Jump to content

fibra de sticla Cluj


emiltofan
 Share

Postare recomandată

Am nevoie de un meserias la finisat fibra de sticla. Am scos bandourile fata-spate la un Polo 9n si un tip a umplut gaurile cu fibra dar a facut o tiganie de proportii la finisaj, desi mi-a fost recomandat aici pe forum.... Stiti pe cineva din Cluj care se pricepe la asa ceva? o firma serioasa poate? Multumesc !

Modificat de Bwwlan
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

stiu un baiat care lucreaa cu asa ceva undeva dupa floresti daca vrei sunal 0729777767.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Nu ai nevoie de un meserias in fibra de sticla, orice atelier de vopsitorie te poate ajuta...fibra de sticla de finiseaza la fel ca un chit normal doar ca e mai dura si trebuie folosit smirghel cu granulatie mai grosiera gen P60-P80. Sper sa-ti fie de folos sugestia mea.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

mie imi trebuie un profesionist care sa stie de viata lui cand finiseaza. nu "orice" vopsitor cu un smirghel. am astupat cu fibra gaurile bandourilor si trebuie sa arate ca si cum nu ar fi nimic acolo. nu cum a finisat sclavul din cj de mi se vede fibra in relief fata de bara fata.....

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 1 month later...
adrianviperdodge2012

Poate sa imi spuna cineva care ar fi solutia la problema mea:?!Am incercat sa astup cele 2 aerisiri din bara(cele de pe lateral) cu spuma poliuretanica si peste am venit cu rasina+intaritor(amestecate,bineinteles) si am vazut ca spuma se topea din cauza acidilui din intaritor.Ce pot folosi sau ce pot face ,ca atunci cand vin cu fibra deasupra,sa nu se topeasca?multumesc

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Dai peste spuma cu un material care sa o protejeje de rasina: sprit chit, knauf pentru rigips sau chiar vopsea lavabila.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!