Jump to content

strungarie auto


SOLAR
 Share

Postare recomandată

Vreau sa fac reclama unui service pentru strungarie auto.
Strungarie Auto Baneasa este ce trebuie sa cautati pe google si o sa va dea adresa exacta.
Aveam o chiulasa de golf 4 la care vroiam sa schimb ghidurile de supape dar omul de acolo a zis ca nu este nevoie si deci teoretic au pierdut cam 3 milioane cand ii putea lua fara jena. In consecinta am zis sa le fac reclama pentru ca oamenii chiar merita. Au fost cei mai meritati bani pentru curatarea unei chiulase.
Oricine are nevoie de reparatii la chiulasa si la motor eu ii recomand cu caldura.

Multumesc domnule Stanila!

Modificat de Bwwlan
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Mai sunt si altii in Bucuresti meseriasi si cu bun simt...

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

adica manopera de schimbat ghiduri de supapa e 300 lei? cu ghidurile clientului banuiesc.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Imi ceruse 180 de lei pe manopera, schimbat ghiduri supape si parca si rectificare ghiduri. Daca mai adaugam si piesele probabil era un 300 de lei. In final am platit doar 100 de lei curatarea chiulasei. La cat era de mizerabila isi merita banii.

Poate sunt si alti meseriasi doar ca pastia i-am gasit eu.

Modificat de SOLAR
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

eu am spalat chiulasa bec la o spalatorie auto,cu substanta si jet, cu 5 lei :bom:

Modificat de stealth
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Trebuiau scoase supapele si nu aveam presa...am confectionat una dar ma chinuiam sa le pun la loc sigurantele. Dau unui om 1 milion daca mai si testeaza jocurile si imi diagnosticheaza chiulasa daca nu am micrometru.

Spalatoria ta avea asa ceva?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

A, eu am zis doar de " In final am platit doar 100 de lei curatarea chiulasei" . Mi se pare cam mult. Acuma, tu stii ce ai facut pe acolo.

Verificarea jocului tijelor de supapa in ghid se face... manual in 10 secunde ,adica misti cu mina supapa in ghid sa vezi daca flencane. Daca are putin joc asa,orice mecanic ti-o lasa cum e, nu se complica. Schimbarea ghidurilor implica procedura de etanseizare a supapei in scaunul ei, care se face cu o pasta abraziva in timp ce supapa e invirtita cu o bormasina,deci e mmunca, poti munci si 1 ora pina etansezi o supapa. la 8 bucati.. e o zi de munca, nu merita sa faci doar aia pt...100 lei. In afara de asta, ghidurile noi pot fi prea strimte si nu intra prin ele nici macar supale uzate si atunci trebuie alezate... se baga un alezeor prin ele montate. Asta se face pe o freza. alezorul ia cate 0,01mm. trebuie un set de alezoare... e bataie de cap. Nu ma mir ca ti-a lasat-o asa..

A, stai tu ai 16 Valve.. :) deci 2 zile de munca.

Sa verifice planeitatea chiulasei... stii cum se face? Cu o rigla metalica dreapta asezata pe cant.nu ai nevoie de niciun micrometru.

Modificat de stealth
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Mda...cred ca discutia asta poate sa continuie in alta parte. Curatare insemna curatare. Trebuie scoase supapele si curatata si chiulasa si picioarele la supape. Masurarea jocului supapelor in ghid se face cu un micrometru...sau poate tu poti sa masori sutimi cu ochiul si cu mana.

Planeitate nici nu am cerut.

Eu am remarcat bun simtul meseriasului si nu neaparat complexitatea lucrarii. Chiulasa este luata in tipla curatata si gata de montaj.

Eu am fost multumit si cum nu am gasit pe acest forum nimic despre ei am zis sa-i laud un pic.

Daca o sa pun chiulasa si voi avea iar depuneri de ulei o sa se intoarca roata.

Rabdare.

Modificat de SOLAR
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pari a te fi suparat pe mine.Nu ai de ce ! Eu am vrut sa spun in ce costa exact "overhaulingul" unei chiulase. Deci am retinut asa, ti-a scos supapele, le-a curatat de calamine pe talere , a masurat cu micrometrul jocul supapelor in ghid (asta e total discutabila) si le-a montat la loc considerind ca e totul ok. Treaba asta pt 100 de lei. Da e un pret ok ! Rau am ajuns daca slavim ceva normal .

tu acum te astepti sa nu iti mai de ulei pe chiulasa... pai asta nu are absolut nicio legatura cu ce a facut omul ala. iti trebuie doar garnitura de capac si semeringuri la axa camelor probabil.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

:)

De ce crezi tu ca se supara cineva pe tine doar ca schimbi directia unui topic. Am pus reclama asta pentru firma mentionata si nici macar nu e mentionata direct. In Constanta am cautat un service de strungarie auto 2 saptamani. Daca tu poti sa faci toate lucrurile astea fara bani bravo tie dar nu vad folosul interventiilor tale pe acest topic.

Motorul il cunosti doar ca userul cu care il vorbesti se numeste altfel acuma...

Fa un efort de memorie.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Nu, eu nu schimb nicio directie, aminteste-ti de liberul arbitru.

Modificat de stealth
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!