Jump to content

Service Europarts Constanta


laur_vd
 Share

Postare recomandată

A fost cineva la acest service?
Este multibrand din cate stiu.

Modificat de Bwwlan
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

nu am fost...am putut sa merg dar am refuzat pentru o revizie.daca cumperi piese de la ei(de pe atelierelor) ai discount

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

am fost eu de cateva ori dar doar revizii filtre ulei placute, bucse ...lucrari fara mari pretentii .au fost ok .

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 2 months later...

Bile albe si bile negre:

Am fost cu o bataie in fata-dreapta. Au schimbat rulmentul si a disparut bataia. (mai schimbasem rulmentul cu 2 luni in urma in alta parte).

Am facut ture prin curte si m-am declarat multumit. Nu si mecanicul. Simtea la mana un joc ce nu-i convenea. A depistat portfuzeta ovalizata. In definitiv putea sa ma lase sa plec, asa multumit cum eram si peste alte cateva luni veneam iar cu rulmentul varza.

Am cumparat de la ei un cheder pentru usa. Mi l-au montat gratuit, chiar daca nu era prevazut montajul in oferta de pret.

Pe parte electrica insa...

Am reclamat odata ca nu mi se mai aprinde plafoniera cand deschid usa. Stand la taifas langa masina, au concluzionat ca trebuie schimbata broasca. Nici macar nu au verificat daca gutuia de sofer nu a lasat cumva comutatorul pe o pozitie aiurea, daramite sa mai faca si alte probe.

Aveam aprins in bord martorul servo (volanul). Nu a avut cine sa testeze. Electricianul lor nu mai lucra la ei iar cel nou angajat era specializat mai mult pe masini de la Salvare.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 1 year later...

Salut,tin sa postez aici cateva pareri despre EUROPARTS SERVICE CONSTANTA ca sa nu mai treaca si altii prin ce am trecut eu.De doua ori am fost la ei si mi-a fost de ajuns.Prima data am schimbat filtrele si uleiul(cumparate tot de la EUROPARTS )...in profesionalismul lor,dupa ce mi-au schimbat filtrul de ulei care era altul decat cel potrivit,eu ,eu le-am spus ca imi apare ceva pe bord in legatura cu presiunea la ulei....harababura,pune diagnoza,cheama seful de service la modul"sefule acuma ce facem?" "seful imi spune cu nonsalanta-domne trebuie sa mergi cu masina la reprezentanta ca ai pompa de ulei stricata"chiar in acele momente mecanicul isi da seama ca filtrul e unul gresit si ca el a crezut intr-un final ca poate pacali masina...ehhh uite ca nu e era o dacie naiva.....scuze intr-un final de la cineva dupa ce au incercat sa-mi spuna ca vina era a mea ????????NICIDECUM!A doua oara am facut un banal schimb de antigel....baiatul care se ocupase habaR  n-avea de unde se scot suruburile.....plec de la ei ,in doua zile raman fara antigel,sun la birou unde mi se spune sa vin cu masina si sa pun apa pana ajung la ei...zis si facut,ajung la ei,si le cer doar sa refaca operatiunea pe care eu o platisem,cu tot cu antigel cumparat de la EUROPARTS 4,5l si cu tot cu GARANTIE MANOPERA...cand I-am cerut sa schimbe antigelul  vine acelasi sef de service ce-mi spune ca "n-ai domne nevoie de atata antigel,ca ala care-l ai e inca bun,poate doar completat"!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?si mai vine si cu o sonda proba sa-mi arate vezi doamne ca asa era.....mentionez ca cerusem acelasi tip de antigel si in aceiesi cantitate nimic mai mult.....mai departe baiatul care umbla acum rupe surubul de la vasul de antigel...REPLICA A FOST:DOMNE ERLIPIT,DOMNE ASTEA ASA SE RUP CA STIU EU DIN EXPERIENTA,dupa ce eu le spusesem ca alt "profesionist " tot  de la ei umblase cu 2 zile in urma la el....am plecat intr-un final fara la fel a primi vreo scuza de vreun fel din partea lor...CONCLUZIA??????O TRAGETI VOI vis-a vis de calitatea serviciilor EUROPARTS CONSTANTA!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!