Jump to content

Suspensie A4 B7 sport


claus_golf4
 Share

Postare recomandată

Mi-am achizitionat un A4 B7 S-line, dar care a venit din fabrica cu suspensie normala! Binenteles ca vreau sa o schimb cu una sport! Acum se pune problema cu ce?? Sa pun doar arcuri sport, kit complet s-line sau kit complet de unul din producatorii de specialitate?

Astept recomandari si pareri din partea celor ce au cunostiinta! Ideea e ca nu vreau sa ma grabesc, asa cum am facut la alte masini si sa o fac o data si bine!

Multumesc

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

stie cineva de unde pot cumpara suspensie bilstein?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

ma tot uit pe siteuri... cu cat sa caut suspensia mai joasa fata de ce am eu(suspensie normala)! -35 fata/spate? cu cat e mai joasa o suspensie s-line fata de una normala! Am gasit la un magazin din bucuresti suspensie OEM s-line... dar nu imi dau seama daca e ok, sau mai bine sa caut una de la producator(bilstein as vrea)...

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Suspensia s-line este cu 30 mm mai joasa decat cea normala.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Am inteles! Multumesc frumos! dar ca idee, se comporta asemeni unei suspensii sport? pt ca mi se pare un "compromis" ok intre masina joasa si comportament bun sl masinii...

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Suspensia S_line lasa masina fata de stock cu 20-25mm. Suspensiile progresive o lasa cam cu 30-35mm iar cele sport 45-50mm.

Legat de arcurile eibach pe care ti le sugerez cu cea mai mare incredere ai aici si impresia mea dupa ce le-am montat:

Legat de modificarea suspensiei nu pot sa va spun decat ca sunt extrem de incantat si multumit de rezultat din toate punctele de vedere.

Primul impact dupa ce am lasat masina jos de pe elevator a fost: :eek: stateam si o priveam si nu imi venea sa ma asez la volan sa o scot din hala

Al doi-lea impact si cel mai important a fost proba de sosea: EXTRAORDINAR - asta este cuvantul, deoarece ma asteptam sa fie o suspensie rigida dar am ramas surprins de confortul dat de aceste arcuri, nu mai vorbesc de precizia in manevrabilitate. Ce sa mai, eram in extaz, dar totusi treceam cu mare atentie peste denivelari mai mari sa nu cumva sa ating masina pe burta.

Extrem de incantat am plecat spre casa si special am ales un drum mai prost. "Cu inima la gura" am pus masina la incercare. Pot sa va spun ca am ajuns acasa fara nici o zgarietura sub masina. Am incercat chiar sa parchez si pe borduri mai mari si am observat nu exista nici cea mai mica problema de a le urca, bineinteles luate din lateral cu fiecare roata in parte . Pe cele "videanu" (foarte inalte) nu le urcam nici cand aveam arcurile stock, asa ca nu le-am incercat.

Concluzia mea este ca nu se putea gasi ceva mai indicat pentru aceasta masina. Aceste arcuri au schimbat imaginea si comportamentul masinii asa cum de fapt mi-as fi dorit sa fie.

Multumesc celor care m-au incurajat dar bineinteles si celor care au fost mai retinuti (motive au fost destule dar pana acum sunt multumit si sper ca am sa trec si de iarna - sper eu cu bine).

Oricum garda la sol este mai mult decat satisfacatoare - este o inaltime ideala zic eu.

Geometria rotilor am facut-o dupa o saptama, pe setarea s-line si s-a asezat mai bine dupa acest reglaj.

Comparatie intre arcurile stock si pro-kit dar si suspensia sport-kit (chiar daca nu este un audi tongue.gif ):

Si un film depre aceasta firma si competenta ei in sporturile auto:

Modificat de rotitza
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 5 years later...

Salutare! Un prieten detine un A4 B7 Avant, S Line, iar pe fata este mai inalta decat pe spate(cum am mai vazut si la altele). El vrea sa isi schimbe arcurile decat pe fata cu Eibach. A mai facut cineva schimbarea asta? Eventual, daca aveti si poze cu masina before/after...

Multumesc!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 3 weeks later...

eu am arcuri eibach pro kit  30/30mm si amortizoare  stoch ! cam asa arata cu jante pe 18  -235.40

stock

35isw40.jpg

2nl6d91.jpg

eibach pro kit

14w6mfq.jpg

537ng3.jpg

wuh2te.jpg

160yagh.jpg

Modificat de sheiky93
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!