Jump to content

scut motor metalic A6 C6


zuxy
 Share

Postare recomandată

Salutare,

Pentru un A6 Avant din 2009, stie cineva daca exista vreun scut mai sanatos pentru motor si cutie care sa acopere in intregime compartimentul motor, la fel ca si cel de plastic original?

Allroad-ul are tot scut de plastic?

Eu am incercat sa pun unul metalic din cele care se gasesc pe piata, dar ramane pe laterale descoperit, exact locul unde e intercooler-ul, si am renuntat, am ramas la varianta de scut plastic.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Aceeasi problema am avut-o si eu. Daca poti sa recuperezi lateralele de la vechiul scut de plastic si sa gasesti un mod de prindere, ar fi excelent.

Exista si variante de scut metalic care acopera si lateralele (tot aftermarket - pentru ca "pe original" nu s-a fabricat decat din plastic). Cel mai bine ar fi sa mergi la service-urile care au mai montat, si sa comanzi direct acolo. Daca vei comanda in magazinele obisnuite, vei avea surpriza sa constati ca vei primi tot unul fara laterale.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

http://scutmotor.ro/...at/items/2?id=2

Așa ceva cauti?

Zice ca sunt pentru motor si cutie sau doar pentru motor

asa ceva am comandat ( imaginea Audi A6 III-IV) l-am dat jos pe cel de plastic si l-am pus pe cel de metal, dar cand am vazut cat spatiu ramane neacoperit (si intercooler-ul printre altele) am renuntat, am montat inapoi scutul de plastic care acopera si latelalele.

sa tai lateralele de la scutul de plastic si sa ma apuc sa le prinde de cel de metal...mi se par cam aiurea, plus ca nimeni nu garanteaza ca nu va incepe sa bata, troncane, etc.

daca stiti un service sau un magazin de unde se poate comanda, va multumesc in avans.

Modificat de zuxy
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!