Jump to content

Bord - martori aprinsi


Florin AMARIUCAI
 Share

Postare recomandată

eu am montate acuma pneuri de iarna pe ea, mi-am si setat functia de "winter tires" pe 170, oricum eu nu prea depasesc viteza asta si cauciucurile au indice de viteza de 210 (H), eu stiam ca daca depasesti viteza recomandata de producator la pneurile de iarna se rod foarte repede, pt asta e aceasta functie "winter tires", si da, emite un semnal sonor insotit de mesajul "winter tires" aparut pe computerul de bord.

chiar ieri mi-am facut o scanare, e si prima facuta si nu ma prea pricep, am avut calificativul "ok" peste tot :beerchug: , nu stiam ca se poate verifica ce sistem foloseste masina pt aceasta optiune de detector presiune pneuri.

cred ca il am totusi pe cel bazat pe senzorii ABS.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 1 month later...

Deci : Reconectarea bateriei la passat b6 se face doar dupa ocel putin o ora de la deconectarea ei!

Bineinteles, unii pot sa creada asta, altii nu, eu va spun doar ca aceasta recomandare am gasit-o intr-un buletin tehnic ptr. B6 (buletin tehnic de inlocuire a modului de confort J393 ) sub forma urmatoare (extras):

"Replacement of components prior to battery disconnection may lead to loss of "15 Power". If this occurs, it may be necessary to disconnect battery for one hour to restore "15 Power"

In mod normal, dupa reconectarea bateriei, raman aprinsi martorii ESP si cel de servodirectie.. (vaolanul galben). E ceva normal. Stingerea lor are loc dupa parcurgerea a cca 100-200 m la viteza mica...

Dealtfel scrie si in manualul de utilizare faza asta..de ce nu cititi?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 4 months later...

Am o problema si poate ma ajutati cu un sfat. Atasez imaginea martorului de bord aprins, este acel martor galben cu semnul exclamanrii aflat in interiorul unui mic bec, de pe cadradul dreapta.

Totul functioneaza bine la lumini, nu am nici un bec ars, cu exceptia faptului ca atunci cand activez faza lunga, aceasta sta cam 5 secunde si apoi trece automat pe faza scurta, desi in bord normal imi arata lumina albastra de faza lunga.

Am sunat la service si mi-au facut o programare, au zis ca trebuie sa dea jos bara. Poate a mai avut cineva problema si stie exact ce e de facut, ca sa nu imi demonteze aia masina.

post-12120-1243576634_thumb.jpg

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Salut!

Vezi ca ala e martorul de bec ars

In momentul cand pui contactul nu iti apare si pe display un mesaj, ceva de genu ca un bec de pe partea stanga sau dreapta nu functioneaza corect?

Ca sa verifici: aprinzi toate luminile si vezi care bec este ars

PS nu cred ca e nevoie sa dai bara jos

Incearca si vezi daca gasesti ceva

Numai bine

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

mi s-a aprins si mie de mai multe ori becul ala martor. o data cand dadeam la cheie de nebun (mi se dusese un injector). si o data cand am mers pe un drum destul de off road :blah:. cand am inchis motorul si l-am repornit nu s-a mai aprins. martorul ala poate insemna si un defect la un motoras daca ai functia de adaptive cu cornering. sa verifici daca nu cumva ai ars vreun bec la numar (ca alea-s mai putin vizibile). BAFTA

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

PitiCruiser

posibil ca o mufa din farul (bixenon) sa nu faca contact bine (sarit de la locul ei) dau bara jos ca sa ajunga la far asa am patit eu pe la 15000km iar de atunci nu a mai facut (revenit pe faza scurta cand am faza lunga activata) plus up soft si e ok totul pe garantie

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Multumesc tuturor pentru raspunsuri.

Kelo2001, da, am xenon adaptiv. Din ce am vazut, nu este nici un bec ars, nici pe cornering, nici la numar, etc. Pur si simplu bag faza lunga si trece singur pe faza scurta in 5 secunde, am acelbec aprins, iar in rest nimic.

PitiCruiser, pot aparea alte probleme daca imi dau bara jos (de ex. sensori care sa nu mai functioneze la air-bag etc). Daca este un contact, trebuie sa dea bara jos? Oricum masina o am inca in garantie.

Ceaunic, nu - nu am nici un alt mesaj de defectpe bord, in afara de acel bec aprins.

Mapoate ajuta cineva de aici cu un vag-com, poate face bine asa ceva in acest caz?

Later edit: Chiar dupa ce am scris mesajul de mai sus, m-am dus in parcare pana la masina si am inchis si deschis motorul si fazele. La un moment dat am observat ca acel martor nu mai era, iar faza lunga statea stabila. Am scapat de problema, insa asa cum ati scris mai sus este un contact imperfect. Ar trebui sa merg totusi la service sa il repare ca sa nu mai apara problema?

Modificat de geovadim
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Salut...O problema asemanatoare am avut si eu acum 1 an... cam la 20.000 km ...aparea martor " bec ars" desi toate se aprindeau inclusiv proiectoare, stopuri. Acestia au zis prima data la fel ca la tine ca trebuie sa demonteze bara sa vada exact care-i treaba. Intr-un final..au descoperit ca la stopu(de ceata) numai facea bine contact acolo firu si pentru orice eventualitate au schimbat si becu. Problema asa s-a rezolvat la cardinal motors CTA !

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

PitiCruiser

sal

nu prea ai senzori care sa fie pusi direct pe bara (impropriu zis bara ce se da jos este spoilerul de plastic) ar fi cateva lucruri de avut in vedere:

- prima data se face o scanare cu vag-com pentru a se stabili clar despre ce eroare este vorba, se vede unde este eroarea;

- in timpul demontarii spoilerului trebuie avut o minima grija la diuzele de spalator faruri au alimentarile cam subtiri se pot rupe daca se tensioneaza cam tare dar si la montat (se plangeau cativa colegi prin alte topic-uri despre cum nu le mai merge un spalator far sau chiar ambele);

- la suruburile laterale care prind spoilerul de aripi sant doua pe fiecare parte si sant din plastic se poate strica filetul si la desurubare dar mai ales la strangere

- trebuie dat jos aparatorile de noroi din aripile interioare.

Succes eu am 50.000 km si nu a mai aparut eroarea de contact imperfect. Drumurile patriei noastre!!!!!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Am si eu o problema asemanatoare...uneori cand merg cu faza lunga si vreau sa schimb pe scurta se intampla ceva bizar...numai farul din stanga revine pe faza scurta, cel de pe dreapta ramane pe faza lunga. Daca dau 2-3 flash-uri isi revine si cel din dreapta pe faza scurta. Nu se aprinde nici un bec in bord, si din cate am observat se manifesta doar atunci cand afara e frig...iarna mai ales sau atunci cand ziua a fost foarte cald si noaptea scade temepratura foarte mult.

O eventuala explicatie la care m-am gandit a fost cea ca atunci cand completez cu lichid de parbriz uneori mai scapa si pe farul din dreapta si lichidul poate ajunge pe la vreun contact...ingheata...

Mie acel martor mi-sa aprins de doua ori pana acum...impreuna cu niste mesaje mai mult decat concludente...atunci cand mi-sa ars becul de xenon de pe dreapta si atunci cand s-a ars becul de pozitie...tot de pe dreapta...pe computerul de bord iti spune exact ce bec s-a ars si pe ce parte se afla...la xenon "Front right dipped beem defective"

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 2 months later...

Salutare tuturor. Eu am un passat b6 2006 si de ceva vreme imi apare acelasi martor ,iar pe comp. de bord imi zice AFS INOPERATIVE. Culmea e ca ba apare ba imi dispare. Masina are sistemul BI-Xenon adaptiv. Poate cineva sa imi dea un sfat ?? Va multumesc

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Da...fa-i o diagnoza pentru a depista cauza :( .

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

AFS din cate stiu se refera la sistemul de iluminare dinamica in curba. S-ar putea sa ai defect la cest sistem.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 4 months later...

ma bag si eu aici ca sunt prea mic pentru a putea crea un topic prin alte parti.

am patit-o si eu zilele trecute. la cateva minute dupa ce am plecat de la spalatorie mi s-a aprins un martor de la farurile adaptive. In manual ii spune lumini virare, sau ceva de genul asta. am crezut initial ca se refera la cornering dar se pare ca e vorba de o problema cu luminile adaptive. a stat aprins un minut dupa care s-a stins. chestia e ca farurile functioneaza perfect, din cate imi dau seama, si iau curba inaintea mea ca si pana acum.

manualul spune ca atunci cand se aprinde martorul acesta sta aprins un minut, se stinge iar farurile coboara pe o pozitie joasa si trebuie sa mergi in, bineinteles, service. atat. nu mai dau nici un detaliu.

acuma nu stiu ce sa zic ca mie imi merg, pe de o parte, dar in privinta martorului s-a comportat exact cum zice la carte. sa ma fac ca nu s-a intamplat nimic sau sa incep sa o caut de bube?

merci!

Modificat de papetz
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • Administrator

Eventual sa faci o scanare pentru vreo eroare stocata.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 2 years later...

Fratele meu detine un passat b6, 2006, 1.9 tdi, motor bkc 77 kw. Recent s-a umplut bordul de erori in sensul ca imi palpaie ledul de bujii, ledul de frana de mana sta aprins, cel de motor, becul de abs, becul de airbag, si nu mai merge polotul automat si nici frana de mana. Am fost la o reprezentanta in bg, si mi-au spus ca e pompa de abs. Erorile uneori mai dispar, alteori reapar toate, insa acum de ceva vreme nu au mai disparut deloc. Masina merge normal nu are alte probleme. Bateria masinii este noua. As dori sa stiu daca ma puteti ajuta cu o parere...O sa atasez aici rezultatul diagnozei.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Frana de mana aprinsa...verifica lichidul de frana..e dupa furtuna de la filtru de aer..spre turbo ;) ledul de bujii poate fi un releu ceva..pe tester ce erori arata ?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

pana nu postezi scanarea, povestim......

lampile de frana, se aprind pe spate ?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Scanarea masinii cu wag com...

Iar in bord am 3 erori acolo la verificare la computer 1/3 - engine fault workshop, 2/3 - airbag fault , 3/3 - parking brake fault.

Acum vad ca frana de mana imi merge totusi, dar mi s-a intamplat cand nu a mers uneori cand mi s-a aprins si semnul exclamarii in bord cand am tinut masina pornita pe loc si nu a mai mers frana de mana atunci.

Nici pilotul automat nu merge , imi arata pe computer ceasul acela cu un semn al exclamarii.

DIntre toate erorile din bord dupa ce o pornesc se stinge cea de baterie si cea de motor. Bujiile si abs palpaie incontinuu, iar cele din ceasul dreapta raman aprinse toate.

Poate va dati seama voi ce este. La bulgari la reprezentanta diagnosticul a fost MODULUL de abs. 3300 RON NOUA, SAU 800 RON SH .

Friday,10,August,2012,18:36:52:13314

VCDS Version: Release 908.0

Data version: 20090911

--------------------------------------------------------------------------------

--------------------------------------------------------------------------------

Chassis Type: 3C0

Scan: 01 03 08 09 15 16 17 19 25 37 42 44 46 52 53 56 62 72 76 7D

VIN: WVWZZZ3CZ6P152877 Mileage: 135280km/84059miles

00-Steering Angle Sensor -- Status: OK 0000

01-Engine -- Status: Malfunction 0010

03-ABS Brakes -- Status: Malfunction 0010

08-Auto HVAC -- Status: OK 0000

09-Cent. Elect. -- Status: Malfunction 0010

15-Airbags -- Status: Malfunction 0010

16-Steering wheel -- Status: OK 0000

17-Instruments -- Status: OK 0000

19-CAN Gateway -- Status: OK 0000

25-Immobilizer -- Status: Malfunction 0010

37-Navigation -- Status: OK 0000

42-Door Elect, Driver -- Status: OK 0000

44-Steering Assist -- Status: OK 0000

46-Central Conv. -- Status: OK 0000

52-Door Elect, Pass. -- Status: Malfunction 0010

53-Parking Brake -- Status: Malfunction 0010

56-Radio -- Status: OK 0000

62-Door, Rear Left -- Status: OK 0000

72-Door, Rear Right -- Status: OK 0000

76-Park Assist -- Status: Malfunction 0010

7D-Aux. Heat -- Status: OK 0000

-------------------------------------------------------------------------------

Address 01: Engine Labels: 03G-906-016-BKC.lbl

Part No SW: 03G 906 021 DP HW: 028 101 274 2

Component: R4 1,9L EDC G000SG 7870

Revision: --H01--- Serial number: VWZCZ000000000

Coding: 0000071

Shop #: WSC 66565 257 00032

4 Faults Found:

005715 - Please check DTC Memory of ABS Controller

P1653 - 000 - - - MIL ON

Freeze Frame:

Fault Status: 11100000

Fault Priority: 0

Fault Frequency: 11

Mileage: 130975 km

Time Indication: 0

Date: 2012.04.23

Time: 10:58:56

Freeze Frame:

RPM: 798 /min

Speed: 0.0 km/h

Load: 0.0 %

Voltage: 14.14 V

Bin. Bits: 11101010

Torque: 148.8 Nm

Bin. Bits: 0 01 0

005659 - Glowplug for Cylinder 2 (Q11): Open Circuit

P161B - 000 - -

Freeze Frame:

Fault Status: 01110000

Fault Priority: 0

Fault Frequency: 1

Mileage: 131013 km

Time Indication: 0

Date: 2012.04.25

Time: 14:07:14

Freeze Frame:

RPM: 0 /min

Speed: 0.0 km/h

Load: 0.0 %

Voltage: 12.24 V

Bin. Bits: 00001011

Temperature: 13.5°C

Bin. Bits: 00110000

005660 - Glowplug for Cylinder 3 (Q12): Open Circuit

P161C - 000 - -

Freeze Frame:

Fault Status: 01110000

Fault Priority: 0

Fault Frequency: 1

Mileage: 131013 km

Time Indication: 0

Date: 2012.04.25

Time: 14:07:14

Freeze Frame:

RPM: 0 /min

Speed: 0.0 km/h

Load: 0.0 %

Voltage: 12.24 V

Bin. Bits: 00001011

Temperature: 13.5°C

Bin. Bits: 00110000

005661 - Glowplug for Cylinder 4 (Q13): Open Circuit

P161D - 000 - -

Freeze Frame:

Fault Status: 01110000

Fault Priority: 0

Fault Frequency: 1

Mileage: 131013 km

Time Indication: 0

Date: 2012.04.25

Time: 14:07:14

Freeze Frame:

RPM: 0 /min

Speed: 0.0 km/h

Load: 0.0 %

Voltage: 12.24 V

Bin. Bits: 00001011

Temperature: 13.5°C

Bin. Bits: 00110000

Readiness: 0 0 0 0 0

-------------------------------------------------------------------------------

Address 03: ABS Brakes Labels: 3C0-614-095-C2.lbl

Part No SW: 3C0 614 095 Q HW: 3C0 614 095 Q

Component: ESP 440 C2 H015 0003

Revision: H015 Serial number: 0658556230

Coding: 0013569

Shop #: WSC 00028 028 00001

4 Faults Found:

00810 - Sensor 1/2 for Brake Pressure

008 - Implausible Signal

Freeze Frame:

Fault Status: 01101000

Fault Priority: 3

Fault Frequency: 254

Reset counter: 50

Mileage: 133319 km

Time Indication: 0

Date: 2012.06.21

Time: 16:53:50

00287 - ABS Wheel Speed Sensor; Rear Right (G44)

012 - Electrical Fault in Circuit - Intermittent

Freeze Frame:

Fault Status: 00101100

Fault Priority: 1

Fault Frequency: 47

Reset counter: 174

Mileage: 133319 km

Time Indication: 0

Date: 2012.06.21

Time: 16:56:45

00290 - ABS Wheel Speed Sensor; Rear Left (G46)

012 - Electrical Fault in Circuit - Intermittent

Freeze Frame:

Fault Status: 00101100

Fault Priority: 1

Fault Frequency: 1

Reset counter: 173

Time Indication: 0

00283 - ABS Wheel Speed Sensor; Front Left (G47)

012 - Electrical Fault in Circuit - Intermittent

Freeze Frame:

Fault Status: 00101100

Fault Priority: 1

Fault Frequency: 4

Reset counter: 137

Mileage: 133792 km

Time Indication: 0

Date: 2012.07.02

Time: 13:20:36

-------------------------------------------------------------------------------

Address 08: Auto HVAC Labels: 3C0-907-044.lbl

Part No SW: 3C0 907 044 AA HW: 3C0 907 044 AA

Component: ClimatronicPQ46 050 0404

Revision: 00050005 Serial number: 00000000000000

Shop #: WSC 00000 000 00000

No fault code found.

-------------------------------------------------------------------------------

Address 09: Cent. Elect. Labels: 3C0-937-049-23-H.lbl

Part No SW: 3C0 937 049 J HW: 3C0 937 049 J

Component: Bordnetz-SG H37 1301

Revision: 00H37000 Serial number: 00000003773658

Coding: E1800F0700041A00000A00000F00000000095D435C0000

Shop #: WSC 00028 028 00001

Part No: 3C1 955 419

Component: Wischer VW461 001 0101

Coding: 00063445

Shop #: WSC 00028

Part No: 1K0 955 559 T

Component: RegenLichtSens 011 1110

Coding: 00208933

Shop #: WSC 00028

1 Fault Found:

00979 - Lamp for Low Beam; Right (M31)

010 - Open or Short to Plus - Intermittent

Freeze Frame:

Fault Status: 00101010

Fault Priority: 1

Fault Frequency: 16

Reset counter: 174

Mileage: 133133 km

Time Indication: 0

Date: 2012.06.17

Time: 00:14:00

Freeze Frame:

ON

Voltage: 14.00 V

ON

ON

OFF

OFF

OFF

-------------------------------------------------------------------------------

Address 15: Airbags Labels: 3C0-909-605.lbl

Part No SW: 3C0 909 605 J HW: 3C0 909 605 J

Component: 04 AIRBAG VW8 029 2521

Revision: 09029000 Serial number: 003A2PRXMS4P

Coding: 0012340

Shop #: WSC 00028 028 00001

1 Fault Found:

01218 - Side Airbag Igniter; Passenger Side (N200)

001 - Upper Limit Exceeded - Intermittent - MIL ON

-------------------------------------------------------------------------------

Address 16: Steering wheel Labels: 3C0-953-549-SW20.lbl

Part No SW: 3C0 953 549 E HW: 3C0 953 549 E

Component: J0527 0015

Revision: 00005000 Serial number: 3C5953507P

Coding: 0000111

Shop #: WSC 00028 028 00001

Part No: XXXXXXXXXXX

Component: E0221 007 0050

No fault code found.

-------------------------------------------------------------------------------

Address 17: Instruments Labels: 3C0-920-xxx-17.lbl

Part No SW: 3C0 920 870 Q HW: 3C0 920 870 Q

Component: KOMBIINSTRUMENT VD1 4240

Revision: X0033000 Serial number: 00000000000000

Coding: 0007105

Shop #: WSC 01580 995 91997

No fault code found.

-------------------------------------------------------------------------------

Address 19: CAN Gateway Labels: 3C0-907-530.lbl

Part No SW: 3C0 907 530 C HW: 3C0 907 951 A

Component: Gateway 007 0040

Revision: 00007000 Serial number: 0700C05C14080D

Coding: 3DFD3C44C21002

Shop #: WSC 00028 028 00001

No fault code found.

-------------------------------------------------------------------------------

Address 25: Immobilizer Labels: 3C0-959-433-25.lbl

Part No SW: 3C0 959 433 K HW: 3C0 959 433 K

Component: IMMO 038 0367

Revision: 00038000 Serial number: VWZCZ000000000

Shop #: WSC 131071 1023 2097151

Part No: 3C0 905 861 D

Component: ELV 024 0370

3C0905861D ELV 024 0370

2 Faults Found:

02823 - Requirements for Locking the Steering Column Lock not met

000 - - - Intermittent

Freeze Frame:

Fault Status: 00110000

Fault Priority: 7

Fault Frequency: 2

Reset counter: 172

Mileage: 135027 km

Time Indication: 0

Date: 2012.08.02

Time: 01:41:26

02827 - Wake-Up request via ESP

008 - Implausible Signal - Intermittent

Freeze Frame:

Fault Status: 00101000

Fault Priority: 2

Fault Frequency: 1

Reset counter: 164

Mileage: 135027 km

Time Indication: 0

Date: 2012.08.02

Time: 01:41:26

-------------------------------------------------------------------------------

Address 37: Navigation Labels: 1K0-919-887-MFD2.lbl

Part No: 1K0 919 887 F

Component: Navigation 0024

Coding: 0000101

Shop #: WSC 00028 028 00001

No fault code found.

-------------------------------------------------------------------------------

Address 42: Door Elect, Driver Labels: 1K0-959-701-MIN2.lbl

Part No: 1K0 959 701 K

Component: Tuer-SG 024 2365

Coding: 0000181

Shop #: WSC 00028 028 00001

No fault code found.

-------------------------------------------------------------------------------

Address 44: Steering Assist Labels: 1Kx-909-14x.lbl

Part No: 1K1 909 144 K

Component: EPS_ZFLS Kl.5 D06 1701

Shop #: WSC 00000 000 00000

No fault code found.

-------------------------------------------------------------------------------

Address 46: Central Conv. Labels: 3C0-959-433-46.lbl

Part No SW: 3C0 959 433 K HW: 3C0 959 433 K

Component: KSG PQ46 ELV 038 0455

Revision: 00038000 Serial number: VWZCZ000000000

Coding: 18910A0801860E763804941570084F0B603C00

Shop #: WSC 04750 995 63118

Component: Sounder n.mounted

Component: NGS n.mounted

Component: IRUE n.mounted

No fault code found.

-------------------------------------------------------------------------------

Address 52: Door Elect, Pass. Labels: 1K0-959-702-MIN2.lbl

Part No: 1K0 959 702 K

Component: Tuer-SG 024 2365

Coding: 0000180

Shop #: WSC 00028 028 00001

1 Fault Found:

00110 - Right Mirror Turn Signal Lamp (L132)

012 - Electrical Fault in Circuit - Intermittent

-------------------------------------------------------------------------------

Address 53: Parking Brake Labels: 3C0-907-801-53.lbl

Part No SW: 3C0 907 801 B HW: 3C0 907 801 B

Component: EPB VC8HC001 013 0001

Revision: 013

Coding: 0000012

Shop #: WSC 131071 1023 2097151

1 Fault Found:

01316 - ABS Control Module

013 - Check DTC Memory - MIL ON

Freeze Frame:

Fault Status: 11101101

Fault Priority: 3

Fault Frequency: 190

Reset counter: 136

Mileage: 135128 km

Time Indication: 0

Date: 2012.08.05

Time: 19:32:08

Freeze Frame:

Voltage: 14.08 V

Count: 236

-------------------------------------------------------------------------------

Address 56: Radio Labels: 1K0-035-095.lbl

Part No: 1K0 035 095 E

Component: Radio 0024

Coding: 0040402

Shop #: WSC 00028 028 00001

No fault code found.

-------------------------------------------------------------------------------

Address 62: Door, Rear Left Labels: 1K0-959-703-GEN2.lbl

Part No: 1K0 959 703 F

Component: Tuer-SG 021 2432

Coding: 0000144

Shop #: WSC 00028 028 00001

No fault code found.

-------------------------------------------------------------------------------

Address 72: Door, Rear Right Labels: 1K0-959-704-GEN2.lbl

Part No: 1K0 959 704 F

Component: Tuer-SG 021 2432

Coding: 0000144

Shop #: WSC 00028 028 00001

No fault code found.

-------------------------------------------------------------------------------

Address 76: Park Assist Labels: 3C0-919-283.lbl

Part No SW: 3C0 919 283 B HW: 3C0 919 283 B

Component: Parkhilfe 8-Kan 004 0011

Revision: 00004000 Serial number: 82930535501369

Coding: 0000014

Shop #: WSC 00028 028 00001

3 Faults Found:

01629 - Sensor for Parking-Aid; Front Left (G255)

009 - Open or Short to Ground

Freeze Frame:

Fault Status: 01101001

Fault Priority: 3

Fault Frequency: 198

Reset counter: 136

Mileage: 133323 km

Time Indication: 0

Date: 2012.06.21

Time: 18:32:01

01543 - Parking Aid Warning Chime (H15)

009 - Open or Short to Ground

Freeze Frame:

Fault Status: 01101001

Fault Priority: 3

Fault Frequency: 1

Reset counter: 200

Mileage: 130975 km

Time Indication: 0

Date: 2012.04.23

Time: 10:58:21

01629 - Sensor for Parking-Aid; Front Left (G255)

004 - No Signal/Communication - Intermittent

Freeze Frame:

Fault Status: 00100100

Fault Priority: 3

Fault Frequency: 254

Reset counter: 176

Mileage: 130975 km

Time Indication: 0

Date: 2012.04.23

Time: 11:26:35

-------------------------------------------------------------------------------

Address 7D: Aux. Heat Labels: 1K0-963-235.lbl

Part No SW: 1K0 963 235 E HW: 1K0 963 235 E

Component: PTC-Element 0404

Revision: 00800000 Serial number:

Shop #: WSC 00000 000 00000

No fault code found.

End ---------------------------------------------------------------------

post-51553-0-74438400-1344617125_thumb.j

Modificat de jonnyy_b
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

verifica sigurantele din compartimentul motor. verifica si senzorul de parcare stanga fata si buzzer-ul din portbagaj.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 6 months later...

Salut, aduc in discutie o problema la un B6, an 2009: consum de 1,1 Ah in stand-by(a secat complet bateria) si 2 martori aprinsi : volan si asr-ul.

Inca nu am apucat s-o scanez, urmeaza.

Ce poate fi?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

greu de zis, fara efectuarea de masuratori si scanare....

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Am uitat sa precizez umezeala pe partea soferului(stanga) cat si la pasager.

Am verificat incarcarea- 14,46 in gol si 14,33 cu toti consumatorii mari.

Urmeaza scanarea si desfundarea gurilor de evacuare apa de sub parbriz (multe frunze si pamant, ca atmosfera ''curata'' ca in Romanica nu se gaseste in toata Europa)

Cred ca vinovata este umezeala deoarece masina nu a suferit nici o operatie ''chirurgicala'' la instalatia electrica.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 4 weeks later...

salut,

 cum se sterge martorul aprins de la motor si daca poate sa-mi spuna cineva ce reprezinta urmatoarea analiza:

 


Address 01: Engine        Labels: 03G-906-016-BKC.lbl
   Part No SW: 03G 906 021 LR    HW: 03G 906 021 AN
   Component: R4 1,9L EDC G000SG  9248  
   Revision: --H06---    Serial number: VWZCZ000000000
   Coding: 0000071
   Shop #: WSC 00028 028 00001
   VCID: 7AFFF6DB4E1F

3 Faults Found:
005658 - Glowplug for Cylinder 1 (Q10): Open Circuit
               P161A - 000 -  -
             Freeze Frame:
                    Fault Status: 01110000
                    Fault Priority: 0
                    Fault Frequency: 1
                    Mileage: 140343 km
                    Time Indication: 0
                    Date: 2012.09.21
                    Time: 11:40:12

             Freeze Frame:
                    RPM: 0 /min
                    Speed: 0.0 km/h
                    Load: 0.0 %
                    Voltage: 12.01 V
                    Bin. Bits: 00001011
                    Temperature: 11.7°C
                    Bin. Bits: 00110000

012295 - Camshaft Position Sensor (G40): No Signal
               P3007 - 000 -  -  - Intermittent
             Freeze Frame:
                    Fault Status: 00100000
                    Fault Priority: 0
                    Fault Frequency: 7
                    Mileage: 148176 km
                    Time Indication: 0
                    Date: 2013.02.27
                    Time: 14:07:47

             Freeze Frame:
                    RPM: 1596 /min
                    Speed: 23.0 km/h
                    Load: 23.5 %
                    Voltage: 14.44 V
                    Bin. Bits: 00001000
                    Idle Stabilization: 0.0°KW
                    (no units): 48.0

000564 - Boost Pressure Regulation: Limit Exceeded (Overboost Condition)
               P0234 - 000 -  -  - Intermittent
             Freeze Frame:
                    Fault Status: 00110000
                    Fault Priority: 0
                    Fault Frequency: 3
                    Mileage: 148805 km
                    Time Indication: 0
                    Date: 2013.03.21
                    Time: 16:23:42

             Freeze Frame:
                    RPM: 2478 /min
                    Speed: 113.0 km/h
                    Load: 80.8 %
                    Voltage: 14.36 V
                    Bin. Bits: 00001000
                    Absolute Pres.: 2029.8 mbar
                    Absolute Pres.: 2539.8 mbar

Readiness: 1 1 0 0 0
 

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Ti-am raspuns dincolo.... bujia incandescenta cilindrul 1, senzorul de pozitie a axei cu came - vezi cablajul - si ti-a intrat in limp de la suprapresiune

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!