Jump to content

Problema inmatriculare 2012/auto din Romania


vtoderoiu
 Share

Postare recomandată

acum am instruit proprietareasa sa nu mai trimita ismene pe calator (chiar daca sint relatii strinse intre personajele respective) si sa se duca peste fufele alea sa ceara in scris hirtia ca nu ii da clientul banul pina nu vede actul :lol:

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • Replies 181
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

  • tavitara

    35

  • DragosR

    21

  • bossake

    12

  • Razvan_911

    12

Top Posters In This Topic

Posted Images

Dar nu merge sa te duci cu contractul de acum X ani cand ai cumparat tu masina?!

 

ultima varianta este sa sa se faca un contract de vanzare cumparare doar pentru lucrul asta. nu se vinde masina, doar se face contractul ca sa fie scoasa hartia.

Dar ramane riscul ca acel cumparator sa vina peste tine sa vrea masina ca doar el are contract :))

Modificat de bossake
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 2 years later...
LiviuColesnicov

Va rog un răspuns urgent. Am nevoie să știu de la un proprietar de golf 5 1.9 tdi105 cai euro4 cât are emisiile trecute în CIV. Mulțumesc.

Modificat de LiviuColesnicov
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 4 years later...

Salutare! In urma achizitiei unui autoturism din Romania (din Bucuresti) de la o persoana juridica, ma lovesc la Iasi de urmatoarea problema. La Bucuresti, cei de la taxe si impozite spun ca factura stampilata de la taxe si impozite e suficienta pt inregistrare la taxe si impozite Iasi, insa la Iasi, astia sunt mai cu mot si vor si certificat de atestare fiscala auto. Cine are dreptate?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Eu știu că certificatul de atestare fiscală este obligatoriu. Și mai este o problemă, data facturii trebuie să fie data certificatului fiscal sau posterioară. Am vândut eu recent, ca persoană juridică, și m-am lovit de această problemă, la sectorul 5. Eu făcusem deja factura și am fost cu toate actele la ei. În trecut (cred că 3 ani), la sectorul 1, fusesem cu toate actele și rezolvasem pe loc. Acum a trebuit să scot mai întâi fiscalul și apoi am refăcut factura cu data fiscalului. Deci, tu de la firma respectivă trebuie să primești certificatul fiscal, factura fiscală în 3 exemplare, vizate de DITL, plus actele mașinii.

Modificat de zaboss
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 3 years later...

Salutare! Sunt nou pe aici și nu știu dacă am nimerit locul potrivit unde sa postez!

In luna septembrie am achiziționat un Passat b5.5 de la un proprietar din același judet cu mine (IL). Am făcut act de vânzare cumpărare, mi-a oferit și fiscal, toate bune și frumoase până la înmatricularea ei. Mașina a fost înmatriculată prima data in 2017, a mai fost la 3 proprietari, eu fiind practic al patrulea. Am fost cu toate actele sa o înmatriculez, mi.au fost scoase plăcuțele, dar nu mi s.au dat fiindcă au primit un semnal din Bulgaria (tara de proveniență a mașinii) și urmează să îmi fie trimis dosarul la serviciu criminalistic pentru niste verificări. Nu mi s.a spus absolut nimic, bănuiesc că dacă era furata mi se spunea chestia asta la fata locului, iar în secunda 2 mașina îmi era confiscată. Acum aștept, dar nu știu ce aștept, nu mi s.a spus nimic.. Daca a mai pățit cineva așa ceva, mi.ar fi de mare ajutor măcar cu un sfat (sunt începător in domeniul mașinilor)

IMG-20231007-WA0028.jpg

IMG-20231007-WA0025.jpg

IMG-20231007-WA0027.jpg

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!