Jump to content

luneta new beetle 2000 benzina an 1999


pufy
 Share

Postare recomandată

buna! am o problema,mi au sparat luneta huligani,si ca sa o cumpar noua ma costa 1000 ron,am gasit o la dezmembrari mai ieftina de la un beetle din 2003.tipul mi a zis ca nu se potriveste.voi ce pareri aveti??

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Salut.

Sa o cumperi noua -> parerea mea si mi-o pastrez.

Numai bine.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

in ultima instanta sigur se potriveste cea de 2003.

ce e nou e nou stii si tu

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Salut.

Clar ca ce e nou e nou, casco ar fi fost beton si ca in ultima instanta second ar merge, dar am uitat sa te intrebam ceva:

cea de la second e de la varianta cu eleron din fabrica (daca da atunci daca tu nu ai eleron din fabrica nu-ti potriveste -> si eu cred ca nu ai eleron din fabrica) si daca e gata dat jos si ai vazut tu luneta (si e in regula) sau trebuie taiata din cauciucul ei (ca trebuie sa fie meserias cel care o taie)?

In fine -> iti potriveste daca are aceleasi dimensiuni (forma adica curburile nu difera de la modelul din 2003, din ce stiu eu), deci iei o ruleta si masori, daca vrei sa iei second, desi repet: eu nu recomand!

Numai bine.

Modificat de h0m3s1ck
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Si mai e intotdeauna posibil ca una din benzile de la dezaburire sa fie intrerupta. Caz in care nu o sa mearga dezaburirea.

Pe scurt, ia-o pe cea second doar daca e semnificativ mai ieftina sau daca poti sa o verifici temeinic inainte de a o cumpara.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Incearca pe " http://www.piata-az.ro/Piese-accesorii-auto/Piese-accesorii-auto/Detalii-Anunt/PIESE-AUTO-VW-BEETLE-DIN-DEZMEMBRARI.aspx?AdId=4225020& " , a aparut o broscuta galbena la dezmembrat , poate ai noroc si gasesti ceva care sa se potriveasca . Scuze , n-am stiut cum sa copiez adresa altcumva si sper sa nu se considere reclama .

Multumesc .

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

cea de la dezmembrai costa 200 ron , diferenta e mare de asta am zis sa i au in considerare si varianta aceasta.

nu am vazut luneta personal,dar tipul sustine ca are el un meserias care stie sa o dea jos de pe haion.

pana la urma o sa o cumpar noua..

mc pt pareri.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Salut.

@Rave -> nu ai dat o explicatie completa, adica: daca e intrerupta una din benzile subtiri de la dezaburire (adica din cele orizontale) atunci iti merge dezaburirea, in afara de potiunea respectiva unde incalzeste banda respectiva; si doar daca este intrerupta una din benzile verticale (care sunt 2 si mai groase) poate sa nu-ti mearga dezaburirea sau sa mearga din nou partial (pologhia de mai sus este facuta ca sa scoata in evidenta ca numai intr-un anumit caz nu merge complet dezaburirea -> iar atunci se aprinde, cu o intesitate mai joasa decat cand este apasat, butonul de la dezaburire si te anunta ca ceva nu este in ordine).

Astea deja sunt detalii care nu-si au mare rost si ajutor -> ia luneta noua (chiar daca e un efort si pune folie, ca atunci "pleaca" mai greu orice geam de la masina). Intretinerea unei masini costa, asta este -> "la toti ne este greu".

P.S. @pufy, am vazut ca ai raspuns, dar nu trebuie sa te gandesti doar la pret -> geamurile securizate au o "tensiune" in ele (ca sa se sparga in cioburi care nu taie) si au prostul obicei sa imbatraneasca si sa se sparga de la sine (aici vine ajutorul foliei auto omologate, printre altele). In fine, tu decizi. Eu mi-am dat cu parerea iar tu faci cum consideri.

Modificat de h0m3s1ck
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!