Jump to content

Pliere oglinzi


Tzimitzie
 Share

Postare recomandată

  • 1 year later...
catalin_ogioiu

Salut,

 

Am tot căutat pe forum, dar nu găsesc nimic în legătură cu următoarea problemă:

 

Oglinzile laterale de pe Golf 5 au un material textil (un fel de bandă adezivă din pâslă) care opune rezistenţă la plierea şi readucerea oglinzii în poziţia iniţială. Zilele trecute, am observat ca mi se dezlipise o mare parte din materialul ăsta de pe suportul oglinzii laterale din partea şoferului. Cu mult spor şi în ideea că se găseşte de schimbat, am rupt bucata care se dezlipise. Problema e că acum nu găsesc nicăieri nici pâsla de protecţie, nici măcar suportul pentru oglindă separat (pe unde am întrebat, vine cu tot cu oglindă).

 

Aveţi idee cum pot să rezolv problema fără să schimb oglinda cu totul?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 2 years later...
On 24.01.2013 at 14:35, Al Bundy a scris:

MAi bine pui calc de usi de Octavia, ca alea stiu sa plieze din telecomanda.

Imi poti zice mie codurile calculatoarelor din usi care suporta plierea din telecomanda? 

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

In anumite situatii plierea oglinzilor e mai daunatoare, multi isi iau ca reper oglinda ta, odata cu plierea reduci distanta fata de portiera...cred ca mai degraba o oglinda stearsa decat o portiera infundata.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 1 month later...

A mai gasit cineva raspuns la intrebarea ce oglinzi de mai potrivesc la Golf V? Nu ma refer la BMW sau Mercedes, ci la Passat B6/7, Passat CC, Scirocco, Touran. Oglinda in sine ar trebui sa fie la fel, doar bratul si partea de prindere poate sa difere. Din ce am vazut capacele de pe Passat CC (prima generatie) difera de restul ca forma dar se potrivesc. Nu stiu sigur daca e asa, dar din poze asta reiese. 

Golf Plus sigur are altfel prinderile si Golf 6 are in alata parte suruburile. Eventual daca bratul nu se potriveste, e poate monta corpul oglinzii pe alt brat. 

 

In poza sunt capacele de pe Passat CC.

s-l1600 (1).jpg

s-l1600 (2).jpg

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Deocamdata imi raspund singur. Capacul de la Passat CC se potriveste dar in doua locuri nu vin chiar perfect. Pe marginea exterioara pare a fi mai putin lat capacul, desi la Passat vine la fel. La brat se vede mai bine diferenta pentru ca bratul de Passat are forma putin diferita.  Pe cine nu deranjeaza micile diferente poate sa si le monteze. Codurile sunt 3C0 857 538 A GRU si 3C0 857 537 A GRU pentru capacele de Passat CC cu grund.

spieglein9nax5[1].jpg

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 6 months later...

Salut,

Am si eu o problema cu plierea oglinzii de la sofer la golf 5 si anume :

din cauza unui fraier care considera ca locul la liber din fata blocului e locul lui doar pentru ca parcheaza de nu stiu cat timp acolo m-am trezit cu oglinda de la sofer data peste cap.

cand am incercat sa o dau la loc am observat sa se misca foarte usor si in fata si in spate si nu ma voi putea baza pe ea daca merg pe autostrada spre ex.

Am incercat sa caut sa o inlocuiesc dar nu am prea avut succes pana acum pentru ca este cu rabatare manuala dar are iluminare in pamant si nu sunt asa raspandite.

Daca aveti idee unde as putea sa gasesc da-ti-mi de veste.

Vreau sa va intreb daca aveti idee daca se poate inlocui mecanismul de pliere (articulatia de la oglinda) cu unul de la alta oglinda normala , si daca da va rog sa imi dati si o schema ceva

Multumesc,

Adi

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!