Jump to content

nu tine relantiul la sharan 2.0 benzina an 1996


cornel1
 Share

Postare recomandată

salut la toata lumea.ma poate ajuta cineva cu o parere ?nu mai tine relantiul la sharanul meu motor 2.0 benzina an 1996 si asta de cand am ramas fara curent in baterie ca am uitat luminile aprinse in interiorul masinei.am luat curent prin cabluri de la alt auto si masina a pornit la sfert dar de atunci nu mai tine relantiul pana se incalzeste motorul un pic (cam 2,3 min).si apoi acul turometului joaca in sus si in jos nu ramane pe o turatie constanta

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Incarca bateria la redresor si vezi dupa daca iti mai face. Am avut si eu probleme urate din cauza bateriei, ii dadea prea putin curent bobinei si imi mergea in 3 pistoane.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Trebuie readaptata clapeta de acceleratie. Ea se adapteaza in mai multe cazuri . Unul din ele este al tau cand ai ramas fara baterie.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Daca nu ai pe cineva cu un vagcom sa`ti readapteze clapeta incearca varianta clasica.Scoate borna 10 - 15 min,tine contactul 30 sec si porneste`o fara sa apesi acceleratia.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!