Jump to content

DIY-inchidere centralizata


covesanu
 Share

Postare recomandată

Am montat inchidere centralizata pe un vw lupo, si vreau sa va arat si voua cum se face.

Cumparati o inchidere centralizata cu telecomanda, sa nu cumparati simpla si apoi si modul cu telecomanda ca iesiti mai scump.Apoi ca sa pui actuatoarele pe usi nu este simplu.Daca nu ai mai facut nu te apuca.

1.Se demonteaza capitonajele de pe usi, si cele de sus si cele de jos.Nu se scoate manivela de la macara.

2. indepartezi protectia pentru sonorizare, sa ai acces sa prinzi cablu .

3. dai jos de pe stalpul din stanga de la sofer, plasticele de pe stalp si prag. Atentie se scoate greu si la fel se pune la loc, din cauza manetei de deschidere a capotei. Are si un surub mic in cruce.

4. cauciucul prin care trec firele dintre usa si caroserie il desfaci din ambele capete , casa poti trece firele.

5. apoi cu o sarma subtire prinzi firele si le duci prin usa pana aproape ce coltul usii de jos.Il prinzi cu soricei, sa nu ramana desprins pe acolo.

6. ai la broasca usii 2 suruburi, si un capacel de plastic.Desfaci cele 2 suruburi, si dupa ce ai scos capacelul de plastic mai ai si acolo inca un surub. Il desfaci si pe ala dar nu de tot numai pana unde merge.Apoi trebuie sa iasa iala usor. Dupa iese broasca daca dupa ce ai scos iala are un cablu mic cu un timburus care se scoate din locasul lui usoar si apoi dai iala jos de pe masina.Apoi cu iala jos, pun cateva poze sa va faceti o idee cum procedati .

La portbagaj nu incercati .Pe langa faptul ca trebuie sa duceti pana in spate 2 fire, nu o sa mearga.Numai cu cheia in interiorul ialei merge cand scoti cheia nu merge. se blocheaza ori pe deschis ori pe inchis si nu poate impinge actuatorul .

Dar oricum la portbagaj nu e nevoie sa se deschida de fiecare data cand deschizi masina.Asa ca zic eu la usi este ok, si merge foarte bine.

pun cateva poze mai jos.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!