Jump to content

T4 - Se poate pune tempomat / pilot automat?


Andr3y
 Share

Postare recomandată

Www.ross-tech.com sau de la reprezentantii lor in Romania. 

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • Replies 57
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

  • AdrianMarius82

    6

  • F l o r i n

    5

  • bullet123

    5

  • Marius TRM

    5

10 hours ago, AdrianMarius82 said:

stii cumva de unde sa cumpar o interfata decenta?

 

 

daca nu-ti functioneaza tempomatul si ai facut Login pe Engine cu 11463, atunci ai o problema in alta parte - ori nu ai facut conexiunile cum trebuie, ori ai probleme la switch-uri pedale.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 2 months later...

 Buna , am vrut sa imi pun si eu tempomat la t4 2.5tdi din 2000, dar nu am gasit pe olx numai pentru  golf 4 si  zicea omu ca e compatibil dar cablul  nu potriveste asa ca am cautat pe saituri cum sa fac unul. Am gasit  pe  http://www.vwt4forum.co.uk/showthread.php?t=23231 si mi s-a parut extrem de simplu  . Prima data scria sa verific daca pot pune tempomat.  http://postimg.org/gallery/2pj5awec8/f3a1b644/

   Cu masina scoasa din viteza, motorul turat pe la  2000 de ture sa apas pedala de frana  si daca scade turatia  se poate mmonta . apoi scria ca la mufa pentru tempomat intre pinul 1 si pinul 4 trebuie sa fie 12 v acolo fiind butonul de pornit si oprit . E simplu ca nu am vazut alta mufa cu care sa o incurc. Pe la pagina 3 se vede schema extrem de simpla. M-am apucat de treaba, am avut ceva casetefon vechi am luat 2 butoane de la el, inca un buton on off de la cv boxa si fire am avut ceva cablu cu 2 fire. In locul pinilor care intra in mufa am tocit o sarma de cupru de 1.2mm (parca) si cositorita la fire. Nu mi-a fost usor sa cositoresc nu ma prea pricep. Apoi am hotarat sa pun butoanele  in partea dreapta nu pe maneata de semnalizare sau maneta de stergator de parbriz .Dupa montarea butoanelor  am pus pini in mufa si am activat  tempomatul cu vcds , Engine , Login unde am introdus codul 11463. Se poate verifica daca e activat la Meas. Blocks la grupul 06 cand e butonul on trebuie sa arate valoarea 1 la cruise control system 3, tot in zona asta trebuie sa va arate si cand apasati pe butoanele +,- . La mine butonul de sus este pentru setat viteza si decelerare iar butonul de jos de revenire la viteza initiala si pentru accelerare. Pentru setare se apasa o data iar daca tin pe buton  decelereaza (-),  fel si la revenire (+). Parca accelereaza mai repede decat decelereaza din butoane. Asa am reusit sa pun tempomat fara costuri, doar munca din partea mea .

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 1 year later...

buna seara, am montat maneta de pilot automat pe vw t4...dar nu stiu unde anume in panou trebuie sa-l leg / cuplez

 

Ma ajuta cineva? Va rog frumos 

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Ce motor ai pe masina, 1,9 sau 2,5?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

2.5 tdi

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 9 months later...

Dacă ma poate ajuta cineva si e mine ,aș fi recunoscător. Am un VW T5 Carawelle Facelift 2011 ,102 Cp,motor CAAB.Am montat tempomat cu toate firele aferente dar un fir trebuie legat la calculatorul masinii,in fată sub baterie si nu am putut afla exact pinul din mufa din calculator la care trebuie legat. SE aprinde in bord ceasul de tempomat dar nu-l recunoaste si acum este legat la pinul 64. Nu aș vrea seîă le iau la rind pentru ca sint vreo 92 de pini.  Ma puteți ajuta ? Cu mulțumiri Lucian Bacoș ,Arad.

 

IMG-20170224-WA0004.jpg

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 4 years later...
On 17.09.2015 at 22:27, corvin_tdi a scris:

cine are timp, ii place sa mestereasca , si nu e dispus sa dea 300-500 lei pe o maneta cu tempomat de t4, poate face ca mine, cost aprox 10 lei(din maneta veche)

post-106503-0-73545400-1442517839_thumb.

post-106503-0-27826900-1442517870_thumb.

Salut! Ma poti ajuta si pe mine sa fac modificarile respective?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!