Mare greseala.

Imi spunea ca noile cutii dupa 2015 au cam scapat de aceste probleme. Cand l-am intrebat daca au venit multi cu problema mea a inceput sa rada gen ca sunt f multi.

Acum partea nasoala ... la reprezente pretul este mult mai mare:

kitul ajunge la 3000 ron, in conditiile in care pe site-uri costa max 2500 Ron. Il gasiti si la 1800 Ron.

montat - demontat - 800 Ron - 900 Ron;

uleiul vreo 200 Ron;

upgrade soft care se face numai la reprezentante VW e si ala 200.

In schimb mi-au facut un discount de 10%. De culanta (kulanz) nici nu se pune problema chiar daca am putini km si masina are toate reviziile la service autorizat vw.

Acum mai vin cu o veste “buna” - mersul in oras face ca si filtrul de particule ( sa zicem catalizatorul) sa se infunde mai repede. Unul nou se pare ca ar fi undeva la 8000 Ron.

Sper ca v-a fost de ajutor problema mea. Asa ca vibratul in treapta a doua fara alte simptome este kitul de ambreiaj si nu mecatronic, volant sau altceva. Oricum cel mai bine vedeti inainte un specialist sa nu aruncati cu banii aiurea.

P.S.: Aveti grija ca dupa montajul kitului se vor face niste calcule si in urma acestora se monteaza 2 saibe care nu vin impreuna cu kitul.

Aceste saibe se pun individual de la o cutie la alta in functie de masuratori. Deasta unele service-uri dupa montaj isi dau seama k ceva nu e bine.

Mie nu mi-au comandat saibele. O vor face dupa montajul kitului si masuratori ca sa aleaga grosimile optime.

Saibele sunt diferite intre ele si sunt de mai multe tipuri. Cea mare e vreo 135 Ron si cea mica vreo 80.

Aveti de citit un roman dar poate va ajuta cum si pe mine m-a ajutat ce ati scris pana acum. Merci si lui aTThEEnd pt. sfaturi.

 

 

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Salutare...de ceva vreme am sesizat un sunet metalic sub masina care se aude in treapta 2 si 3 pe modul manual,la decelerare usoara,de genul unei table care vibreaza

A mai intalnit cineva problema asta? Mecanicul suspecteaza ca ar fi de la cutie 

 

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

imi place enorm cum mecanicii arunca cu km ...a la 100 000 pica ...la 80 000 ii refaci cutia...niste prostii....

@Xox25 esti sigur ca nu vin saibele cu kit ul complet?eu am vazut 2 kituri de dq200 si ambele erau cu pungulita cu distantiere(mai corect spus asa ) cu ele...incluse in pretul total....foarte ciudat ce spui acolo .(exact ca in poza )

partea cu plecatul cu treapta 2......sa inteleg ca daca pleca cu treapta 1 nu mai patina ambreiajul sau cum ? 

@Gabrie a mea tocmai a sarit de 230 000km cu totul original pe ea....a avut o rechemare in service pentru schimb de ulei prin 2016 (parca)si un update de soft facut de mine anul asta... te adigur ca masina mea nu e menajata in nici un fel....

Capture.PNG

Modificat de motanelul
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

motanelul - Saibele/distantierele alea din foto dreapta par a fi. Si dupa cum se vede vin mai multe sa o alegi pe cea corecta .Insa la reprezentanta kit-ul vine fara ele. O fi vreo smecherie de producator/service sa te taxeze in plus. Asta o spun dupa ce 2 reprezentante din 3 mi-au spus asta si am si vazut schematic ce contine kitul.A 3-a nu au fost in stare sa imi zica nimic. Pretul era la fel la toate cele 3 reprezentante pentru kit. Nu am niciun motiv sa mint pe cineva. Si eu as fi preferat sa ies cat mai ieftin insa sa imi monteze cineva care a mai facut asa ceva si sa nu faca teste pe masina mea. 

Cand te duci la service iti arata schema explodata a tuturor componentelor. In schema saibele apar. Insa cand selecteaza kitul din lista piesele lui componente apar cu alta culoare (galben). Cele doua saibe nu isi schimba culoarea si se vor comanda separat. Din pacate nu am gasit poze sa iti arat. Repet 2 reprezentante mi-au aratat asta in calculator. Nu inventez eu.

Cum spuneam masina nu vibreaza doar daca merg pe manual. Atunci schimb treapta 1 la peste 1700 rpm nu pe la 1100-1200 cu o schimba pe auto. Idee e ca la inceput vibratul apare rar de zici ca poate nu ai apasat bine acceleratia, iar in timp apare din ce in ce mai des si mai ales in panta sau cand accelerezi in curba. Toate cu treapta a doua.

Oricum esti un fericit daca ai totul original pe ea, insa la 230000km sigur nu ai mers cu ea numai in regim de oras si ocazional extraurban ca mine.

Modificat de Xox25
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

masina a vazut km in bucuresti aglomeratie...incarcata...dealuri... circuit...autobanda...absolut orice....si daca te uiti pe topicul meu o sa vezi ca ambreiajele arata ca noi ...eu am desfacut cutia ca am dat cu ea de asflat si am spart rulmentii ...

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Da, am vazut. Cum spuneam esti norocos. Poate conteaza si faptul ca masina e din Olanda desi am citit si pe site-uri din Danemarca, Norvegia, Uk despre aceasta problema si nu cred ca ar fi treaba cu dublul standard. Depinde de stilul de condus, mediu, conditii de trafic si in special de noroc. Site-ul a ajuns la 58 de pagini de reclamatii fara sa le mai pun la scocoteala pe cele straine. Problema este reala.

Pe la inceputul topic-ului erau baieti cu 18000km si aveau aceasta problema. La 30000 km schimbase deja de 2 ori. E trist. O sa vad si eu in ce stare va fi si masina mea sapt viitoare cand o scot din service.

Vineri o baga si daca distantierele necesare sunt cele pe care le au in stoc mi-o dau in aceeasi zi. Daca nu, miercuri o primesc.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

La DSG7 uscat, la inceput veneau cu kit-ul toate marimile de saibe. Acu vreun an si ceva cand am schimbat inca o data ambreiajele, saibele nu mai veneau, service-ul trebuia sa desfaca cutia, sa masoare, sa comande doar saibele corecte, timp in care masina sta in service desfacuta, cel putin cateva zile, asta daca erau pe stoc la depozit. Ura.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

merci de lamurire Dan....super marketing :D de la LUK

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Ultimul cod pentru ambreiaj DSG7 pentru diesel, valabil din 01.01.2017, este 0AM198142H si contine piesele din foto de mai jos.

Vorbiti de alte saibe?

 

DQ200.jpg

Modificat de Dolfin
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Da, sunt saibele de ajustaj...in functie de cum "se aseaza " tot kitul pe cutie si in functie de uzurile pe care le ai deja in cutie ai nevoie de saibe de ajustare (vezi poza mea mai de sus ) ..dupa ce il montezi ai de facut ceva masuratori iar dupa ce pui saibele jocul ramas trebuie sa se incadreze in anumite tolerante.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Motanelul - in astia 230.000 de km cutia a mers bine sau cu smucituri , zgomote , vibratii etc ? Si cutia mea merge , schimba vitezele , dar cu zgomote cu smucituri , mai ales cand se incinge

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

@motanelul, am inteles, vad ca sunt 11 bucati, din fiecare model, cu pas de 0,2mm

Pentru prima saiba se pleaca de la WHT005518 - 53x42,6x0,8 si se ajunge la WHT005518K - 53x42,6x2,8, cu un cost de ~10Lei/buc

La fel si pentru a doua saiba.

N-ar trebui sa fie o problema pentru un service serios sa aiba pe stoc reperele astea, mai ales ca sunt asa de ieftine.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

@danb1974 spune-mi te rog de cate ori ai schimbat kit-ul de ambreiaj pana acum si cam cati km te-a tinut dupa schimb. Alte probleme ai mai avut?

@Dolfin e misto ca pe site-uri le gasesti la 10 lei si service-ul reprezentantei cere 135 Lei pt cea mare si vreo 80-100 lei pt cea mica. Afaceri pe banii clientului. Si culmea nu le au pe toate in stoc fiindca nu stau ei fara masina ci eu.

Modificat de Xox25
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Setul de ambreiaj contine si furca aia de se rupe, sau asta se ia separat ?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

@Xox25, pretul pentru prima saiba la orice dealer trebuie sa fie ~12Lei.

Insa acum daca ai vorbit de preturi, m-am uita si la cea de a doua saiba, cu incepere de la 0AM141383 pana la 0AM141383K, tot cu pas de 0,2mm, acestea costa 135Lei/buc la magazinele online, iar la dealeri intre 115-142Lei, in functie de vechimea masinii. 

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

@Cristi_45 mecanicul spunea ca furca se rupe daca mergi cu masina cand are vibratiile alea. Mie m-a recomandat ca pana ii schimba ambreiajele sa merg cu ea cand e strict necesar.

Kitul nu include furca respectiva. Sunt vreo 4 furci pe cutia asta si cea care are de suferit e cea superioara. Asta mi-a spus mecanicul. 

Furcile sunt in dreapta G H. E modelul dq250 pt 350 Nm fata de dq200 care e pt 250 Nm

F0589207-166A-4D91-A5FC-6CF1B5B23E07.jpeg

69807753-E98A-4497-9D29-A70F21BB920D.jpeg

Modificat de Xox25
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

de curiozitate...intreaba-ti mecanicul care vede el legatura intre vibratie(cauzate de ambreiaj care patineaza ) si furca (repsonsabila pentru miscarea inelelor de cuplaj in interiorul cutiei ) , in conditiile in care mecatronicul are build in fail safe ca atunci cand o furca "opune " rezistenta sa se opreasca din a incheia cursa . in plus daca a zis ca furca superioara (banuiesc ca  te referi la cea din stanga din poza 2 ) se indoaie....aia e pentru marche arrier .....

Btw dq250 nu are legatura cu dq200....

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

DQ200 nu are absolut nici o legatura cu DG250, nici macar ca plansa de demonstratie.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Nu am spus ca dq250 e dq200. Am vrut sa ii arat lui crist_45 cele 4 furci. Nu am gasit schema la dq200. Poza 2 e de la dq200. Poza 1 e schema de la dq250. Puteti citi pe la mijlocul topicului postari ale baietilor carora chiar li s-au rupt furcile. Nu stiu daca au avut vibratiile inainte pt. ca nu au specificat insa s-au rupt.

 Vreau ca prin problemele mele sa-i ajut si pe altii. Siasa majoritatea mecanicilor de azi habar nu au daca nu le apare problema pe tester. Asa prin problemele intampinate si ulterior rezolvate ne putem ajuta intre noi. 

Modificat de Xox25
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Salutare. Mai jos aveti o listă cu toate versiunile software disponibile pentru transmisiile DSG 7 0AM DQ200. Astfel puteti verifica care este ultima versiune de soft.

Software Nr Index Version GKBS
0AM300042Q 003 v6561 SWM
0AM300042Q 009 v6564 SWM
0AM300042Q 011 v6565 SWM
0AM300042Q 013 v6566 SWM
0AM300042Q 015 v6567 SWM
0AM300042Q 017 v6568 SWM
0AM300042Q 019 v6569 SWM
0AM300042Q 021 v6570 SWM
0AM300042R 001 v6560 SWN
0AM300042R 003 v6561 SWN
0AM300042R 007 v6563 SWN
0AM300042R 009 v6564 SWN
0AM300042R 011 v6565 SWN
0AM300042R 013 v6566 SWN
0AM300045 009 v0605 KHM
0AM300045 000 v0808 KHM
0AM300045 000 v1599 KHM
0AM300045A 00D v0605 KHN
0AM300045A 000 v0809 KHN
0AM300045A 000 v1599 KHN
0AM300045B 008 v0904 KHP
0AM300045E 000 v1599 KMQ
0AM300046 005 v1007 LKL
0AM300046 007 v1008 LKL
0AM300046A 007 v1009 LKM
0AM300046B 009 v1012 LKN
0AM300046B 00B v1013 LKN
0AM300046C 007 v1012 LKP
0AM300046C 00D v1014 LKP
0AM300046C 00H v1015 LKP
0AM300046F 001 v0801 LKF
0AM300046F 005 v0803 LKF
0AM300046G 001 v0801 LKG
0AM300046H 005 v0803 LKJ
0AM300047A 001 v2140
0AM300047B 005 v1501 LQK
0AM300047C 000 v1599
0AM300047E 000 v1599 LQN
0AM300047E 003 v1601 LQN
0AM300047E 005 v1814 LQN
0AM300047E 000 v1902 LQN
0AM300047J 003 v1301 LSR
0AM300047K 004 v1301 LSS
0AM300047K 008 v1302 LSS
0AM300047L 003 v1305 LST
0AM300047M 003 v1305 LSU
0AM300047N 000 v1599
0AM300047Q 006 v1302 LWZ
0AM300047Q 008 v1303 LWZ
0AM300047R 003 v1305 LWW
0AM300047R 005 v1306 LWW
0AM300047S 00F v1305 LWX
0AM300048 000 v1599 LXA
0AM300048 000 v1599 LXA
0AM300048 000 v1599 LXA
0AM300048 008 v1815 LXA
0AM300048 00A v1816 LXA
0AM300048 000 v1906 LXA
0AM300048A 003 v1002 LYG
0AM300048C 000 v2199 LZX
0AM300048F 003 v1497 MDH
0AM300048F 001 v1602 MDH
0AM300048F 005 v1813 MDH
0AM300048F 000 v1903 MDH
0AM300048G 000 v1599 MGJ
0AM300048G 003 v1601 MGJ
0AM300048G 005 v1802 MGJ
0AM300048G 000 v1903 MGJ
0AM300048G 003 v2106 MGJ
0AM300048G 009 v2470 MGJ
0AM300048G 013 v2472 MGJ
0AM300048G 017 v2474 MGJ
0AM300048G 019 v2475 MGJ
0AM300048H 000 v1599 MGC
0AM300048H 004 v1601 MGC
0AM300048H 006 v1802 MGC
0AM300048H 006 v1803 MGC
0AM300048H 00A v1806 MGC
0AM300048H 00E v1807 MGC
0AM300048H 000 v1904 MGC
0AM300048H 000 v1905 MGC
0AM300048H 00G v2166 MGC
0AM300048H 000 v2669 MGC
0AM300048H 000 v2680 MGC
0AM300048H 00M v9030 MGC
0AM300048H 000 v9031 MGC
0AM300048H 000 v9041 MGC
0AM300048H 00K v9050 MGC
0AM300048J 000 v1599
0AM300048K 000 v1599 MGE
0AM300048K 000 v1599 MGE
0AM300048K 003 v1601 MGE
0AM300048K 007 v1803 MGE
0AM300048K 009 v1805 MGE
0AM300048K 000 v1904 MGE
0AM300048K 00B v2167 MGE
0AM300048K 000 v2670 MGE
0AM300048K 000 v2680 MGE
0AM300048K 00F v9030 MGE
0AM300048K 00H v9031 MGE
0AM300048K 00D v9050 MGE
0AM300048L 000 v1599 MGK
0AM300048L 000 v1599 MGK
0AM300048L 004 v1602 MGK
0AM300048L 005 v1603 MGK
0AM300048L 007 v1604 MGK
0AM300048L 00E v1805 MGK
0AM300048L 00G v1806 MGK
0AM300048L 00J v1807 MGK
0AM300048L 00B v1812 MGK
0AM300048L 000 v1908 MGK
0AM300048L 000 v1909 MGK
0AM300048L 00N v2150 MGK
0AM300048L 000 v2151 MGK
0AM300048L 003 v2174 MGK
0AM300048L 000 v2370 MGK
0AM300048L 000 v2668 MGK
0AM300048L 000 v2669 MGK
0AM300048L 000 v2680 MGK
0AM300048L 000 v2681 MGK
0AM300048L 010 v9032 MGK
0AM300048L 012 v9033 MGK
0AM300048L 000 v9034 MGK
0AM300048L 00Y v9058 MGK
0AM300048L 00W v9059 MGK
0AM300048M 000 v1599 MGL
0AM300048M 006 v1603 MGL
0AM300048M 008 v1604 MGL
0AM300048M 00A v1605 MGL
0AM300048M 00D v1806 MGL
0AM300048M 00F v1807 MGL
0AM300048M 00H v1808 MGL
0AM300048M 00P v1813 MGL
0AM300048M 00T v1815 MGL
0AM300048M 000 v1909 MGL
0AM300048M 000 v1910 MGL
0AM300048M 000 v1911 MGL
0AM300048M 000 v1912 MGL
0AM300048M 00V v2151 MGL
0AM300048M 0A3 v2153 MGL
0AM300048M 000 v2667 MGL
0AM300048M 000 v2669 MGL
0AM300048M 000 v2680 MGL
0AM300048M 000 v2681 MGL
0AM300048M 013 v9032 MGL
0AM300048M 015 v9033 MGL
0AM300048M 011 v9058 MGL
0AM300048M 00Z v9059 MGL
0AM300048N 000 v1599 MGM
0AM300048N 000 v1599 MGM
0AM300048N 005 v1603 MGM
0AM300048N 007 v1604 MGM
0AM300048N 009 v1805 MGM
0AM300048N 00B v1806 MGM
0AM300048N 00D v1811 MGM
0AM300048N 000 v1907 MGM
0AM300048N 000 v1908 MGM
0AM300048N 00H v2154 MGM
0AM300048N 00J v2155 MGM
0AM300048N 000 v2668 MGM
0AM300048N 000 v2669 MGM
0AM300048N 000 v2680 MGM
0AM300048N 00J? v2681 MGM
0AM300048N 00X v9032 MGM
0AM300048N 00Z v9033 MGM
0AM300048N 01B v9035 MGM
0AM300048N 00V v9056 MGM
0AM300048N 00P v9059 MGM
0AM300048P 000 v1599 MGN
0AM300048P 004 v1604 MGN
0AM300048P 00B v1809 MGN
0AM300048P 000 v1901 MGN
0AM300048P 000 v1902 MGN
0AM300048P 00D v2156 MGN
0AM300048P 00F v2340 MGN
0AM300048P 000 v2351 MGN
0AM300048P 000 v2670 MGN
0AM300048P 000 v2680 MGN
0AM300048P 000 v2681 MGN
0AM300048P 00H v9031 MGN
0AM300048P 00E v9060 MGN
0AM300048Q 000 v1599 MGP
0AM300048Q 004 v1605 MGP
0AM300048Q 006 v1810 MGP
0AM300048Q 000 v1902 MGP
0AM300048Q 00E v2157 MGP
0AM300048Q 00G v2341 MGP
0AM300048Q 000 v2670 MGP
0AM300048Q 000 v2680 MGP
0AM300048Q 00K v9032 MGP
0AM300048Q 00M v9033 MGP
0AM300048Q 00H v9059 MGP
0AM300048R 000 v1599 MGQ
0AM300048R 000 v1599 MGQ
0AM300048R 006 v1601 MGQ
0AM300048R 008 v1602 MGQ
0AM300048R 00B v1803 MGQ
0AM300048R 00D v1804 MGQ
0AM300048R 00J v1810 MGQ
0AM300048R 000 v1905 MGQ
0AM300048R 000 v1906 MGQ
0AM300048R 00L v2158 MGQ
0AM300048R 00N v2159 MGQ
0AM300048R 000 v2670 MGQ
0AM300048R 000 v2671 MGQ
0AM300048R 000 v2680 MGQ
0AM300048R 000 v2681 MGQ
0AM300048R 00Z v9030 MGQ
0AM300048R 011 v9031 MGQ
0AM300048R 013 v9034 MGQ
0AM300048R 00V v9040 MGQ
0AM300048R 00X v9041 MGQ
0AM300048S 000 v1599 MGR
0AM300048S 000 v1599 MGR
0AM300048S 007 v1603 MGR
0AM300048S 009 v1604 MGR
0AM300048S 00D v1805 MGR
0AM300048S 00F v1806 MGR
0AM300048S 008 v1907 MGR
0AM300048S 008 v1908 MGR
0AM300048S 00R v2160 MGR
0AM300048S 00T v2161 MGR + PR – D31
0AM300048S 000 v2669 MGR
0AM300048S 000 v2670 MGR
0AM300048S 000 v2680 MGR
0AM300048S 000 v2681 MGR
0AM300048S 012 v9030 MGR
0AM300048S 014 v9031 MGR
0AM300048S 010 v9058 MGR
0AM300048S 00W v9059 MGR
0AM300048T 000 v1599
0AM300049 000 v1599 MGT
0AM300049 000 v1599 MGT
0AM300049 003 v1606 MGT
0AM300049 005 v1809 MGT
0AM300049 000 v1901 MGT
0AM300049 00B v2164 MGT
0AM300049 00F v2342 MGT
0AM300049 000 v2351 MGT
0AM300049 000 v2670 MGT
0AM300049 000 v2680 MGT
0AM300049 000 v2681 MGT
0AM300049 00H v9030 MGT
0AM300049 00E v9060 MGT
0AM300049B 000 v1599 MGV
0AM300049B 004 v1605 MGV
0AM300049B 00A v1807 MGV
0AM300049B 000 v1901 MGV
0AM300049B 009 v2165 MGV
0AM300049B 00A v2173 MGV
0AM300049B 000 v2670 MGV
0AM300049B 000 v2680 MGV
0AM300049B 00K v9030 MGV
0AM300049B 00H v9059 MGV
0AM300049C 000 v1599
0AM300049D 000 v1599
0AM300049E 004 v1601 MGU
0AM300049E 008 v1812 MGU
0AM300049E 00A v1813 MGU
0AM300049E 000 v1902 MGU
0AM300049E 000 v1903 MGU
0AM300049E 00H v2162 MGU
0AM300049E 00J v2163 MGU
0AM300049E 003 v2172 MGU
0AM300049E 00H v2181 MGU
0AM300049E 000 v2669 MGU
0AM300049E 000 v2670 MGU
0AM300049E 000 v2680 MGU
0AM300049E 000 v2682 MGU
0AM300049E 00W v9032 MGU
0AM300049E 00Y v9033 MGU
0AM300049E 00U v9058 MGU
0AM300049E 00S v9059 MGU
0AM300049G 009 v1993 MLB
0AM300049G 007 v1994 MLB
0AM300049G 005 v1995 MLB
0AM300049G 001 v1997 MLB
0AM300049G 003 v2101 MLB
0AM300049G 00B v2102 MLB
0AM300049G 00D v2103 MLB
0AM300049G 00F v2104 MLB
0AM300049G 010 v2175 MLB
0AM300049G 00J v2179 MLB
0AM300049G 00L v2180 MLB
0AM300049G 000 v2670 MLB
0AM300049G 000 v2681 MLB
0AM300049G 00V v9030 MLB
0AM300049G 00T v9060 MLB
0AM300049H 005 v1996 MLC
0AM300049H 001 v1998 MLC
0AM300049H 003 v2101 MLC
0AM300049H 009 v2102 MLC
0AM300049J 003 v1994 MLD
0AM300049J 001 v1995 MLD
0AM300049J 005 v2101 MLD
0AM300049J 007 v2102 MLD
0AM300049K 001 v1998 MLE
0AM300049K 004 v2101 MLE
0AM300049L 001 v1998 MLF
0AM300049L 004 v2101 MLF
0AM300049M 003 v1997 MLG
0AM300049M 001 v1998 MLG
0AM300049M 006 v2104 MLG
0AM300049M 008 v2105 MLG
0AM300049N 003 v1991 MLH
0AM300049N 001 v1992 MLH
0AM300049N 007 v2105 MLH
0AM300049N 009 v2106 MLH
0AM300049N 00B v2107 MLH
0AM300049N 00D v2108 MLH
0AM300049P 003 v1997 MLJ
0AM300049P 001 v1998 MLJ
0AM300049P 009 v2106 MLJ
0AM300049P 00B v2107 MLJ
0AM300049P 00D v2108 MLJ
0AM300049P 00H v2109 MLJ
0AM300049P 00F v2110 MLJ
0AM300049P 001 v2170 MLJ
0AM300049P 00H v2182 MLJ
0AM300049Q 001 v1993 MLK
0AM300049Q 003 v2105 MLK
0AM300049R 001 v1998 MLL
0AM300049R 003 v2105 MLL
0AM300049S 005 v1989 MLM
0AM300049S 003 v1990 MLM
0AM300049S 001 v2106 MLM
0AM300049S 007 v2107 MLM
0AM300049T 001 v1995 MLN
0AM300049T 006 v2110 MLN
0AM300049T 008 v2111 MLN
0AM300049T 008 v2171 MLN
0AM300049T 000 v2199 MLN
0AM300050A 001 v1998 MLP
0AM300050A 003 v2101 MLP
0AM300050B 001 v1998 MLQ
0AM300050B 003 v2101 MLQ
0AM300050D 000 v2199 MPH
0AM300050D 000 v2199 MPH
0AM300050D 000 v2199 MPH
0AM300050D 00K v2314 MPH
0AM300050D 00R v2324 MPH
0AM300050D 000 v2370 MPH
0AM300050D 000 v2371 MPH
0AM300050D 000 v2372 MPH
0AM300050D 000 v2667 MPH
0AM300050D 000 v2668 MPH
0AM300050D 000 v2669 MPH
0AM300050D 000 v2680 MPH
0AM300050D 000 v2681 MPH
0AM300050D 000 v2682 MPH
0AM300050D 016 v9030 MPH
0AM300050D 018 v9031 MPH
0AM300050D 01A v9032 MPH
0AM300050D 000 v9033 MPH
0AM300050D 000 v9041 MPH
0AM300050D 010 v9060 MPH
0AM300050D 012 v9061 MPH
0AM300050D 014 v9062 MPH
0AM300050E 000 v2199 MPJ
0AM300050E 000 v2199 MPJ
0AM300050E 00L v2312 MPJ
0AM300050E 00N v2313 MPJ
0AM300050E 00Q v2314 MPJ
0AM300050E 00X v2322 MPJ
0AM300050E 00Z v2323 MPJ
0AM300050E 011 v2324 MPJ
0AM300050E 013 v2325 MPJ
0AM300050E 000 v2670 MPJ
0AM300050E 000 v2671 MPJ
0AM300050E 000 v2672 MPJ
0AM300050E 000 v2673 MPJ
0AM300050E 000 v2674 MPJ
0AM300050E 000 v2680 MPJ
0AM300050E 000 v2681 MPJ
0AM300050E 000 v2682 MPJ
0AM300050E 000 v2683 MPJ
0AM300050E 000 v2684 MPJ
0AM300050E 01R v9030 MPJ
0AM300050E 01T v9031 MPJ
0AM300050E 01V v9032 MPJ
0AM300050E 01X v9033 MPJ
0AM300050E 01Z v9034 MPJ
0AM300050E 01F v9060 MPJ
0AM300050E 01H v9061 MPJ
0AM300050E 01K v9062 MPJ
0AM300050E 01M v9063 MPJ
0AM300050E 01P v9064 MPJ
0AM300050F 000 v2195 MPK
0AM300050F 000 v2199 MPK
0AM300050F 000 v2199 MPK
0AM300050F 00H v2314 MPK
0AM300050F 000 v2667 MPK
0AM300050F 000 v2668 MPK
0AM300050F 000 v2669 MPK
0AM300050F 000 v2680 MPK
0AM300050F 000 v2681 MPK
0AM300050F 000 v2684 MPK
0AM300050F 01F v9030 MPK
0AM300050F 01H v9031 MPK
0AM300050F 01K v9032 MPK
0AM300050F 01P v9033 MPK
0AM300050F 01M v9040 MPK
0AM300050F 01D v9057 MPK
0AM300050F 01A v9058 MPK
0AM300050F 014 v9065 MPK
0AM300050G 000 v2199 MPL
0AM300050G 009 v2321 MPL
0AM300050G 000 v2350 MPL
0AM300050G 000 v2670 MPL
0AM300050G 000 v2680 MPL
0AM300050G 000 v2681 MPL
0AM300050G 00J v9030 MPL
0AM300050G 00G v9060 MPL
0AM300050H 000 v2199 MPM
0AM300050H 000 v2670 MPM
0AM300050H 000 v2680 MPM
0AM300050H 00H v9030 MPM
0AM300050H 00K v9031 MPM
0AM300050H 00F v9060 MPM
0AM300050J 000 v2199 MPN
0AM300050J 000 v2199 MPN
0AM300050J 00H v2322 MPN
0AM300050J 000 v2670 MPN
0AM300050J 000 v2671 MPN
0AM300050J 000 v2680 MPN
0AM300050J 000 v2681 MPN
0AM300050J 00U v9030 MPN
0AM300050J 00W v9031 MPN
0AM300050J 00Y v9032 MPN
0AM300050J 00Q v9060 MPN
0AM300050J 00S v9061 MPN
0AM300050K 001 v2198 MPP
0AM300050K 000 v2199 MPP
0AM300050K 000 v2199 MPP
0AM300050K 000 v2199 MPP
0AM300050K 00Q v2314 MPP
0AM300050K 00U v2321 MPP
0AM300050K 00W v2322 MPP
0AM300050K 010 v2324 MPP
0AM300050K 00Y v2623 MPP
0AM300050K 000 v2668 MPP
0AM300050K 000 v2669 MPP
0AM300050K 000 v2670 MPP
0AM300050K 000 v2671 MPP
0AM300050K 000 v2680 MPP
0AM300050K 000 v2681 MPP
0AM300050K 000 v2682 MPP
0AM300050K 000 v2683 MPP
0AM300050K 01J v9030 MPP
0AM300050K 01L v9031 MPP
0AM300050K 01N v9032 MPP
0AM300050K 01Q v9033 MPP
0AM300050K 01G v9057 MPP
0AM300050K 01E v9058 MPP
0AM300050K 01C v9059 MPP
0AM300050K 01A v9060 MPP
0AM300050L 000 v2199 MPQ
0AM300050L 000 v2199 MPQ
0AM300050L 000 v2199 MPQ
0AM300050L 000 v2199 MPQ
0AM300050L 000 v2199 MPQ
0AM300050L 000 v2199 MPQ
0AM300050L 01F v2325 MPQ
0AM300050L 01H v2326 MPQ
0AM300050L 000 v2370 MPQ
0AM300050L 000 v2371 MPQ
0AM300050L 000 v2372 MPQ
0AM300050L 000 v2655 MPQ
0AM300050L 000 v2656 MPQ
0AM300050L 000 v2657 MPQ
0AM300050L 000 v2658 MPQ
0AM300050L 000 v2659 MPQ
0AM300050L 000 v2668 MPQ
0AM300050L 000 v2669 MPQ
0AM300050L 000 v2677 MPQ
0AM300050L 000 v2680 MPQ
0AM300050L 000 v2681 MPQ
0AM300050L 000 v2682 MPQ
0AM300050L 000 v2683 MPQ
0AM300050L 000 v2684 MPQ
0AM300050L 000 v2685 MPQ
0AM300050L 000 v2686 MPQ
0AM300050L 000 v2687 MPQ
0AM300050L 02P v9030 MPQ
0AM300050L 02R v9031 MPQ
0AM300050L 02T v9032 MPQ
0AM300050L 02V v9033 MPQ
0AM300050L 02X v9034 MPQ
0AM300050L 02Z v9035 MPQ
0AM300050L 031 v9036 MPQ
0AM300050L 033 v9037 MPQ
0AM300050L 000 v9038 MPQ
0AM300050L 027 v9040 MPQ
0AM300050L 029 v9041 MPQ
0AM300050L 02B v9042 MPQ
0AM300050L 02D v9043 MPQ
0AM300050L 02F v9044 MPQ
0AM300050L 02H v9045 MPQ
0AM300050L 02K v9046 MPQ
0AM300050L 02M v9047 MPQ
0AM300050L 000 v9049 MPQ
0AM300050M 000 v2199 MPR
0AM300050M 005 v2311 MPR
0AM300050M 007 v2321 MPR
0AM300050M 000 v2670 MPR
0AM300050M 000 v2680 MPR
0AM300050M 00C v9030 MPR
0AM300050M 00E v9031 MPR
0AM300050M 00A v9060 MPR
0AM300050N 000 v2199 MPS
0AM300050N 00B v2312 MPS
0AM300050N 00F v2322 MPS
0AM300050N 000 v2370 MPS
0AM300050N 000 v2371 MPS
0AM300050N 000 v2668 MPS
0AM300050N 000 v2669 MPS
0AM300050N 000 v2680 MPS
0AM300050N 000 v2681 MPS
0AM300050N 00R v9030 MPS
0AM300050N 00T v9031 MPS
0AM300050N 00M v9061 MPS
0AM300050N 00P v9062 MPS
0AM300050P 000 v2199 MPT
0AM300050P 000 v2199 MPT
0AM300050P 00H v2321 MPT
0AM300050P 000 v2350 MPT
0AM300050P 000 v2670 MPT
0AM300050P 000 v2671 MPT
0AM300050P 000 v2680 MPT
0AM300050P 000 v2681 MPT
0AM300050P 000 v2682 MPT
0AM300050P 00X v9030 MPT
0AM300050P 00Z v9031 MPT
0AM300050P 00T v9060 MPT
0AM300050P 00V v9061 MPT
0AM300050Q 000 v2199 MPU
0AM300050Q 000 v2199 MPU
0AM300050Q 00T v2321 MPU
0AM300050Q 000 v2669 MPU
0AM300050Q 000 v2670 MPU
0AM300050Q 000 v2680 MPU
0AM300050Q 000 v2681 MPU
0AM300050Q 00X v9030 MPU
0AM300050Q 00Z v9031 MPU
0AM300050Q 00T v9060 MPU
0AM300050Q 00V v9061 MPU
0AM300050R 000 v2199 MPV
0AM300050R 005 v2311 MPV
0AM300050R 007 v2321 MPV
0AM300050R 000 v2670 MPV
0AM300050R 000 v2680 MPV
0AM300050R 000 v2681 MPV
0AM300050R 00H v9060 MPV
0AM300050S 000 v2199 MPW
0AM300050S 005 v2311 MPW
0AM300050S 007 v2321 MPW
0AM300050S 000 v2370 MPW
0AM300050S 000 v2669 MPW
0AM300050S 000 v2680 MPW
0AM300050S 00C v9030 MPW
0AM300050S 000 v9031 MPW
0AM300050S 000 v9041 MPW
0AM300050S 00A v9060 MPW
0AM300050T 000 v2199
0AM300051 005 v1805 MQE
0AM300051 007 v1806 MQE
0AM300051 009 v2168 MQE
0AM300051 00B v2176 MQE
0AM300051 000 v2370 MQE
0AM300051 000 v2669 MQE
0AM300051 000 v2680 MQE
0AM300051 00E v9030 MQE
0AM300051 00G v9031 MQE
0AM300051 000 v9041 MQE
0AM300051 00C v9059 MQE
0AM300051A 001 v1805 MQH
0AM300051A 007 v2170 MQH
0AM300051A 009 v2171 MQH
0AM300051A 000 v2668 MQH
0AM300051A 000 v2669 MQH
0AM300051A 000 v2680 MQH
0AM300051A 000 v2681 MQH
0AM300051A 00G v9032 MQH
0AM300051A 00J v9033 MQH
0AM300051A 00E v9058 MQH
0AM300051A 00B v9059 MQH
0AM300051B 003 v1996 MQF
0AM300051B 003 v2106 MQF
0AM300051B 005 v2108 MQF
0AM300051B 009 v2110 MQF
0AM300051B 000 v2670 MQF
0AM300051B 000 v2681 MQF
0AM300051B 00C v9030 MQF
0AM300051B 008 v9060 MQF
0AM300051C 003 v1997 MQJ
0AM300051C 001 v2104 MQJ
0AM300051C 003 v2105 MQJ
0AM300051C 000 v2199 MQJ
0AM300051D 000 v2199 MQG
0AM300051F 001 v1998 MSL
0AM300051F 003 v2103 MSL
0AM300051L 000 v2199 MUV
0AM300051L 000 v2670 MUV
0AM300051L 000 v2680 MUV
0AM300051L 00C v9030 MUV
0AM300051L 00A v9060 MUV
0AM300051M 000 v2669 MYQ
0AM300051M 000 v2680 MYQ
0AM300051M 009 v9030 MYQ
0AM300051M 007 v9059 MYQ
0AM300051N 001 v2105 MYR
0AM300051N 000 v2199 MYR
0AM300051R 00B v2710 NAT
0AM300051S 00D v2710 NAU
0AM300051S 00F v2711 NAU
0AM300051T 000 v3663 NAV
0AM300052B 00P v2713 NAY
0AM300052D 012 v2710 NBA
0AM300052D 01G v2717 NBA
0AM300052D 01M v2730 NBA
0AM300052D 023 v2731 NBA
0AM300052E 005 v2710 NBB
0AM300052K 000 v3420 NBG
0AM300052K 00K v3660 NBG
0AM300052K 00M v4541 NBG
0AM300052K 03E v4562 NBG
0AM300052K 00R v5271 NBG
0AM300052K 00V v6273 NBG
0AM300052Q 006 v2710 NKA
0AM300052R 005 v2320 NKW
0AM300052R 007 v2323 NKW
0AM300052R 009 v2324 NKW
0AM300052R 000 v2670 NKW
0AM300052R 000 v2680 NKW
0AM300052R 00H v9030 NKW
0AM300052R 00F v9060 NKW
0AM300053 00N v3030 NQA
0AM300053 000 v3460 NQA
0AM300053 000 v3461 NQA
0AM300053 000 v3462 NQA
0AM300053 000 v3463 NQA
0AM300053 000 v3464 NQA
0AM300053 000 v3465 NQA
0AM300053 000 v3466 NQA
0AM300053A 00P v3010 NQB
0AM300053A 000 v3460 NQB
0AM300053A 000 v3461 NQB
0AM300053B 014 v3020 NQC
0AM300053C 012 v3070 NQD
0AM300053C 000 v3460 NQD
0AM300053C 000 v3461 NQD
0AM300053C 000 v3462 NQD
0AM300053D 00E v3011 NQE
0AM300053D 00K v3070 NQE
0AM300053D 000 v3463 NQE
0AM300053E 000 v3460 NQF
0AM300053F 000 v3460 NQG
0AM300053F 000 v3461 NQG
0AM300053G 00Y v3010 NQH
0AM300053G 000 v3460 NQH
0AM300053G 000 v3461 NQH
0AM300053G 000 v3462 NQH
0AM300053H 000 v3460 NQJ
0AM300053J 02T v3030 NQK
0AM300053J 02V v3031 NQK
0AM300053J 02X v3032 NQK
0AM300053J 03A v3033 NQK
0AM300053J 03K v3069 NQK
0AM300053J 000 v3460 NQK
0AM300053J 000 v3461 NQK
0AM300053J 000 v3462 NQK
0AM300053J 000 v3463 NQK
0AM300053J 000 v3464 NQK
0AM300053J 000 v3465 NQK
0AM300053J 000 v3466 NQK
0AM300053J 000 v3467 NQK
0AM300053K 00A v3030 NQL
0AM300053K 000 v3460 NQL
0AM300053L 00T v3071 NQM
0AM300053L 000 v3460 NQM
0AM300053L 000 v3461 NQM
0AM300053M 000 v3460 NQN
0AM300053M 000 v3461 NQN
0AM300053N 000 v3460 NQP
0AM300053P 003 v2710 NRN
0AM300053P 009 v2743 NRN
0AM300053P 00B v2744 NRN
0AM300053Q 003 v2710 NRP
0AM300053R 003 v2710 NRQ
0AM300053R 009 v2741 NRQ
0AM300053R 00B v2742 NRQ
0AM300053S 007 v2710 NRR
0AM300053S 00B v2712 NRR
0AM300053T 003 v2710 NRS
0AM300053T 009 v2742 NRS
0AM300053T 00B v2743 NRS
0AM300054A 01X v3630 NTP
0AM300054A 021 v3632 NTP
0AM300054A 023 v3633 NTP
0AM300054A 027 v3635 NTP
0AM300054A 029 v3636 NTP
0AM300054A 02K v3640 NTP
0AM300054A 02M v3641 NTP
0AM300054A 02P v3642 NTP
0AM300054A 02R v3643 NTP
0AM300054A 02T v3644 NTP
0AM300054A 02V v3645 NTP
0AM300054A 02X v3646 NTP
0AM300054A 02Z v3647 NTP
0AM300054B 01D v3632 NTQ
0AM300054B 01M v3640 NTQ
0AM300054B 01P v3641 NTQ
0AM300054B 01R v3642 NTQ
0AM300054B 01T v3643 NTQ
0AM300054B 01V v3644 NTQ
0AM300054D 00Y v3640 NTS
0AM300054D 010 v3641 NTS
0AM300054D 012 v3642 NTS
0AM300054E 00F v3640 NTT
0AM300054F 00F v3640 NTU
0AM300054G 00Q v3640 NTV
0AM300054G 00S v3641 NTV
0AM300054H 010 v3640 NTW
0AM300054H 012 v3641 NTW
0AM300054H 014 v3642 NTW
0AM300054J 009 v3630 NTX
0AM300054J 00B v3640 NTX
0AM300054L 025 v3630 NTZ
0AM300054L 02H v3636 NTZ
0AM300054L 02S v3640 NTZ
0AM300054L 00U v3641 NTZ
0AM300054L 02W v3642 NTZ
0AM300054L 02Y v3643 NTZ
0AM300054L 030 v3644 NTZ
0AM300054L 032 v3645 NTZ
0AM300054L 034 v3646 NTZ
0AM300054L 036 v3647 NTZ
0AM300054L 038 v3648 NTZ
0AM300054M 00C v3640 NUA
0AM300054N 00P v3640 NUB
0AM300054N 00R v3641 NUB
0AM300054P 00Q v3640 NUC
0AM300054P 00S v3641 NUC
0AM300054Q 009 v3630 NUD
0AM300054Q 00B v3640 NUD
0AM300054R 00B v3640 NUE
0AM300057A 003 v3460 PFC
0AM300057B 003 v3460 PFD
0AM300057C 007 v3460 PFE
0AM300057C 009 v3461 PFE
0AM300057C 00B v3462 PFE
0AM300057D 003 v3460 PFF
0AM300057N 02G v4530 PKM
0AM300057N 02J v4531 PKM
0AM300057N 02L v4532 PKM
0AM300057N 02N v4533 PKM
0AM300057N 02Q v4534 PKM
0AM300057N 02S v4535 PKM
0AM300057N 02U v4536 PKM
0AM300057N 02W v4537 PKM
0AM300057P 015 v4530 PKN
0AM300057P 017 v4531 PKN
0AM300057Q 003 v3650 PLK
0AM300057Q 005 v4540 PLK
0AM300057Q 03A v4560 PLK
0AM300057Q 000 v4561 PLK
0AM300057Q 009 v5270 PLK
0AM300057Q 015 v6201 PLK
0AM300057R 00Y v4530 PKP
0AM300057R 010 v4531 PKP
0AM300057R 012 v4532 PKP
0AM300057S 00D v4530 PKQ
0AM300057T 00D v4530 PKR
0AM300058 00P v4530 PKS
0AM300058 00R v4531 PKS
0AM300058A 00Z v4530 PKT
0AM300058A 011 v4531 PKT
0AM300058B 00B v4530 PKU
0AM300058C 00B v4530 PKV
0AM300058D 02T v4530 PKW
0AM300058D 02V v4531 PKW
0AM300058D 02Z v4533 PKW
0AM300058D 031 v4534 PKW
0AM300058D 033 v4535 PKW
0AM300058D 035 v4536 PKW
0AM300058D 039 v4538 PKW
0AM300058E 00B v4530 PKX
0AM300058F 00Q v4530 PKY
0AM300058G 00Q v4530 PKZ
0AM300058G 00S v4531 PKZ
0AM300058K 003 v3650 PLH
0AM300058K 005 v4540 PLH
0AM300058K 03A v4560 PLH
0AM300058K 000 v4561 PLH
0AM300058K 009 v5270 PLH
0AM300058K 015 v6201 PLH
0AM300058L 007 v3650 PLL
0AM300058L 009 v3651 PLL
0AM300058L 00B v3652 PLL
0AM300058L 00D v4540 PLL
0AM300058L 00F v4541 PLL
0AM300058L 00H v4542 PLL
0AM300058L 03A v4560 PLL
0AM300058L 03C v4561 PLL
0AM300058L 03E v4562 PLL
0AM300058L 00R v5270 PLL
0AM300058L 00T v5271 PLL
0AM300058L 00V v5272 PLL
0AM300058L 04C v6202 PLL
0AM300058L 04E v6203 PLL
0AM300058L 04G v6204 PLL
0AM300058L 04J v6205 PLL
0AM300058L 04L v6206 PLL
0AM300058L 000 v6233 PLL
0AM300058L 000 v6234 PLL
0AM300058L 04P v6636 PLL
0AM300058M 005 v4540 PLJ
0AM300058M 03A v4560 PLJ
0AM300058M 000 v4561 PLJ
0AM300058M 009 v5270 PLJ
0AM300058M 04A v6201 PLJ
0AM300058N 003 v3650 PLM
0AM300058N 005 v4540 PLM
0AM300058N 03A v4560 PLM
0AM300058N 000 v4561 PLM
0AM300058N 009 v5270 PLM
0AM300058N 04A v6201 PLM
0AM300058N 04C v6202 PLM
0AM300058P 00H v3650 PMH
0AM300058P 00K v3651 PMH
0AM300058P 00M v3652 PMH
0AM300058P 00P v3653 PMH
0AM300058P 00T v3655 PMH
0AM300058P 00V v3656 PMH
0AM300058P 01A v3658 PMH
0AM300058P 013 v4540 PMH
0AM300058P 015 v4541 PMH
0AM300058P 017 v4542 PMH
0AM300058P 019 v4543 PMH
0AM300058P 01D v4544 PMH
0AM300058P 01F v4545 PMH
0AM300058P 01K v4547 PMH
0AM300058P 03A v4560 PMH
0AM300058P 03C v4561 PMH
0AM300058P 03E v4562 PMH
0AM300058P 03G v4563 PMH
0AM300058P 03J v4564 PMH
0AM300058P 03L v4565 PMH
0AM300058P 03N v4566 PMH
0AM300058P 03P v4567 PMH
0AM300058P 02B v5224 PMH
0AM300058P 023 v5270 PMH
0AM300058P 025 v5271 PMH
0AM300058P 027 v5272 PMH
0AM300058P 029 v5273 PMH
0AM300058P 02B v5274 PMH
0AM300058P 02D v5275 PMH
0AM300058P 02H v5278 PMH
0AM300058P 02J v5279 PMH
0AM300058P 02L v5280 PMH
0AM300058P 02N v5281 PMH
0AM300058P 02Q v5282 PMH
0AM300058P 03T v6202 PMH
0AM300058P 03V v6203 PMH
0AM300058P 04J v6210 PMH
0AM300058P 04L v6211 PMH
0AM300058P 04N v6214 PMH
0AM300058P 04P v6215 PMH
0AM300058P 04R v6216 PMH
0AM300058P 04T v6217 PMH
0AM300058P 04V v6218 PMH
0AM300058P 04X v6219 PMH
0AM300058P 04Z v6228 PMH
0AM300058P 05B v6229 PMH
0AM300058P 05R v6238 PMH
0AM300058P 05T v6239 PMH
0AM300058P 05V v6248 PMH
0AM300058P 05D v6284 PMH
0AM300058P 05M v6288 PMH
0AM300058P 05P v6289 PMH
0AM300058Q 006 v3650 PMJ
0AM300058Q 008 v3651 PMJ
0AM300058Q 00B v4540 PMJ
0AM300058Q 00D v4541 PMJ
0AM300058Q 03A v4560 PMJ
0AM300058Q 03C v4561 PMJ
0AM300058Q 00K v5220 PMJ
0AM300058Q 00K v5270 PMJ
0AM300058Q 00M v5271 PMJ
0AM300058Q 014 v6203 PMJ
0AM300058Q 016 v6204 PMJ
0AM300058Q 000 v6505 PMJ
0AM300058Q 021 v6563 PMJ
0AM300058R 007 v3650 PMK
0AM300058R 009 v3651 PMK
0AM300058R 00B v3652 PMK
0AM300058R 00D v4540 PMK
0AM300058R 00F v4541 PMK
0AM300058R 00H v4542 PMK
0AM300058R 03A v4560 PMK
0AM300058R 03C v4561 PMK
0AM300058R 03E v4562 PMK
0AM300058R 00R v5270 PMK
0AM300058R 00T v5271 PMK
0AM300058R 00V v5272 PMK
0AM300058R 011 v6201 PMK
0AM300058R 017 v6204 PMK
0AM300058R 019 v6205 PMK
0AM300058R 021 v6206 PMK
0AM300058R 023 v6563 PMK
0AM300058R 025 v6564 PMK
0AM300058R 027 v6565 PMK
0AM300058S 004 v6501 PML
0AM300058S 007 v4540 PML
0AM300058S 03A v4560 PML
0AM300058S 00B v5220 PML
0AM300058S 00B v5270 PML
0AM300058S 011 v6202 PML
0AM300058S 013 v6561 PML
0AM300058T 00B v5220 PMM
0AM300058T 004 v3650 PMM
0AM300058T 007 v4540 PMM
0AM300058T 03A v4560 PMM
0AM300058T 00B v5270 PMM
0AM300058T 00D v5271 PMM
0AM300058T 00E v6272 PMM
0AM300058T 00H v6273 PMM
0AM300058T 00J v6561 PMM
0AM300060 006 v3650 PMN
0AM300060 008 v3651 PMN
0AM300060 00B v4540 PMN
0AM300060 00D v4541 PMN
0AM300060 03A v4560 PMN
0AM300060 03C v4561 PMN
0AM300060 00M v5221 PMN
0AM300060 00K v5270 PMN
0AM300060 00M v5271 PMN
0AM300060 00S v6274 PMN
0AM300060 00U v6275 PMN
0AM300060 00W v6562 PMN
0AM300060 00Y v6563 PMN
0AM300060A 008 v3650 PMP
0AM300060A 00A v3651 PMP
0AM300060A 00C v3652 PMP
0AM300060A 00F v4540 PMP
0AM300060A 00H v4541 PMP
0AM300060A 00K v4542 PMP
0AM300060A 03A v4560 PMP
0AM300060A 03C v4561 PMP
0AM300060A 03E v4562 PMP
0AM300060A 00X v5223 PMP
0AM300060A 00T v5270 PMP
0AM300060A 00V v5271 PMP
0AM300060A 010 v6201 PMP
0AM300060A 016 v6204 PMP
0AM300060A 020 v6206 PMP
0AM300060A 022 v6207 PMP
0AM300060A 028 v6563 PMP
0AM300060B 003 v3650 PMQ
0AM300060B 005 v4540 PMQ
0AM300060B 03A v4560 PMQ
0AM300060B 00B v5220 PMQ
0AM300060B 009 v5270 PMQ
0AM300060B 011 v6201 PMQ
0AM300060B 013 v6202 PMQ
0AM300060B 015 v6203 PMQ
0AM300060B 017 v6561 PMQ
0AM300060C 007 v4540 PMR
0AM300060C 03A v4560 PMR
0AM300060C 00B v5270 PMR
0AM300060C 00D v5271 PMR
0AM300060C 03H v6202 PMR
0AM300060C 03J v6561 PMR
0AM300060D 00H v3650 PMS
0AM300060D 00K v3651 PMS
0AM300060D 00M v3652 PMS
0AM300060D 00P v3653 PMS
0AM300060D 00R v3654 PMS
0AM300060D 00T v3655 PMS
0AM300060D 00V v3656 PMS
0AM300060D 00X v3657 PMS
0AM300060D 011 v4540 PMS
0AM300060D 013 v4541 PMS
0AM300060D 015 v4542 PMS
0AM300060D 017 v4543 PMS
0AM300060D 019 v4544 PMS
0AM300060D 01E v4545 PMS
0AM300060D 01G v4546 PMS
0AM300060D 01J v4547 PMS
0AM300060D 03A v4560 PMS
0AM300060D 03C v4561 PMS
0AM300060D 03E v4562 PMS
0AM300060D 03G v4563 PMS
0AM300060D 03H v4564 PMS
0AM300060D 03J v4565 PMS
0AM300060D 03L v4566 PMS
0AM300060D 03N v4567 PMS
0AM300060D 03P v4568 PMS
0AM300060D 026 v5220 PMS
0AM300060D 02A v5222 PMS
0AM300060D 02G v5225 PMS
0AM300060D 02J v5226 PMS
0AM300060D 02L v5227 PMS
0AM300060D 026 v5270 PMS
0AM300060D 028 v5271 PMS
0AM300060D 02C v5273 PMS
0AM300060D 02E v5274 PMS
0AM300060D 02G v5275 PMS
0AM300060D 02J v5276 PMS
0AM300060D 02N v5279 PMS
0AM300060D 04C v6202 PMS
0AM300060D 04J v6205 PMS
0AM300060D 04N v6207 PMS
0AM300060D 04T v6210 PMS
0AM300060D 05C v6213 PMS
0AM300060D 05E v6214 PMS
0AM300060D 05G v6215 PMS
0AM300060D 05J v6216 PMS
0AM300060D 05L v6217 PMS
0AM300060D 05N v6218 PMS
0AM300060D 05P v6219 PMS
0AM300060D 05R v6229 PMS
0AM300060D 05T v6249 PMS
0AM300060D 05V v6269 PMS
0AM300060D 05X v6291 PMS
0AM300060E 003 v3650 PMT
0AM300060E 005 v4540 PMT
0AM300060E 03A v4560 PMT
0AM300060E 009 v5220 PMT
0AM300060E 009 v5270 PMT
0AM300060E 013 v6202 PMT
0AM300060E 015 v6203 PMT
0AM300060F 005 v3650 PMU
0AM300060F 007 v3651 PMU
0AM300060F 00B v4540 PMU
0AM300060F 00D v4541 PMU
0AM300060F 03A v4560 PMU
0AM300060F 03C v4561 PMU
0AM300060F 00M v5221 PMU
0AM300060F 00K v5270 PMU
0AM300060F 00S v6203 PMU
0AM300060F 00U v6204 PMU
0AM300060F 00W v6562 PMU
0AM300060G 006 v3650 PMV
0AM300060G 008 v3651 PMV
0AM300060G 00C v4540 PMV
0AM300060G 00E v4541 PMV
0AM300060G 03A v4560 PMV
0AM300060G 03C v4561 PMV
0AM300060G 00L v5270 PMV
0AM300060G 00N v5271 PMV
0AM300060G 00P v6201 PMV
0AM300060G 00T v6203 PMV
0AM300060G 00V v6204 PMV
0AM300060G 00X v6562 PMV
0AM300060G 00Z v6563 PMV
0AM300060H 003 v3650 PMW
0AM300060H 03A v4560 PMW
0AM300060H 009 v5270 PMW
0AM300060H 015 v6561 PMW
0AM300060J 03A v4560 PMX
0AM300060J 00D v5270 PMX
0AM300060J 00F v6201 PMX
0AM300060J 000 v6202 PMX
0AM300060J 00J v6561 PMX
0AM300060T 00F v4530 PTD
0AM300060T 010 v4540 PTD
0AM300060T 012 v4541 PTD
0AM300061 00Y v4530 PTG
0AM300061 010 v4531 PTG
0AM300061 000 v4534 PTG
0AM300061 013 v4540 PTG
0AM300061 015 v4541 PTG
0AM300061A 01D v4530 PTH
0AM300061A 01K v4532 PTH
0AM300061A 01P v4534 PTH
0AM300061A 020 v4540 PTH
0AM300061A 024 v4542 PTH
0AM300061A 026 v4543 PTH
0AM300061B 00G v4530 PTE
0AM300061B 000 v4531 PTE
0AM300061B 010 v4540 PTE
0AM300061C 000 v4533 PTF
0AM300061C 010 v4540 PTF
0AM300061D 000 v4533 PTJ
0AM300061D 010 v4540 PTJ
0AM300061E 007 v4540 PTK
0AM300061F 07C v5113 PVU
0AM300061F 05D v5116 PVU
0AM300061K 00C v5211 PVY
0AM300061K 00E v6272 PVY
0AM300061K 00E v6560 PVY
0AM300061Q 01E v5112 PWD
0AM300062B 051 v6212 QGV
0AM300062B 053 v6213 QGV
0AM300062B 055 v6214 QGV
0AM300062B 057 v6215 QGV
0AM300062B 061 v6217 QGV
0AM300062B 063 v6218 QGV
0AM300062B 065 v6219 QGV
0AM300062B 067 v6220 QGV
0AM300062B 069 v6221 QGV
0AM300062B 071 v6222 QGV
0AM300062B 073 v6223 QGV
0AM300062B 075 v6224 QGV
0AM300062B 077 v6225 QGV
0AM300062B 079 v6226 QGV
0AM300062C 013 v6203 QGW
0AM300062C 015 v6204 QGW
0AM300062D 030 v6206 QGX
0AM300062D 032 v6207 QGX
0AM300062D 034 v6208 QGX
0AM300062D 036 v6209 QGX
0AM300062D 038 v6210 QGX
0AM300062E 005 v6201 QGY
0AM300062E 007 v6202 QGY
0AM300062G 011 v6202 QHA
0AM300062G 013 v6203 QHA
0AM300062H 019 v6204 QHB
0AM300062H 023 v6206 QHB
0AM300062J 007 v6202 QHC
0AM300062J 011 v6561 QHC
0AM300062L 034 v6208 QHE
0AM300062L 036 v6209 QHE
0AM300062L 038 v6210 QHE
0AM300062L 042 v6212 QHE
0AM300062L 044 v6213 QHE
0AM300062M 011 v6204 QHF
0AM300062M 015 v6506 QHF
0AM300062N 017 v6201 QHG
0AM300062N 021 v6203 QHG
0AM300062N 027 v6206 QHG
0AM300062N 031 v6208 QHG
0AM300062P 007 v6202 QHH
0AM300062P 009 v6203 QHH
0AM300062R 007 v6202 QHK
0AM300062R 009 v6203 QHK
0AM300062S 013 v6204 QHL
0AM300062S 015 v6205 QHL
0AM300062T 025 v6205 QHM
0AM300062T 029 v6207 QHM
0AM300063D 017 v6205 QHN
0AM300063D 023 v6562 QHN
0AM300063J 011 v6204 QJF
0AM300063K 023 v6208 QJG
0AM300063K 025 v6209 QJG
0AM300063K 027 v6210 QJG
0AM300063L 015 v6204 QJH
0AM300063L 017 v6205 QJH
0AM300063L 000 v6207 QJH
0AM300063L 021 v6208 QJH
0AM300063M 009 v6203 QJJ
0AM300063P 015 v6204 QJM
0AM300063P 017 v6205 QJM
0AM300063Q 017 v6205 QJN
0AM300063Q 019 v6206 QJN
0AM300063Q 021 v6207 QJN
0AM300063S 015 v6202 QPH
0AM300063S 031 v6211 QPH
0AM300063S 033 v6212 QPH
0AM300063T 001 v5201 QQT
0AM300063T 003 v5202 QQT
0AM300063T 005 v5203 QQT
0AM300063T 007 v5204 QQT
0AM300063T 009 v5205 QQT
0AM300063T 011 v5206 QQT
0AM300063T 013 v5207 QQT
0AM300063T 015 v5208 QQT
0AM300063T 029 v6215 QQT
0AM300063T 031 v6216 QQT
0AM300063T 033 v6560 QQT
0AM300063T 035 v6561 QQT
0AM300064 001 v5201 QQU
0AM300064 003 v5202 QQU
0AM300064A 001 v5201 QQV
0AM300064A 003 v5202 QQV
0AM300064A 005 v5203 QQV
0AM300064B 001 v5201 PVX,QQW
0AM300064C 001 v5201 QQX
0AM300064C 003 v5202 QQX
0AM300064D 001 v5201 QQY
0AM300064D 005 v5203 QQY
0AM300064E 001 v5201 QQZ
0AM300064F 001 v5201 QRA
0AM300064G 001 v5201 QRB
0AM300064G 003 v5202 QRB
0AM300064G 005 v5203 QRB
0AM300064G 007 v5204 QRB
0AM300064G 009 v5205 QRB
0AM300064H 001 v5201 QRC
0AM300064J 001 v5201 QRD
0AM300064J 003 v5202 QRD
0AM300064K 001 v5201 QRE
0AM300064K 003 v5202 QRE
0AM300064L 001 v5201 QRF
0AM300065E 035 v6561 RCQ
0AM300065E 037 v6562 RCQ
0AM300065E 039 v6563 RCQ
0AM300065E 041 v6564 RCQ
0AM300065E 043 v6565 RCQ
0AM300065E 045 v6566 RCQ
0AM300065E 047 v6567 RCQ
0AM300065E 049 v6568 RCQ
0AM300065F 007 v6560 RCR
0AM300065G 013 v6501 RCS
0AM300065G 020 v6560 RCS
0AM300065G 022 v6561 RCS
0AM300065G 024 v6562 RCS
0AM300065G 026 v6563 RCS
0AM300065H 009 v6560 RCT
0AM300065K 033 v6561 RCV
0AM300065K 037 v6563 RCV
0AM300065K 041 v6565 RCV
0AM300065K 043 v6566 RCV
0AM300065K 045 v6567 RCV
0AM300065L 013 v6501 RCW
0AM300065L 019 v6560 RCW
0AM300065M 007 v6560 RCX
0AM300065N 007 v6502 RCY
0AM300065N 011 v6561 RCY
0AM300065P 023 v6560 RCZ
0AM300065P 025 v6561 RCZ
0AM300065P 027 v6562 RCZ
0AM300065P 029 v6563 RCZ
0AM300065Q 047 v6501 RDM
0AM300065Q 049 v6502 RDM
0AM300065Q 067 v6560 RDM
0AM300065Q 069 v6561 RDM
0AM300065Q 071 v6562 RDM
0AM300065Q 073 v6563 RDM
0AM300065Q 075 v6564 RDM
0AM300065Q 077 v6565 RDM
0AM300065Q 079 v6566 RDM
0AM300065Q 083 v6568 RDM
0AM300065Q 085 v6569 RDM
0AM300066 021 v6561 REN
0AM300066D 015 v6631 RFG
0AM300066K 005 v6561 RPU
0AM300066L 005 v6561 RPT

 

De exemplu cu VAG eu am:

Address 02: Auto Trans
Control Module Part Number: 0AM 300 049 B
  Component and/or Version: GSG DSG AG7     402 9030
           Software Coding: 0000020
            Work Shop Code: WSC 26116
                      VCID: 30657B35A0C6FE9891C

Din lista rezulta ca am penultimul soft instalat. Ultimul fiind 9059

0AM300049B 00K v9030 MGV
0AM300049B 00H v9059 MGV

 

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • lupo_bv a închis acest topic
  • voinea pinned this topic
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!